Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu serumu richarda yetiştiremedim. richarddan düşen pompalı tüfek olmadanda oyunu bitirebilirim mi sizce?
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Bende de tam tersi yeni kontrollere alışamadım eski kontrollerle oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Zombi ve mermi olayını öğrenmem iyi oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ps versiyonlarında first aid spray ve özel silah kullanmamalıydı, ondan sonra kaç kere save ettiğin önemliydi. Peki not olarak a alınca gizli bir senaryo falan var mı bu versiyonda?

Not derken A-B-C-D olarak yok, resimde gösterdiğim gibi bölüm çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

18 yıl aradan sonra oyunu büyük bir zevkle dün gece bitirdim, ama sonrası bir boşluğa düştüm valla.

Capcom'a teşekkür ediyor, RE2 ve RE3 serilerini'de güncel konsollara çıkartmalarını temenni ediyorum.

Hocam.bu kadar hizli nasil bitiriyorsunuz yahu :)

19'unda US psn'den satın aldım, 20'sinde kullanıma açıldığı günün akşamı oynamaya başladım. Her akşam ortalama 4 saat oynayarak toplam 12 saat gibi bir sürede bitirdim.

18 yıl önce akşam oyuna başlar, sabahı finali yapardık.

Muthis :))

Aslında "Very easy" modun da "Jill" ile alıştırma yaparak Gerçek RE moduna (Hard) hazırlıktı.

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

"Chris" ile oyun şimdi başlıyor.
     RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4)

Bu zorluk ayarları oyunu bitirincemi çıkıyor?

Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 27 Ocak 2015; 15:58:03 >

• yunalir kullanıcısına yanıt

Hocam oyunu tabanca ile hatta bıçak ile de bitirebilirsin nasıl oynadığına bağlı.....Ayrıca 2 tane Shotgun zaten oyun sana veriyor Richardın düşürdüğü biraz daha iyisi ama çok etkilemiyor oyunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Hocam oyunu tabanca ile hatta bıçak ile de bitirebilirsin nasıl oynadığına bağlı.....Ayrıca 2 tane Shotgun zaten oyun sana veriyor Richardın düşürdüğü biraz daha iyisi ama çok etkilemiyor oyunu...

Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Devam o zaman oynamaya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Hocam peki Barry'e silahı verince veya vermeyince nasıl bir değişiklik oluyor ? Ben vermedim kayda değer birşey oluyorsa yeniden oynayayım orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 27 Ocak 2015; 16:14:14 >

• Hocam silahı verirsen işin çok kolaylaşıyor senin için ateş ediyor düşmana orda ve onu yavaşlatıyor sende daha rahat geçiyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 27 Ocak 2015; 16:27:49 >
  • PS2 zamanında çıkan Alone In The Dark 4'dü sanırım onunda bir HD Remastered'ı çıksa fena olmazdı

• Alone in The Dark: The New Nightmare di tam adı gerçekten çok güzel oyundu...

• Aynen Veysel biz eski oyunculara ilaç olurdu dostum

RE 0 , 2 ve 3'de gelsin başka birşey istemem

• Aynen bana yeter valla başka oyun aramam...
  • oyunu yükledim fakat oyunu daktiloda mı kaydetmem lazım her başlama için. ilk başta bir ikon gösteriyor ve kapatma kaydederken bilgisayarı falan diyor. Ama bana hiç denk gelmedi öyle bir ikon
  • Evet sadece daktilodan kayıt yapabiliyorsun kayıt yapabilmen içinde envanterinde ink ribbon diye bir item olması gerekiyor oyunda sayısı sınırlıdır her daktilo gördüğünde kaydetme yapmamanı tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar indirdim ama oyun yavaş ilerliyor. Aynı şey Mortal Kombat Komplete Edition oyununda da olmuştu bir dosya indirmiştim çözmüştüm hızını. Bu oyun içinde böyle bir şey yapabilir miyim ? Benim gibi bu sorunu yaşayıp halleden oldu mu ? Sistemim istenene göre fazla bile fakat oyun video olarak yavaş sanki slow motion a almışım gibi
  • Yakın zamanda ev aldım baya masrafa girdim ama sırf şu oyun bana ps4 aldırıcak hele bazı yorumcu arkadaşlar ps1 deki hallerini anlatıyor akranlarım sayılırlar onlar övdükçe iyice hevesleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

Yakın zamanda ev aldım baya masrafa girdim ama sırf şu oyun bana ps4 aldırıcak hele bazı yorumcu arkadaşlar ps1 deki hallerini anlatıyor akranlarım sayılırlar onlar övdükçe iyice hevesleniyorum.

Hocam bende senin gibi durumdaydım. The last of us remastered yüzünden dayanamayıp aldım ps4. İmkanın varsa sıkıştır araya derim. Ama sizi zorlayacaksa tabi ki gerek yok, neticede keyif olarak olan bir şey.

• Valla hocam last of us'ı ps3 te bitirdiğimde ps2 de silent hill 4 room u bitirdiğimde olan boşluk oluşmuştu ben ne edeyim bu konsolu artık demiştim.konu resident evil oldugu için üstteki mesajımda last of us ı yazmadım ama last of us - evil within - ve dying light ps4 te merakımı aşırı cezbediyor.
  • Beyler tamam nostaljik oyun, grafik atmosfer şahane ama bu envanter sistemi, kayıt ssistemi hic çekilmiyor bu saatten sonra. Biraz ara vereyim en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun resmen ilaç oldu yaa. Bana çocukluk zamanlarımı anımsatmanın haricinde, özlediğim o eski resident evil tadını çok iyi yaşattı. Eskiyi özleyenler kesinlikle denemeli. Darısı Final fantasy, crash, tenchu gibi benim için efsane olan serilerin de başına...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.