Şimdi Ara

Resident Evil: Resistance | PS4 ANA KONU|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident Evil: Resistance | PS4 ANA KONU

Site : https://www.residentevil.com/re3/

Duyurusu : 9 Eylül 2019

Gameplay : TGS 2019

Çıkış Tarihi : Açıklanmadı..

Capcom, spin-off Resident Evil oyunu Project Resistance için ilk detayları ve oynanış fragmanını paylaştı. Tokyo Game Show 2019 demosundan oynanış videoları da geldi.

Capcom tarafından belirtilene göre, Project Resistance NeoBards Entertainment tarafından geliştirilen ve Resident Evil evreninde geçen 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi.

Oyunda dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanların bir oyuncu da onları durdurmaya ve öldürmeye çalışan kişinin (Mastermind) rolünü üstlenir. Mastermind güvenlik kameraları ağı üzerinden dört oyuncuyu izleyerek onlar için tehlikeli yaratıkları toplamak, tuzak kurmak, çevreyi değiştirmek, güvenlik kameralarını silahlamak ve zombileri doğrudan kontrol etmek gibi tehlikeli engeller oluşturma seçeneklere sahiptir. Tyrant da kontrol edilebilecek karakterlerden biri. Hayatta kalmaya çalışanlar ise Mastermind'ın saldırılarını engellemek ve zaman dolmadan haritadan kaçmak için çeşitli bulmaca görevlerini tamamlamak zorundadır. Her bir karakter eşsiz yeteneklere sahiptir.

Xbox Insider Programı ve RE Ambassadors üyeleri için 4 - 7 Ekim tarihleri arasında konsollar üzerinde bir kapalı beta düzenlenecek. Kapalı betaya kayıtlar 11 - 18 Eylül tarihleri arasında yaptırılabilecek.

Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Resmi başlığı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Oynanış fragmanını ve videolarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Project Resistance Teaser

Project Resistance Gameplay Overview

TGS 2019 Gameplay

İçerik yeni bilgiler geldikçe güncellenecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Şubat 2020; 20:5:40 >

• Oyunun ismi bu mu hocam, 8 olmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 29 Ağustos 2019; 12:20:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Oyunun ismi bu mu hocam, 8 olmayacak mı?
    Hocam şuanlık orası muamma 8 mi olacak farklı bir proje ile mi gelecekler bilmiyoruz. :)
  • Ana oyun mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Ana oyun mu acaba?
    Malesef şuan için bilinmiyor hocam ama ara ara yeni bilgi gelirse belli olacak diğer türlü 9 Eylül'ü beklememiz gerekecek. :)
  • 3 Remake olmasın
  • bence remake 3 falan gelmiycek sıra 8de. Resident evil 8 gelecek.
  • Ara ara bir şeyler beliriyor. Bazı söylentiler de beraberinde geliyor.

Left 4 Dead x Resident Evil.
    OutBreak
    Multiplayer odaklı da olabilir.

• outbreak tadında güzel bir online tabanlı oyun gelecek gibi duruyor beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 29 Ağustos 2019; 15:31:41 >

• Operation Raccoon City gibi bir oyun gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 4 gibi bir klasik görür müyüz? 7'yi çok beğendim ben ama bana göre serinin hala en iyi oyunu 4.
  • Yeni nesile kadar RE8 veya RE3 Remake beklemeyin sanmıyorum geleceğini. Bu oyun da yan oyun olacak belli ki.
  • Sızan görseller :

• Umarım ana karakter mor kapşonlu herif değildir, tipe bak
  • Project Resistance Teaser

• Tanıtım Left 4 Dead izlenimi bıraktı bende, ne gerek vardı? Açıkçası lüzumsuz RE oyunlarından biri olacağını düşünüyorum, şu tarz konseptler ile yazık ediyorlar seriye.
  • Trailer beni heycanlandıramadı. Gameplay ve daha fazla detay geldiğinde iyi mi kötü mü daha net anlayabiliriz.
  • Resident Evil Outbreak bu zaten.
  • Dmc V ve Remake'den sonra geç bile kaldı böyle bir çöp için. Zira totosunu fazla kaldırdık Çöpcom'un.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu haliyle çöp gibi duruyor. Heyecanlanmaya değmezmiş.

Ayrıca karakterlerin tiplerinden sadece ben mi rahatsız oldum?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.