Şimdi Ara

RESIDENT EVIL REMASTERED (PS4) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
10
Favori
21.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tautar

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Dün PS Store dan aldım oyunu 10 TL. Bu oyun iki kişilik nasıl oynanıyor ? Eşimle birlikte oynamak istiyoruz.

İki kişilik olmaz.

Neden ? İki kişilik için ne almam gerekir

Oyun tek kişilik.

Merhaba;

resident Evil Revelations 2 (BLM 1 Ceza Kolonisi) Bunu satın aldım.

İki kişilik var diyordu

Bu konu Resident Evil Remastered konusu. Senin aldığın oyun RE Revelations 2.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Dün PS Store dan aldım oyunu 10 TL. Bu oyun iki kişilik nasıl oynanıyor ? Eşimle birlikte oynamak istiyoruz.

İki kişilik olmaz.

Neden ? İki kişilik için ne almam gerekir

Oyun tek kişilik.

Merhaba;

resident Evil Revelations 2 (BLM 1 Ceza Kolonisi) Bunu satın aldım.

İki kişilik var diyordu

Bu konu Resident Evil Remastered konusu. Senin aldığın oyun RE Revelations 2.

Ok Hocam Teşekkürler

• Sizin aldiginiz Resident Evil iki kisi oynaniyor fakat butun bolumleri almamissiniz. Onlar da ucretli fakat indirim var sanirim suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Sizin aldiginiz Resident Evil iki kisi oynaniyor fakat butun bolumleri almamissiniz. Onlar da ucretli fakat indirim var sanirim suan.

Cevap için çok teşekkürler. Bütün bölümleri almasamda iki kişilik oynanır mı ?
  • Arkadaşlar oyunda platin almama 3 kupa kaldı real survivor ve invisible enemy kupaları. Şimdi benim ps4 bozulduğunda save dosyaları gittiğinden oyuna baştan başlamam gerekti. Kısacası oyundaki Real Survivor ve Invisible Enemy modlarını açmak için ne yapmamız gerekiyordu ? Hatırlayamadım bir türlü.

• oyun iki kişilik oynanıyor mu bunu mu alıyım yoksa resident evil 0 mu alıyım?
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Normalde bitirince real survivor acilmasi lazim dostum. Cok kotu olmus save olayi ya. Ben de platinuma koşturuyorum bakalim. Simdi 3 saatin altinda normalde bitirmeye oynuyorum. Infinite rocket launcher acabilirsem diger zorluk daha kolaylaşacak.

• Loukas kullanıcısına yanıt
    Normalde bitirince Real Survivor açılıyor...

Real Survivor da bir kere bitirincede Invisible Enemy modu açılacak...

• Amerika kapaklı olan versiyonu alsak bölge olarak sorun arz eder mi ? Amerika kapaklı olan 2. bölgedir değil mi ?

Bir de 3 saat içinde bitirme olayı oyunu pause ettiğimiz zaman süre geçiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 5 Şubat 2016; 13:53:57 >
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Amerika kapaklı olan 1.bölge oluyor ama oynarsın. İkinci sorunu bilemicem ama konuda daha bilgili arkadaşlar var onlara sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Amerika kapaklı olan versiyonu alsak bölge olarak sorun arz eder mi ? Amerika kapaklı olan 2. bölgedir değil mi ?

Bir de 3 saat içinde bitirme olayı oyunu pause ettiğimiz zaman süre geçiyor mu ?

1. bölge ve 2. bölge oyunlar birbirlerinin savelerini görmüyorlar. Amerika kapaklı derken tam anlamadım ama oyunun arkadasında bölge kodu yazar.

3 saatin altında bitirmek için de oyunda pause tuşuna basarsan süre işlemeye devam ediyor. Ben normal zorlukta 3 saatin altında bitirmeni öneririm çünkü sınırsız grenade launcher açılıyor.Ben dün açtım ve hard modu da sınırsız silah ile oynamak daha kolay olacak.
    Sadece pause da değil oyun içi videolarda sinematiklerde bile süre işliyor yani speedrun yapacaksan videoları da kesmeni izlememeni tavsiye ediyorum...

• Bütün haritayı gezme trophysi bir oyundaydı değil mi arkadaşlar ? Şimdi harddayım bakalım bu bitince real survivora geçiyorum. Maşallah sindire sindire oynuyorum efsaneyi :)
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    Aldınmı platinum trophy?

• Real Survivor mod ve Invisible modu daha oynamadım. Bakalım yavaş yavaş gidiyorum.
  • Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Amerika kapaklı derken, kapak görseli Amerika'nın görseli daha çok hoşuma gitmişti o yüzden sormak istedim. Acaba Amerika kapaklı olanın görselini bir yerden bulma şansım var mı ? Olmadı ben çıkartıp koyayım kaba koleksiyon yapacağım oyunu çünkü.

Bahsettiğim Amerika kapağı şu

Avrupa kapağı ise şu

Oyunda pause ettiğin halde sürenin işlenip işlenmediği hakkındaki sorularımı cevaplayan arkadaşlara, verdiği stratejilerden ötürü teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 8 Şubat 2016; 11:09:26 >

• Oyunun ps4 için kutulu sürümü mevcut mu ki ?

Edit ; Varmış

Biz birde digital aldık ikisinide of ki off ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 8 Şubat 2016; 12:01:09 >
    Dediğin gibi karakterlerin resmi olan versiyon çok daha güzelmiş.

• Oyuna yeni başladım. Chris ile oynuyorum. envarter çok dar varmı çözümü? Bulduğum nesneleri sandığa taşıyorum orada biriktiriyorum. Bıçak silah ve anahtar ile geziyorum başka bir nesne alsam envarter de yer kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Oyuna yeni başladım. Chris ile oynuyorum. envarter çok dar varmı çözümü? Bulduğum nesneleri sandığa taşıyorum orada biriktiriyorum. Bıçak silah ve anahtar ile geziyorum başka bir nesne alsam envarter de yer kalmıyor.

Chris ile envanter o kadar ama jill ile oynarsanız daha fazla envanter tasıyorsunuz. Bu yuzden benimde favorim jill bu oyunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.