Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajini spoile icine al oynamayan kisilerin oyun zevkini baltalama.

1000 kere soylemek zorundamiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Mesajini spoile icine al oynamayan kisilerin oyun zevkini baltalama.

1000 kere soylemek zorundamiyiz ?

Haklisin 1000 defa da soylemene gerek yok siliyorum simdi bu sinir ne dostum

• Harika haber bu RE2 gelirse 3'de gelecek demektir.Öpüldünüz capcom yetkilileri

• Resident Evil 2 remake olarak gelirse harika olur gerçekten.

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 24 Ocak 2015; 22:58:13 >
  • Off re2 remake gelirse varya Capcom sana bağış bile yaparım istersen...

• Re nin tüm serilerini bitiren biri olarak... Oyunu 2 saat 21 dk da Jill ile bitirdim.. Oyunda tek üzüldüğüm şey yapay zeka eski versiyonlarına göre zayıf kalmış... köpekler ve labo. yaratıklar dışında hunterlarda eski hunter değiller .. neredeyse hiç cephane harcamadım açıkçası.. tek tüyo vericem lab.geldiğiniz zaman sadece magnum ve ceph.kullanın az ama güçlü yaratıklar var.... Sonsuz silahlar nerde yahu :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 24 Ocak 2015; 23:32:46 >
  • Resident evil 2 ve 3 gelirse 7 ve 8 e gerek yok zaten

• Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Bende de bir sürü cephane ve sağlık birikti tamam oyunda ustalaştık belki ama genelde zorlandığımı hatırlıyorum bu oyunda bu sefer kolay bitti ama yine çok zevkliydi sindire sindire 9 saatte bitirdim şimdi Chris ile de başlayıp sonra speedrun yapıcam...Birde bu real survival modu gc versiyonunda var mıydı ben mi hatırlamıyorum?

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Zombi ve mermi olayını öğrenmem iyi oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ps versiyonlarında first aid spray ve özel silah kullanmamalıydı, ondan sonra kaç kere save ettiğin önemliydi. Peki not olarak a alınca gizli bir senaryo falan var mı bu versiyonda?
  • 2 ve 3 4 gibi sadece çözünürlüğün değiştiği uyduruk bir uyarlama olabilir. 1 ve 0 Gamecube oyunu olduğu için özel oyunlardı.
  • Chris ile tam bir işkenceye dönüşüyor bazen oyun eskiden beri sevmiyorum zaten Chris ile oynamayı envanter olayı ciddi sıkıntı çok uzatıyor oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Chris ile tam bir işkenceye dönüşüyor bazen oyun eskiden beri sevmiyorum zaten Chris ile oynamayı envanter olayı ciddi sıkıntı çok uzatıyor oyunu.

Hocam speed run videosunda bir silah gördüm büyük ve önüne geleni tek atışla yere seriyor.Bu silahı oyunu bir kere bitirince mi veriyor yoksa başka bir şekilde mi ? Birde sen Jill'le bitirdin sanırım RE3'de ki kıyafeti verdi mi Jill'in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 26 Ocak 2015; 11:35:34 >
  • Jill ile bitirdim yeni kostüm açıldı bir tane anahtar verdi o anahtarla kostüm odasına girmedim daha hocam direk Chris ile başladım ikinci oyuna o yüzden verip vermediğini bilmiyorum şu an.

Bahsettiğin silahı ise sanırım görünmez zombi ya da real survivor modunu bitirince verecek.
  • quote:

Chris ile tam bir işkenceye dönüşüyor bazen oyun eskiden beri sevmiyorum zaten Chris ile oynamayı envanter olayı ciddi sıkıntı çok uzatıyor oyunu.

Sorma hocam dün Chris ile oynamaya başladım envanter sıkıntısı yüzünden sandık odasına sayısız kere gidip geliyorum. 6 tane envanter mi olurmuş. Birde hatırlayamadım Chris senaryosunda granede louncher silahı varmıydı? ben hala bulamadım.

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Maalesef Grenade Launcher da yok Chris'de...Chris'in Jill'e kıyasla tek artısı self defense silahlar özellikle flash grenade ama onu da kaç tane veriyor zaten oyun boyunca orası ayrı bi konu onun haricinde Chris ile hemde benim gibi Hard da oynayacalara tavsiyem her gördükleri düşmanı öldürmeye çalışmasınlar...
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Bence Chris in senaryosunda en güzel şey arada Rebecca ile oynamamız. Başkada bişey yok zaten

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Evet o da güzel bir başka ayrıntı...

• quote:

MTU değerini 1473 yapıp tekrar dener misiniz...

MTU ları değiştirdim hocam ama işe yaramadı. Ardından PS3 den PSN Store uygulamasını silip tekrar kurdum, düzeldi. Başına gelen olursa bu şekilde deneyip düzeltebilir.

Oyunu dün gece indirdim ama oynayamadım henüz. Cumartesi gecesine saklıyorum
  • Jill'le bitirmek üzereyim oyunu yalnız kontrolleri klasik yapıp bir deneyeyim dedim Biz 10 sene önce falan nasıl oynamışız bu şekilde yav bütün yön kavramlarım karıştı Analog stick büyük kolaylık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 27 Ocak 2015; 12:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

18 yıl aradan sonra oyunu büyük bir zevkle dün gece bitirdim, ama sonrası bir boşluğa düştüm valla.

Capcom'a teşekkür ediyor, RE2 ve RE3 serilerini'de güncel konsollara çıkartmalarını temenni ediyorum.

Hocam.bu kadar hizli nasil bitiriyorsunuz yahu :)

19'unda US psn'den satın aldım, 20'sinde kullanıma açıldığı günün akşamı oynamaya başladım. Her akşam ortalama 4 saat oynayarak toplam 12 saat gibi bir sürede bitirdim.

18 yıl önce akşam oyuna başlar, sabahı finali yapardık.

Muthis :))

Aslında "Very easy" modun da "Jill" ile alıştırma yaparak Gerçek RE moduna (Hard) hazırlıktı.

"Chris" ile oyun şimdi başlıyor.

Bu zorluk ayarları oyunu bitirincemi çıkıyor?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.