Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimalle sadece dijital çıkacak. Arşivlik oyun olduğu için kutulu çıkmasını tercih ederdim ama bunada şükür diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi PreOrder yapanlar için ekstra özellikler var mı? Temalar, oyun içi vs.
  • oyunda tr altyazı falan yok dimi?eğer yoksa us yada hong hong psn sen alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

oyunda tr altyazı falan yok dimi?eğer yoksa us yada hong hong psn sen alacam

Yok.

• Her karakter icin ekstra kostum koymuslar, cok hosuma gitti. Jill icin Revelations'daki kostumu var cok hos olmus kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

kutulu çıkmayacak değil mi ? arşivlik yapmak istiyorum ama hiç bir yerde göremedim :/

Tek bildigim Ön siparişte Ps3 veya Ps4 ten almanız durumunda bi diger platform icinde satın almış olacaksınız.
    Yani Cross Buy oluyor ekstrasi.Baska varsa bilemicem tabi.

• En buyuk fark gc versiyonuna gore renkler kesinlikle cok canli ve net. Haricinde o yillar gc gercekten mukemmel bir is cikarmisti. Ekstra kostumleri jill in hep guzel olmustur :)

Oyundaki en kazik olay ise zombilerin gorunmezlik modu.

• oyun cıktımı tr psnde bilgisi olan varmı...

ilk konsol tecrübem resident evil ile başlamıştı...ne günlerdi be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock34

oyun cıktımı tr psnde bilgisi olan varmı...

ilk konsol tecrübem resident evil ile başlamıştı...ne günlerdi be...

20 ocakta çıkıyor. Yanlış bilmiyorsam şu an sadece japon psn de ps3 sürümü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioleon555

resident evil 2 ve 3 ü remasted olarak cıkardılar zaten wii icin :D
    resident evil 2 konusunu işliyordu..
     RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)
    resident evil 3 ve sonrasını Konu alıyordu
     RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

pc de wii emulatoruyle oynanabilir denemekde fayda var
     RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

Resident evil 2 ve 3 değil bunlar, taklit oyunlar. İki oyun da androidde emülatörle oynanabilir.

• son 12 gün old school oyunların kralı geliyor 15 gb yer açın hemen konsolda
  • Us Psn`den ön siparişimi verdim.Artık geri sayımdayım.
  • Bende bu haftasonu vermeyi planlıyorum ön siparişimi son 12 gün artık bende heyecanla beklemekteyim.
  • biraz sabırlı olup cıkdığı gün honk kong psn den cok daha uyguna alabilirsiniz..
  • Zaten us psn kullanıyorum ve oyun 20 dolar daha ne kadar uygun olacakki...
  • Ön sipariş verdim az önce US psn üzerinden beklenen indirme tarihi olarak 18 Ocak yazıyor oynama tarihi olarak da 19 Ocak akşam 9 dan sonra diyor en azından bir gün önce başlicam bu da bişeydir...:)
  • gamecube 'de 5-6 kez oynadım oyanayanlar için gereksiz rötüş yapmışlar garfik için alamaya degmez hiç oynamayanları ilk tavsiyem olur oyun çok güzel

last of us deneyin the walking dead oyunun ps4 uyarlanmış hali sadece diyalog seçime göre oyunu etkilemiyor

mevzu aynı yatasın sabah olur zombiler şehri sarmış şehir karantinaya alınır çogu insanı virüs bulaşmış şüpesiyle öldürülür askerlerin elinden kaçmaya çalışırlar hayatta kalan bir kızda virüse karşı

bagışıklık vardır doktorların virüsün tedavisi için şehire kızla birlikte gitmeleri gerekir vs aynı hikaye yaz çiz aynı resident evil ve thewalking dead karışımı exclusive diye koymuşlar biz bu hikayeti çok okuduk

prolugue ik başta bişet vaad ediyor sonra oyun monatonlaşıyor
  • Keşke Nemesis oyununu remastered yapsalar ya.Serinin en güzel oyunuydu bence.Sonra metal gear solid 1'i remake yapsalar son olarakta mafia'nın ilk oyununu remastered yapsalar.Çok mu şey istiyorum ? :)
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Aynen keşke Nemesis sürümünü remastered olarak gelseydi. Bir de MGS serisini tekrar PS4'e getirmeleri harika olurdu, hatta remastered sürümler için ayrı bir ekip oluştursunlar o değilde ön sipariş verdik nerede bu tema ben mi göremiyorum, yoksa oynanmaya açıldığı zaman mı aktifleşecek
  • RE1'i bölük pörçük oynayıp bitirememiştim RE2 ve RE3'ü bitirmiştim.Her türlü gideri var alınıp oynanmalı hatta bu hafta içi büyük ihtimalle ön siparişle alabilirim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.