Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sioner

Remastered yapılabilecek bir oyun daha var aslında Resident Evil Zero.

Resident Evil Remake ve Resident Evil Zero 2002 yılında Gamecube için çıkmışlardı ve grafikleri hemen hemen aynıydı. Yani biri Remastered yapılabiliyorsa diğeride çok rahat yapılır. Capcom ne düşünüyor tabi bilinmez belkide Remastered'in satış başarısına göre hareket edecekler.

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

Birde Resident Evil Code Veronica oyununu da unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

quote:

Remastered yapılabilecek bir oyun daha var aslında Resident Evil Zero.

Resident Evil Remake ve Resident Evil Zero 2002 yılında Gamecube için çıkmışlardı ve grafikleri hemen hemen aynıydı. Yani biri Remastered yapılabiliyorsa diğeride çok rahat yapılır. Capcom ne düşünüyor tabi bilinmez belkide Remastered'in satış başarısına göre hareket edecekler.

Birde Resident Evil Code Veronica oyununu da unutmamak lazım.

Resident Evil Code Veronica unutulurmu hiç ancak şöyle bir durum var grafikleri ilk üç oyuna benzediği için remastered yani usta işi dokunuş yapamazlar Code Veronica ya. Yeni nesil gibi görünmesi için sıfırdan HD Remake olarak yapmaları lazım ama o da hayal gibi görünüyor.

• Zero da kesin olarak gelecek bence birde hep ilk Japonyada çıkarıp Avrupa ve Amerikaya geç çıkarmaları sıktı artık bu arada oyunu Japon psnden alıp us psndeki hesabımda oynayabilir miyim ps4te ve ingilizce mi japon psndeki oyun bilen var mı?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Zero da kesin olarak gelecek bence birde hep ilk Japonyada çıkarıp Avrupa ve Amerikaya geç çıkarmaları sıktı artık bu arada oyunu Japon psnden alıp us psndeki hesabımda oynayabilir miyim ps4te ve ingilizce mi japon psndeki oyun bilen var mı?...

Japon psnde yok ki oyun. Japonya'da sadece disk olarak cikiyor simdilik.
  • Hımm anladım tamam sağol hocam...
  • Hadi bakalım 1 aydan az kaldı defalarca bitirmeme rağmen heyecanla bekliyorum...
  • Arkadaşlar tr psn'de oyunun fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Arkadaşlar tr psn'de oyunun fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?

tr psn de ben oyunu göremedim,resident evil revolution ile ilgi bilgiler var hep
  • Gel ayın 20 si gell artık.
  • Arkadaşlar Resident Evil Zero Remastered geliyor galiba. Resident Evil Remastered i ön sipariş edenlere verilen ücretsiz temada Resident Evil Zero (Biohazard 0) görülüyor.

• quote:

Arkadaşlar Resident Evil Zero Remastered geliyor galiba. Resident Evil Remastered i ön sipariş edenlere verilen ücretsiz temada Resident Evil Zero (Biohazard 0) görülüyor.

Harika olur gercekten. Keske 2 ile 3 ude cikarsalar remastered olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resident evil 2 ve 3 ü remasted olarak cıkardılar zaten wii icin :D
    resident evil 2 konusunu işliyordu..
    resident evil 3 ve sonrasını Konu alıyordu

pc de wii emulatoruyle oynanabilir denemekde fayda var
     RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

• bioleon555 kullanıcısına yanıt
    hayır, Wii'deki farklı bir oyundu. FPS Arcade tarzındaydı, ekrana gelen zombilere ateş ediyorsunuz. House of the Dead gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

hayır, Wii'deki farklı bir oyundu. FPS Arcade tarzındaydı, ekrana gelen zombilere ateş ediyorsunuz. House of the Dead gibi...

evet farkındayım ama senaryo olarak demiştim
  • Oyunun türkçe dil desteği olacak mı acaba bilgisi olan ? Olursa tadından yenmez bence
  • Türkçe dil desteği yok olması da söz konusu değil bence ancak Sony oyunlarında olursa olur.
  • amerika psn de ön-siparişe açılmış 19,99$ bakalım bizim psn de kaç para olacak 59 TL civarı bekliyorum ben Plus indirimyle gelirse kral olur

oyunun ps4 boyutu 14GB vay neyaptın capcom böyle hayırdır

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/resident-evil/cid=UP0102-CUSA01068_00-BHRHDPS400000001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 6 Ocak 2015; 15:59:20 >
  • 14 GB abarti olmus sanki 10 yillik oyun icin. Her gun Youtubedan acip gameplay izliyorum bu ay bekledigim tek oyun bu. Gercek bir Resident Evil oynamayali cok uzun zaman oldu.
  • O 14gbin cogu videodur. 2 de ciksa bari. Beklemeden alacagim bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutulu çıkmayacak değil mi ? arşivlik yapmak istiyorum ama hiç bir yerde göremedim :/
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.