Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun zamanında Gamecube versiyonu da mükemmeldi buda çok iyi olmuş bu oyunun kıymetini bilin kardeşlerim inanılmaz bir oyundur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil yapımcısı tarafından oyunculara teşekkür videosu yayınlandı. Oyun, PlayStation Store'da en çok satılan oyunlar içerisinde yer alıyor.

Resident Evil - yapımcıdan özel mesaj var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Şubat 2015; 20:51:52 >
  • Tesekkur yetmez. Resident evil 2 ve 3 remake bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Çok satılması normal millet resmen hasret kalmış bu tür oyunlara. Bu yüksek satıştan sonra Zero da gelebilir belki.

• Capcom bundan da ders çıkarmazsa batsın artık ... Muhtemelen HD ye yöneleceklerdir bundan sonra . Ben de en çok Resident Evil Outbreak HD yi bekliyorum .
  • Teşekkür videosunda yeni bir remaster veya remake duyurusu bekliyordum ama adam Revelations dedi ya daha ne bekliyorsunuz Zero'yu da yapmak için bilmiyorumki...

• Teşekkür bizden 2-3 ve Zero remaklerinide yapsınlar biz gerekeni yine yaparız o listenin en tepesine çıkartarak

• İyi akşamlar herkese
    Benim bi sorunum var. Oyunu ilk başta korsan olarak indirdim optimizasyon sorunu filan varsa hiç para vermiyim diye ve sorun olmadığını gördüm. Oyunu steamden satın aldım ve 18 gb yi yeniden indirmemek istiyorum. Eğer oyunun steam dosyasındaki ismini verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IExpectedBetterFromYou

şu zombilerden kurtulmak için ne yapmak gerek anlayamadım.

Sağ analoğu çevirmen yeterli

Normal modda 2:59:48 ile rocket atarı açtım.
  • resh_aykut kullanıcısına yanıt
    Hocam size birşey sormak istiyorum. Sinirden ağlayacağım yani o derece. Bugün jill ile very easy de başladım sadece bıçakla gittim bütün oyunu. Oyunun son bölümü olan laboratuvara 2 saatte geldim herşey mükemmel giderken son anda öldüm ve herşey boşa gitti. Hani şu kimyasal tüp taşıdığımız bölüm var ya koşmadan gitmek zorundayız. Orayı nasıl geçtiniz ben tüpü tam yerleştirecekken sinek şeklindeki yaratık beni boğazımdan yakaladı havaya çekti sonrada patladı ve öldüm. O yaratığı nasıl geçtiniz

Birde siz Mo diskleri yerleştirdinizmi? Chrisi kurtarmak istemiyorum.

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Ov baya kötü olmuş ya cidden geçmiş olsun. Oyunun en riskli yerlerinden birisi orası gerçekten ben sadece ilk kamera açısı değişene kadar yürüdüm direk ses yapınca spawn oluyor o yaratık 3 adım koşup durup ilerleyip taktım. Bazen vursa birşey olmuyor ama çekip sarsınca patlıyorsun . Çok dikkatli olmak lazım orada seninki epeği şanssızlık olmuş. Birkaç video izleyip tekrar dene derim . Pes etme .

Mo disklerle hiç uğraşmamıştım çünkü jill bad ending kasıyordum ben save etmeden ve bıçakla very easy de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 8 Mart 2015; 0:08:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Ov baya kötü olmuş ya cidden geçmiş olsun. Oyunun en riskli yerlerinden birisi orası gerçekten ben sadece ilk kamera açısı değişene kadar yürüdüm direk ses yapınca spawn oluyor o yaratık 3 adım koşup durup ilerleyip taktım. Bazen vursa birşey olmuyor ama çekip sarsınca patlıyorsun . Çok dikkatli olmak lazım orada seninki epeği şanssızlık olmuş. Birkaç video izleyip tekrar dene derim . Pes etme .

Mo disklerle hiç uğraşmamıştım çünkü jill bad ending kasıyordum ben save etmeden ve bıçakla very easy de .

Sormayın hocam sağolun. Okadar saat uğraş son anda gitti okadar emek. Ama yılmadım birdaha başladım ve save trophysini sonraya bıraktım.

-Jill Bad ending(Barry,Richard ve Chrisi kurtarmadım)
    -3 Saatin altında bitirme
    -5 Saatin altında bitirme
    -Hiçbir silah kullanmadan Bıçak kullanarak oyunu bitirme.

Bu trophyleri açtım ve bildiğim kadarıyla birkaç silah açılmış olması lazım ancak ben silahları sandıklarda bulamadım nereden alacağım o silahları acaba?

Hangi trophy ler kaldı ? Silah trophy si ise Barry nin magnumunu almamış olabilirsin genellikle o gözden kaçar .Barry i kurtarmadığına göre almışsın demek ki. Sanırım bir tek 3 saatin altında Normalde bitirmen gerek o zaman rocket launcher ve edge diye bir handgun veriyor onlar eksik olabilir.

• resh_aykut kullanıcısına yanıt
    Hocam bıçak ile bitirdiğim için oyunu barry nin silahını almadım. Oyunu 2 saat 44 dakikada bitirdim ancak very easy de bitirdim ben, bu silahlar için Normal zorlukta mı 3 saatin altında bitirmem lazım? Teşekkür ederim cevabın için bu arada.

• yaa videoları izliyorumda herkes haritaya bakıyor!haıyır nereye gideceğini söyelmiyorki haritalar + ipucuda vermiyor niye bakıyorlar anlamış değilim
    Rica ederim ne demek . Aynen öyle Jill ile oynarken barry i kurtarma zaten magnumunu alıp bad ending kasarsın yine. Onda da 3 saatin altında bitirmelisin . Normalde bitirmezsen vermiyor silahları .
    Normal veya zor modda 5 saatin altında bitirirsen samurai edge; 3 saatin altında bitirirsen infinite rocket launcher açılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Rica ederim ne demek . Aynen öyle Jill ile oynarken barry i kurtarma zaten magnumunu alıp bad ending kasarsın yine. Onda da 3 saatin altında bitirmelisin . Normalde bitirmezsen vermiyor silahları .

Yılmadım Normal modda birdaha bitirdim. Bu sefer 2 saat 45 dakikada bitirdim ve silahları açtım. Şuan chris ile zor modda oynuyorum ve silahlar muhteşem. Sağolun hocam

• Arkadaslar kayit yapmadan oyunu Jill ile bitirdim ,kayit yapmadan bitirince iki kupa veriyordu birini verdi fakat oyun sonunda kayit yaptim diyemi Jill ile kayit yapmadan bitirme kupasini vermedi yoksa oyun icerisinde yapmamamiz gereken bazi seylermi var.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam iki silahıda açtım nihayet. Görünmez mod ve zor mod için süper olacak. Bu oyunda platin trophyi alacağım kafaya koydum.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.