Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kojima yapmak istiyor bu arzusunu dile getirmişti geçenlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Bence o kadar basit değil öyle olsa ps4 Avrupa ve Amerikadan aylar sonra Japonyada piyasaya sürülmezdi adamlar olaya bu şekilde yaklaşmıyor...Bana kalırsa Pal ve NTSC sürümlerde daha fazla dil desteği olmasından kaynaklanıyor...

tabi canım benimki işin şaka kısmı.fakat şu da var .eğer dublajı tekrardan yapmayacaklarsa zaten orjinal yazı metinleri ve dublajlar bunların elinde.remake inde kaç dil desteği vardı bilmiyorum ama.kuvvetle muhtemel 4 5 dil desteği zaten vardı.bu sefer daha çok ve ekstra dil seçeneği koyacaklarını zannetmiyorum.o yüzden dedim şaka ile karışık sanki''biz yaptık biz ilk oynarız havaları''
  • Bu oyuna remastered değil de remake yakışırdı, olsun bu da güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu oyuna remastered değil de remake yakışırdı, olsun bu da güzel.

iyi de bu oyun zaten Remake

Resident Evil Remake - 2002 [GameCube]
  • Resident evil silent hill syphon filter hatta ilk moh oyunlari tekrar yapilsa tadindan yenmez yeni oyunlar iyice batirdi en son ornegi cod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazirda wii surumu 12 yillik oyun olmasina ragmen harika grafiklere sahip. Wii uzerinden oynuyorum ama 1080 P tadida baska olur. Grafiklerde kayda deger sekilde netlesmis. Kutulu ciksin isterdim koleksiyonluk olacak ama psn surumu geliyor simdilik maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu oyuna remastered değil de remake yakışırdı, olsun bu da güzel.

iyi de bu oyun zaten Remake

Resident Evil Remake - 2002 [GameCube]

Remakeden kastım ekstra yeni bölümler vs yine Remake oluyor haliyle

• merak ettiğim shinji mikami eğer re remake ve zero iyi satsaydı re4 aksiyon olmazdı(iyi den kastı ne ve hakikaten re4 ün ilk versiyonu bayağı sağlam korku ve adventure öğeler var gibiydi)demişti.şimdi bu oyun iyi satarsa (zannetmiyorum ama umarım satar)tekrar seri gerçekten eskiye döner mi?
    ( ff de olmadı.ffx-x-2 hd galiba lightning returns tan daha iyi bir başaru elde etti ama square inatla 15 i dahada aksiyon yapacağız diyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

merak ettiğim shinji mikami eğer re remake ve zero iyi satsaydı re4 aksiyon olmazdı(iyi den kastı ne ve hakikaten re4 ün ilk versiyonu bayağı sağlam korku ve adventure öğeler var gibiydi)demişti.şimdi bu oyun iyi satarsa (zannetmiyorum ama umarım satar)tekrar seri gerçekten eskiye döner mi?
    ( ff de olmadı.ffx-x-2 hd galiba lightning returns tan daha iyi bir başaru elde etti ama square inatla 15 i dahada aksiyon yapacağız diyor)

Artik eskiye donus olmasi neredeyse imkansiz otesi.

Eski re cileri memnun etmek adina recelationa cikti ve 2 inciside gelecek ama onlar bile tps - action turune yakin bir sekilde geliyor. Koridor diye tavir ettigimiz eski re oyun turleri artik gelmez. Gelsede ana oyun olmaz. Resident Evil 7 kaldigi yerden ddevam edecektir aksiyona. Cunku oyunun satis yapmasi icin bu kesinlikle gecerli olmasi gereken bir kural capcom icin.

Re remake bence 2 milyon bile zor satar ama resident evil 7 5-6 milyonluk baraji diger aksiyon re oyunlari gibi asacaktir.

Re 6 leon bolumleri az cok gerilim vaad etsede kesinlikle eski tad yok.

Re remake satislari iyi giderse (1.5 - 2 milyon civari) ben resident evil zero remastered da gorecegimize inaniyorum.

Hali hazirda en iyi resident evil platformlari nintendo gamecube ve nintendo wii dir. Eski, yeni tas gibi olan tum resident evil oyunlarini barindiriyorlar.

Ben sahsen platinleyecegime ve uzun saatler gecirecegime inaniyorum re remastered ile. Zaten yollar, bosslar, ipuclari ezberimde. Yenilenmis haliyle resident evil a doyariz.

Diger bir istegim Re Outbreak 1 ve 2 nin gunumuze uyarlanmasi. Online olarak cok cilgin giderdi ama herkesin kafasina gore takilmasi ve kapi loadingleri dolayisi ile online uydurabileceklerini sanmiyorum. Karakterde bol. Yinede bir umut benimkisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

merak ettiğim shinji mikami eğer re remake ve zero iyi satsaydı re4 aksiyon olmazdı(iyi den kastı ne ve hakikaten re4 ün ilk versiyonu bayağı sağlam korku ve adventure öğeler var gibiydi)demişti.şimdi bu oyun iyi satarsa (zannetmiyorum ama umarım satar)tekrar seri gerçekten eskiye döner mi?

Artik eskiye donus olmasi neredeyse imkansiz otesi.

Eski re cileri memnun etmek adina recelationa cikti ve 2 inciside gelecek ama onlar bile tps - action turune yakin bir sekilde geliyor. Koridor diye tavir ettigimiz eski re oyun turleri artik gelmez. Gelsede ana oyun olmaz. Resident Evil 7 kaldigi yerden ddevam edecektir aksiyona. Cunku oyunun satis yapmasi icin bu kesinlikle gecerli olmasi gereken bir kural capcom icin.

Re remake bence 2 milyon bile zor satar ama resident evil 7 5-6 milyonluk baraji diger aksiyon re oyunlari gibi asacaktir.

Re 6 leon bolumleri az cok gerilim vaad etsede kesinlikle eski tad yok.

Re remake satislari iyi giderse (1.5 - 2 milyon civari) ben resident evil zero remastered da gorecegimize inaniyorum.

Hali hazirda en iyi resident evil platformlari nintendo gamecube ve nintendo wii dir. Eski, yeni tas gibi olan tum resident evil oyunlarini barindiriyorlar.

Ben sahsen platinleyecegime ve uzun saatler gecirecegime inaniyorum re remastered ile. Zaten yollar, bosslar, ipuclari ezberimde. Yenilenmis haliyle resident evil a doyariz.

Diger bir istegim Re Outbreak 1 ve 2 nin gunumuze uyarlanmasi. Online olarak cok cilgin giderdi ama herkesin kafasina gore takilmasi ve kapi loadingleri dolayisi ile online uydurabileceklerini sanmiyorum. Karakterde bol. Yinede bir umut benimkisi.

ewet outbreak ı bende çok istedrdim yeni nesile gelmesini yada yeni bir tane yapılmasını.
    düşüncelerine katılıyorum.umarım iyi satar ve re 2 3 ve zero yuda tekrardan görüp oynarız.

• Resdent Evil dünyasını merak edenler için çeşitli makaleler

Resident Evil dünyasına derinlemesine bakış

Albert Wesker

Resident Evil nereye koşuyor?

Shinji Mikami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 19 Kasım 2014; 20:19:07 >

• Yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

• Tablette dreamcast emülatörüyle resident evil code veronica oynuyorum, gayet keyifli tavsiye edebilirim remake gelene kadar. Sonra da ps1 emülatöründe parasite eve 2, resident evil diğerleri filan takılırım artık. Dead Space vardı son zamanlarda korkuya dair ümit beslememe sebep, o bile 3üncüde feci saçmaladı.
  • Merlin'in Kazanı dünyada ilk Resident Evil incelemesini yapan site olmuş. Oyunu erkenden oynamak için asya hesabı alıp, satın alabiliyormuşsunuz.

http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_HD_Remastered_Inceleme-oyun_inceleme-78452p1.html
  • yeni bir Teaser yayınlandı. ilk Resident Evil oyunlarını oynayanlar anlayacaktır.

Resident Evil HD Remaster (Doors Teaser)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Aralık 2014; 20:06:50 >
  • Resident Evil - Oynanış Videosu

• beyler ps3 te japonya hesabi acip oyunu dijital alabilirmiyim suanda? ayrica bunun icin konsolun ntsc mi olmasi gerekli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallout3x

beyler ps3 te japonya hesabi acip oyunu dijital alabilirmiyim suanda? ayrica bunun icin konsolun ntsc mi olmasi gerekli?

evet, varsa alabilirsin. PS3'ün NTSC veya PAL olması farketmez. hepsinde çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: fallout3x

beyler ps3 te japonya hesabi acip oyunu dijital alabilirmiyim suanda? ayrica bunun icin konsolun ntsc mi olmasi gerekli?

evet, varsa alabilirsin. PS3'ün NTSC veya PAL olması farketmez. hepsinde çalışır.

Hocam japonya ntsj degilmiydi? Oyun orda ciktiysa dijital storedada ntsj konsol icin degilmidir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.