Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugun acamadim yarin artik gecmeye caliscam cok takilirsam atarim mesaj :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık RE 2 3 ve zero yuda bekleriz HD remasted.hatta yeniden yapım code veronica bile güzel gider.
    yazdıkça insanın aklına geliyor.yeni bir outbreak süper olurdu bu zamanda yanlış zamanda çıkan bir oyundu.hiç olmazsa putbreak 1 ve 2 yi HD remake yapsalar..............
  • Arkadaslar cildircam lutfen yardimci olun.Oyunda sovalyelerin oldugu kisima koymam icin sahte anahtar almam lazim izledigim videolarda balkonda kopegi oldurup tasmasindan cikariyor.Ancak her seyi eksiksiz yapmama ragmen balkonda o kopekler gelmiyor.Tasmayi aradim her yerde yok.Izledigim her videoda balkonda kopekleri oldurup aliyor ama bende kopekler bile yok.Yardimci olursaniz cok sevinicem cildircam cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Charisma

Arkadaslar cildircam lutfen yardimci olun.Oyunda sovalyelerin oldugu kisima koymam icin sahte anahtar almam lazim izledigim videolarda balkonda kopegi oldurup tasmasindan cikariyor.Ancak her seyi eksiksiz yapmama ragmen balkonda o kopekler gelmiyor.Tasmayi aradim her yerde yok.Izledigim her videoda balkonda kopekleri oldurup aliyor ama bende kopekler bile yok.Yardimci olursaniz cok sevinicem cildircam cunku.

Tam yerini hatırlayamadım ama Gramofon olan bir odada Dog Whistle var onu bulup bahçeye gidip çalman lazım köpek öyle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 23 Ocak 2015; 2:43:31 >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Yarın deneyecegim cok tesekkurler hocam umarim olur.Yalniz izledigim videolarda calmiyordu o dudugu bahcede falan ?

• quote:

Yarın deneyecegim cok tesekkurler hocam umarim olur.Yalniz izledigim videolarda calmiyordu o dudugu bahcede falan ?

Ben öyle aldım hocam dediğimi yaparsanız köpek gelecek emin olun. :)
    Tamamdir hocam cok sagolun.Birde bu bahce dediginiz yer mezarlik olan degil dimi malikanenin icinde bulunan uzun bahce hatta kosede bitki saksisi var bir kac kere enerjimizi fulledigimiz ?

• quote:

Tamamdir hocam cok sagolun.Birde bu bahce dediginiz yer mezarlik olan degil dimi malikanenin icinde bulunan uzun bahce hatta kosede bitki saksisi var bir kac kere enerjimizi fulledigimiz ? 

Aynen orası binanın içerisinde ki girişinin hemen yanında merdiven var hatta.
    Tamamdir yarin deneyip buraya yazarim.Tekrardan sagolun :)

• Oyunu US hesaptan alip oynayanlar var mi arkadaslar? Dil secenekleri varsa soyleyebilir misiniz lutfen?
  • Captain Charisma C kullanıcısına yanıt
    Dog Whistle tam olarak üst katta soldaki kapıdan girince koridorun en sonundaki gramofonlu odada onu alıp oraya dön sonra menüden use yap köpekler gelecek ama hazırlıklı ol nişan alır vaziyette bekle biraz uğraştıracaklar kolay ölmüyorlar birda sadece düz nişan alma dibine kadar gelirlerse yere nişan alarak ateş et sağlık verici bitkilere de yakın ol yaralanırsan hemen kullanıp mücadeleye devam edersin riske atma...
  • Beyler KUTULU versiyon çıkmayacak öylemi ?
  • Sabahlayarak oyunu bitirdim simdi sira chris ile yeniden baslamakta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artenis kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Dog Whistle tam olarak üst katta soldaki kapıdan girince koridorun en sonundaki gramofonlu odada onu alıp oraya dön sonra menüden use yap köpekler gelecek ama hazırlıklı ol nişan alır vaziyette bekle biraz uğraştıracaklar kolay ölmüyorlar birda sadece düz nişan alma dibine kadar gelirlerse yere nişan alarak ateş et sağlık verici bitkilere de yakın ol yaralanırsan hemen kullanıp mücadeleye devam edersin riske atma...

arkadaşımız çok güzel açıklamış birde şunu ek olarak belirtiyim haritada daha önce girdiğiniz odada hala kırmızı renk gösteriyorsa ya çözülecek bir bulmaca yada alınacak bir nesne vardır farketmeişlere küçük bir trick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 23 Ocak 2015; 14:08:59 >

• Nedense re oyunlarında ben harita kullanmıyorum sevmiyorum daha doğrusu oyunun bölünmesini zaten mekanlarda kısıtlı ama yeni oynayanlar için şart tabi.
  • Ya ben bir türlü PSN store a bağlanamıyorum. Oyunu satın almak istiyorum ama her psn store a girişimde ekran donuyor kalıyor. Var mı çözümünü bilen??? Neler deneyebilirim. Hesabım UK
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Hocam ya deli olcam ink ribbom bulamadim.bir turlu ya nerden bulcam baska

• berfuemre kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu kadar re oynadım hiç ink ribbon sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum üstelik sık save yapmayı seven birisiyim......Sanırım sen gözden kaçırıyorsun nerelerde var dersen aşağıdaki linki inceleyebilirsin...

http://www.evilresource.com/resident-evil-remake/items/ink-ribbon/map-location
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    MTU değerini 1473 yapıp tekrar dener misiniz...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.