Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artenis

Beyler KUTULU versiyon çıkmayacak öylemi ?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=resident+evil+hd

fiyat uçmuş bu arada.
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma valla bide bu envarterdekileri nasil atcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Oyunu US hesaptan alip oynayanlar var mi arkadaslar? Dil secenekleri varsa soyleyebilir misiniz lutfen?

Yahu arkadaslar herkes mi TR hesaptan aldi, yok mu hic US hesap kullanan?
  • quote:

Oyunu US hesaptan alip oynayanlar var mi arkadaslar? Dil secenekleri varsa soyleyebilir misiniz lutfen?

dil seçenekleri derken? oyunda zaten Türkçe yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

dil seçenekleri derken? oyunda zaten Türkçe yok ki.

Hangi diller var? Ispanyolca var mi mesela US surumunde, yoksa sadece Ingilizce mi?
  • berfuemre kullanıcısına yanıt
    Envanterdekileri atma diye birşey yok oyunda hocam ona göre oynamalısın sadece zaman zaman artık kullanımına gerek kalmadığın itemleri oyun kendiliğinden discard etmek istiyor musun diye soruyor bazen sana onlara evet dersen biraz hafifler yükün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Envanterdekileri atma diye birşey yok oyunda hocam ona göre oynamalısın sadece zaman zaman artık kullanımına gerek kalmadığın itemleri oyun kendiliğinden discard etmek istiyor musun diye soruyor bazen sana onlara evet dersen biraz hafifler yükün...

Baya ilerledim de son olarak duvarda tabloda pompaliyi alip ciktigimda kapidan duvar yukardan asagiya iniyor baska kapi var fakat acilmiyor geri koyunca oyle bisey olmuyo cozumu varmi yoksa almiycakmiyiz simdilik

Jill senaryosunu oynuyorsan shotgun alıyorsun odadan çıkıyorsun duvarın yukarıdan aşağı biraz inmesini bekliyorsun ezilmeye yakınken ara videoya geçiyor Barry gelip seni kurtarıyor bişey yapmıyorsun yani...

Chris ile oynuyorsan aynısı olmuyor shotgun alabilmek için önce broken shotgun bulup aldığının yerine koyman gerekiyor onu almadıysan ilerleyemezsin yerini tam hatırlamıyorum şimdi.

Oyunda birde assault shotgun var çok daha iyisi bunu alabilmek için Jill senaryosunda yılandan zehirlendiğini söyleyip senden serum isteyen Richard a ölmeden serumunu vermen gerekiyor. Eğer onu kurtarabilirsen yılanla olan ilk karşılaşmanda bir anda odaya girip sana yardıma geliyor en sonda ölüyor ama assault shotgun düşürüyor bunu kaçırma...

Insallah bakalim :)

Hic oyle bisey olmadi simdi denedim oldum video falan girmedi

• Birşey eklemeyi unuttum videonun girebilmesi için shotgun sendeyken her iki kapıyı da denemen lazım ikisinden de açılmıyor uyarısı aldıktan sonra oluyor pardon...
  • Şu Zero yu da bir duyursa artık capcom.
  • Zero'da bildiğim kadarıyla özel bir durum var olabilir bu oyun sanırım % 100 Nintendo lisanslı bir oyun o nedenle çıkartmakta zorlanabilir Capcom bir ara öyle bi söylenti dolaşıyordu çünkü.
  • Kesinlikle,bkz: mgs: the twin snakes...

Telif hakkından ziyade de,zero hd nin geliştirildiğini dair söylentilerin çıkmasına neden olan tek şey;Re: remaster'i ön sipariş edenlere sunulan özel tema da, zero nun işaretinin bulunmasından ibaret.

Şahsen bu oyunun satışlarına göre 2,3. oyunun şekilleneceğini düşünüyorum ki re2 için çıkan söylentiler zero'dan daha kuvvetli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Birşey eklemeyi unuttum videonun girebilmesi için shotgun sendeyken her iki kapıyı da denemen lazım ikisinden de açılmıyor uyarısı aldıktan sonra oluyor pardon...

Birini deniyince iceri giriyor zaten

Hocam içeri felan girmez Jill senaryosundan bahsediyorum bak yukarıda yazdığımı okumadın sanırım...

Okudum okumaz olurmuyum 2 kapı var orda bırı shotgunı aldıgımız kapı dıgerı cıkıs kapısı cıkıs kapısını denıyınce acmıyor shotgunı aldıgın yere x e basınca gerı gırebılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yıl aradan sonra oyunu büyük bir zevkle dün gece bitirdim, ama sonrası bir boşluğa düştüm valla.

Capcom'a teşekkür ediyor, RE2 ve RE3 serilerini'de güncel konsollara çıkartmalarını temenni ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

18 yıl aradan sonra oyunu büyük bir zevkle dün gece bitirdim, ama sonrası bir boşluğa düştüm valla.

Capcom'a teşekkür ediyor, RE2 ve RE3 serilerini'de güncel konsollara çıkartmalarını temenni ediyorum.

Hocam.bu kadar hizli nasil bitiriyorsunuz yahu :)

Hocam ben PS1 döneminde Barry kurtarınca öyle olucak sandım ama olmuyor mecbur broken shotgun'ı bulup gerçek shotgun'ın yerine onu koyarsanız tavan üzerinize çökmeyecek.Ben öyle yaptım Barry falan gelmeden geçtim.Yukardaki arkadaş dediğimi Chris senaryosunda oluyor diye yazmış ama bende Jill'de oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.