Şimdi Ara

Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun çıkışına 2 günden az bir süre kaldı ama konu ölü.

Sadece ben mi sabırsızlanıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil serisinin son zamanlardaki halinden dolayı hocam bende merak ediyorum ama büyük ihtimalle başka bir hayal kırıklığı olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Veysel alalım beraber diyecem ama sende benim gibi primary isteyeceğin için alalım diyemiyorum

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Ben incelemeleri beklemeye karar verdim...:)

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın yeni bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyosun Yalnız ben bu oyunun 1. oyundan iyi olacağını düşünüyor ve hissediyorum , o yüzden beklemeden alabilirim ama bakalım artık :)

• Oyun çıktı mı yahu, hepten unutmuşuz bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oyun çıktı mı yahu, hepten unutmuşuz bunu.

25 Şubat'da çıkıyor.

• Bu oyun Ramestrad değil deme ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım oyunu alacağım beraber almak isteyen varsa söylesin beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bu oyun Ramestrad değil deme ?

Degil kardesim.

• Valla sabirsizlaniyorum cok az kaldi.

• Videolarını izlediğim kadarıyla sürükleyici ve grafikleriyle ön planda bir oyuna benziyor oynamamak olmaz bu oyunu.
  • Resident Evil Revelations 2 - Çıkış Fragmanı

• eski resident evil oyunları gibi olursa eski re oyuncularını memnun ederler.
  • Oyunu xbox one için aldım çünkü bu oyun Psn de 74 TL iken Xbox Live da 53 TL idi. Rusya storede ise oyun 39 TL geldi komple sezon iki konsoluda olana duyrulur. Akşam eve gidince inceleme yazarım arkadaşlar.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Oyunun ilk bölümü olan Episode 1, 18 Şubat’ta çıkacak. İkinci bölüm 24 Şubat, üçüncü bölüm 3 Mart ve son bölüm ise 11 Mart’ta piyasaya sürülecek. Tüm bölümler PSN, Xbox LIVE ve Steam üzerinden dijital olarak indirilebilecek. Ancak oyunun diskli versiyonunu istiyorsanız 13 Mart’ı beklemeniz gerekecek. Oyunun bölüm başı fiyatı ise 5.99 dolar olacak. Eğer Complete Season paketi olarak alırsanız 24.99 dolar ödeyeceksiniz. Ayrıca oyunun Complete Season paketi ekstra içeriğe sahip olacak. Bu içerikte ise Moira Burton ve yeni tanıtılmış olan Natalia Korda’nın hikayeleri anlatılacak. Ayrıca RAID modunda Hunk olarak oynama şansınız olacak.

Eğer oyunun kutulu versiyonunu beklemek isterseniz, ekstra bölümler, Hunk, RAID modunda Albert Wesker, dört adet yeni köstüm ve Throwback Stage Pack adında bir RAID moduna erişim hakkı kazanacaksınız. 10 Kasım’da ERSB verdiği bir açıktan Barry Burton’un oynanabilir bir karakter olduğu ortaya çıkmış ve daha sonradan Capcom tarafından onaylanmıştı. Yapımcı firmaya göre oyun iki adet hikaye içeriyor. İlki Claire Redfield ve Moira Burton’un hikayeleri olacak. İkincisi ise Barry Burton ve Natalia Korda ikilisinin hikayesini barındıracak.

• RESIDENT EVIL Revelations 2 - Drama Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

• Steam den 50 Tl ye önsipariş olarak Complete Edition ı aldım.

Pc versiyonunda offline co op yokmuş. O kötü oldu ama en azında online co op oynayabileceğim arkadaşlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ps4/Ps3 versiyonu için offline co-op kesin var değil mi ?

Ayrıca arkadaşlar sadece bölüm 1 yayınlanmış sanırım. Diğer bölümler ne zaman gelecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOZ_35 -- 25 Şubat 2015; 17:54:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.