Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Nasıl olmuyor herkeste kendi sistemin var sanıyorsun heralde hem emülatörle tam verim alındığı nerda görülmüş kendimden biliyorum defalarca denedim ayar değiştirdim yinede fps düşüşünden kurtulamadım remakede sistemim de fena değildi üstelik...

programın bazı ince detayları var. mesela aa yı köklediyseniz tabiki fps kasacaktır. youtubdan en uygun dolphin ayarlarına bakabilirsiniz.
  • oyun ne zaman çıkıyor beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

oyun ne zaman çıkıyor beyler?

20 Ocak 2015

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sevindim böyle bir efsane oyunu günümüze uygun hd tekrar oynamak çok güzel olacak aynısı 2 ve 3 te de olmalı. Oyun dünyasının en sevdiğim korku tarzı oyunudur bunlar.
  • harikaydı... keşke resident evil 2 'de remake yapılsa ....
    resident evil 4 'le YENİ KAMERA AÇISIYLA oyunun miktiler...
    umarım RESIDENT EVIL ZERO'da remake'lenip PS3 için yapılır... benim gönlüm RESIDENT EVIL 2 REMAKE'ten yana gerçi gamecube'te hazır duran RESIDENT EVIL 1 REMAKE'i 15 sene sonra PS3 ZOR ÇIKARILDIYSA REMAKE'inin esamesi bile okunmayan RESIDENT EVIL 2'yi imkansız görmemiz
    invalid'in yaptığı RESIDENT EVIL 2 remake'i zaten resident evil 4'ün aynısı
    sonuç olarak

RESIDENT EVIL 4'ten önceki survivor horror moduna geri dönmeli yeter artık gerçekten yeter
  • 1996 yılında ilk resident evil i oynarkende oyunu bir süre sonra kapatırdım resident evil 6 da da oyunu bir süre sonra kapatıyorum tek fark 1996 daki resident evil da gerilmekden icim daralırdı resident evil 6 da ise berbat oyun yapısından icim sıkılıyor ve kapatıyorum bu capcom kime hizmet ediyor anlamış değilim
  • bioleon555 kullanıcısına yanıt
    İlk 3 oyun bambaşkaydı, bir de code veronica'da benim çok hoşuma gider. RE6'ya gelince Leon'un ilk iki senaryosunu bitirdim o kadar. Olmuyor arkadaş bir türlü oyunu oynamak istemiyorum, içimden gelmiyor. Sonuca gelirsek, onlarca kere bitirdiğim bir resident evil oyunu için merakla 20 ocak 2015 tarihini bekliyorum
  • resident evil 1 ps1 sürümünde 6 tane alternatif son vardı yanlış hatırlamıyorsam remake de de bu şekildemi ?
  • Çıksa da oynayıp bitirsek şu oyunu yahu, emülatörle falan olmuyordu. Eski günleri yad edelim bari
  • RE1 , 2 - 3 birazda Code Veronica gerisi kabustu

Çıksında geçmişe bir yolculuk yapalım çok özledim bu oyunun ilk hallerini ben

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Resident evil 4u ilk heyecanla alip oynadigim ilk 15 dakikayi hatirliyorum da hayatimin en kotu anisi. Resmen gozumden dustu hayaller yikildi filan. Hic birsey re 1-2-3 gibi olmadi ben daha cocuktum abimi izlerdim re1 oynarken. Ne gunlerdi.

Bir de sinemaya uyarlaninca yikildim. Belkide en saglam konuya sahip bir oyun. Filmini yapiyorsan taş gibi konuya sadik kalicaksin efsane kult birsey olurdu. Paul ws anderson denen okuzle karisi milla jovovich pok etti.

Gecenlerde haber cikti dizi yapilmasi gundeme gelmis hatta olucak gozuyle bakiliyor muthis sevindim. Umarim ordan kurtarirlar pacayi. Ya da yillar sonra filmi yeniden biri bastan yapsin sevinelim.

• Remastered yapılabilecek bir oyun daha var aslında Resident Evil Zero.

Resident Evil Remake ve Resident Evil Zero 2002 yılında Gamecube için çıkmışlardı ve grafikleri hemen hemen aynıydı. Yani biri Remastered yapılabiliyorsa diğeride çok rahat yapılır. Capcom ne düşünüyor tabi bilinmez belkide Remastered'in satış başarısına göre hareket edecekler.

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)
  • bana kalırsa capcom cokdan resident evil zero nun remastered calışmalarına başlamıştır bile capcom böyle bir potansiyeli boş bırakmaz :D
  • Resident evil zero'nun da geleceğini düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam o da playstation konsollarına çıkmamıştı.
  • ben de merak ediyorum fiyati ne kadar acaba?
  • Us hesabimda 20$ hazır beklemedeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerfan34

quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

ben de merak ediyorum fiyati ne kadar acaba?

Us psn de 20 dolar olacak ama ocak ayinda yayinlanacak us ve eu da..

Peki Japon psnde cikti mi oyun? Baktim simdi bulamadim ben link atabilecek var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Remastered yapılabilecek bir oyun daha var aslında Resident Evil Zero.

Resident Evil Remake ve Resident Evil Zero 2002 yılında Gamecube için çıkmışlardı ve grafikleri hemen hemen aynıydı. Yani biri Remastered yapılabiliyorsa diğeride çok rahat yapılır. Capcom ne düşünüyor tabi bilinmez belkide Remastered'in satış başarısına göre hareket edecekler.

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

kesinlikle

• ayın ilk haftasında çıkaydı iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.