Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu tam 7 kere bitirdim ama ne yalan söyleyeyim doyamadım . Resmen survival horror a muhtaç kaldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 kutulu çıktımı bu oyun??

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Ps3 kutulu çıktımı bu oyun??

Yanlış bilmiyorsam sadece uzakdoğu bölgesi için kutulu çıkacak. Biohazard adıyla araştırırsanız bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Oyunu tam 7 kere bitirdim ama ne yalan söyleyeyim doyamadım . Resmen survival horror a muhtaç kaldık.

Hocam ne yaptınız siz Dün ancak bitirebildim, fazla oynamaya fırsatım olmuyor. En kolayda jill ile oynamıştım, biraz hatırlama amaçlı olsun diye. Başka oyuna geçmeden ara vermeden chris ile normal mod da başlayacağım. Hard için daha sonra denerim, mekanları ve anahtarları karıştırmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Ps3 kutulu çıktımı bu oyun??

Gittigidiyor.com da kutulu versiyonu mevcut.

• Oyunu 2-3 saatte bitirenler nasıl bitiriyor acaba bu kadar kısa mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Oyunu 2-3 saatte bitirenler nasıl bitiriyor acaba bu kadar kısa mı.

Speed run yapıyorlar. Yani bütün bulmacaları ve gizli nesnelerin yerlerini bildikleri için sadece hızlıca bulmacaları çözüp oyunu çabucak bitireniliyorlar. Bende Hard mod ve normal mod kaldı biryek onuda bitirdikten sonra speed run deneyeceğim. Yanlış hatırlamıyorsam oyundaki rekor tablosunda rekor 2 saatin altında.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Valla hocam artık ne kadar özlediysem bütün hıncımı çıkardım oyundan. Bütün kupaları da bu vesile ile toplamış oldum. Çok güzel oldu ama. İlk olarak jill normalde başladım hatırlamak için 9 saat filan sürede bitti sonra chris hard yaptım öyle bitirdim. 3. Olarak da jill save etmeden ve sadece bıçakla speedrun yaparak 3 saatin aldında bitirerek oynadım jill bad ending idi bu. 4. Chris de bad ending .
    5. chris ile real survival modda bitirdim ama cidden ölüm gibiydi. İtemler hangi sandıkta koyarsan o sandıkta kalıyor. Lab a kargo firması gibi itemlerı taşıyıp durmak zorunda kaldım. 6. Da jill invisible enemy modu icin bitti. Son olarakra granade launcher ve edge silahı için normal modda 3 saatin altında bitirmek gerekiyordu onu da yapınca geriye birşey kalmadı
     RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

Umarım yakında Resident evil zero ve ardından Outbreak oyunlarını hd olarak çıkarırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 2 Şubat 2015; 14:35:41 >

• resh_aykut kullanıcısına yanıt
    Hocam Jill ve Chris bad ending için 3 saatin altında silah kullanmadan save yapmadan bitirmek lazım değilmi?

Birde ekstra silahlar için normal mod ve 3 saat altında bitirmek yeterlimi?

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Bad endingler için yan karakterleri kurtarmaman gerekiyor. Ana karakterler için de aynı şey geçerli hani 3 Mo disk ile uğraşıyoruz ya. Direk tyrant boss undan sonra işaret fişeğini yollayınca bitiyor oyun. Ben bütün madalyalar bir arada gelsin diye böyle yapmıştım.

Jill bad ending (yalnız olarak)
    3 saatin altında bitirme
    5 saatin altında bitirme
    Save etmeden bitirme
    Sadece bıçak kullanarak bitirme madalyaları tek oyunda açılmıştı . Bıcak olayı kolay aslında sadece tabuttan çıkan boss zorladı biraz. Düzenli olarak bitki stoklarsan sıkıntı yaşatmıyor very easy de.

Hepsini bir arada yapmana da gerek yok hocam.
    Ekstra diğer silahlar işini de son oyuna bırakabilirsin . Ya da hemen yapmak istersen karakter fark etmez 3 saatin altında Normalde bitmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 2 Şubat 2015; 20:14:01 >

• resh_aykut kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam deneyeceğim. Peki Hard modda bitirmenin bi trophy si varmı?

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o da var. Real survival modu aslında hard yani ilk olarak onu denersen belki hard ve real survival beraber gelebilir ama denemedim hiç.

• Arkadaşlar Starsenal trophy alan oldu mu? Ya da nasil alanacagini bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seifer -- 3 Şubat 2015; 12:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Aynen hocam o da var. Real survival modu aslında hard yani ilk olarak onu denersen belki hard ve real survival beraber gelebilir ama denemedim hiç.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

• seifer kullanıcısına yanıt
    @Loukas rica ederim hocam ne demek kolay gelsin

Selamlar . Starsenal için bütün silahları alman gerek.
    Jill de handgun , bıçak (örümcek boss unun oradaki) , shotgun , assault shotgun , granade launcher (asit , normal ve alev atar mermilerini combine yap ne olur ne olmaz ), self defence gun , magnum ve barry e hayır diyince barry nin magnumu.

Chris de de aynısı granade launcher yerine flamethrower var hocam . Herhangi bir karakterle de normalde 3 saatin altında bitirirsen açılıyor çünkü Rocket launcher ve edge diye silah veriyor . Onlar ile birlikte tamamlanmış olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 3 Şubat 2015; 15:50:58 >
  • Oyunun trophyleri cok zor geldi bana.

• Ilk 2 Anahtarı aldım ama armor key bulamadım, ne yapmam lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ilk 2 Anahtarı aldım ama armor key bulamadım, ne yapmam lazım.

ilk 2 anahtarla açılan tüm kapıları açtığınızdan emin olun. diğer eşyaları da alın, bazıları gerekli olabiliyor. örneğin duvara yerleştirilen maskeler gibi...
  • arkadaslar oyun sadece dijitalmi?kutulu olarakta varmi??

• Şu anda 4. kez bitirmek üzereyim görünmez düşman modunda da bitirdim gerçekten zaman zaman çok zorladı ayrıca Jill re3 kostümünü açtım gerçekten çok güzel...

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.