Şimdi Ara

Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loukas

quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

Oyun xbox one da kac p arkadaslar

Türkiye Store da 59TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Rusya Storde ise 999 Ruble. Yani oda 40 TL ye geliyor.

Kac pixel diye soruyorum hocam ilahi :) fps dususu ps4 de olup ta xone da daha az olduguna gore muhtemel ps4 1080p xbox 900p diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

quote:

Oyun xbox one da kac p arkadaslar

Türkiye Store da 59TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Rusya Storde ise 999 Ruble. Yani oda 40 TL ye geliyor.

Kac pixel diye soruyorum hocam ilahi :) fps dususu ps4 de olup ta xone da daha az olduguna gore muhtemel ps4 1080p xbox 900p diye dusunuyorum

Hocam oyun her iki konsolda da 1080p.

• PS4'te oyunu bitirdim fakat fps düşmesi göremedim.

Eğer fps düşüyor ise hangi mekanda merak ettim?.

Edit:

Bir önceki sayfada bir arkadaş videosunu paylaşmış, izleyince şaşırdım. Galiba benim gözler 25 kare üstündeki hız değişimlerini algılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 26 Şubat 2015; 21:06:03 >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Kaç saat sürdü oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Kaç saat sürdü oyun?

3 saate yakın sürdü.
  • Oyun nasıl oynayan arkadaşlar pek yorum yapılmamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyun nasıl oynayan arkadaşlar pek yorum yapılmamış...

senaryonun tamamını oynamadığımız için yorum yapmaktan kaçınıyorum. Episode 1 güzeldi ama oyunun tamamına yorum yapmak için biraz erken.

zaman zaman Code Veronica'ya göndermeler de vardı. Claire ve Moira ile oynadığımız mekanlar güzeldi. Barry ve Natalia ikilisiyle oynamaktan daha çok keyif aldım.

Raid Modu ise çok beğendim.
  • Resident Evil: Revelations 2 - Çıkış Fragmanı (Türkçe Altyazılı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyun nasıl oynayan arkadaşlar pek yorum yapılmamış...

Oyunu oynadım ve Çıkan ilk chaper'i bitirdim. Öncelikle pek beklediğimi bulamadım. Oyunun grafiklerini çok beğenmedim , eski nesilden bir tık iyi. Yer yer kaplamalara ehh işte diyorsunuz, bazı yerlerde eski nesilden çok farkı yok diyorsunuz. Chapter 1, iki ayrı bölümden oluşuyor ve totalde 1.5 ile 2 saat arası bitmiştir oyun. Oyunda 2 tane farklı ana karakter var ve yanınızda da ek bir yardımcı karakter var. Yanınızdaki yardımcı karakterin size hiç bir katkısı yok, sadece odalardaki gizli nesneleri bulmanıza yarıyor. Oyun şuanlık hani Chapter 1 için söyleyebilirim ki beklentimin altında ve oldukça yavan kaldı özellikle HD Remastered den sonra.

• Arkadaşlar Episode 2 bu gece 12'den sonra indirmeye açılırmı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 3 Mart 2015; 15:24:13 >
  • Resident Evil: Revelations 2 - Bölüm 2 İçin Tanıtım Fragmanı (Türkçe Altyazılı)

• Arkadaşlar merhaba, yıllar once RE 5'i (PS3) arkadaşımla local coop'ta keyifle bir kaç kez bitirmiştik. Şimdi bu platformda senaryoyu local coop oynayabiliyor muyuz? Keyif alır mıyız? US Store'da fiyatı 25$, TR Store'da nedir fiyat? (60TL yazılmış, doğru ise TR Store'da daha uygun oradan alalım) Online coop oynamak istediğimizde US Psn ve TR Psn'den kardeşlikle aynı anda oynayabilir miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Birde "EPISODE" olayları çıktı başımıza
  • Arkadaşlar episode 1 aldım bugun raid modu co op olmuyor mu ?
  • oyun çöp kesinlikle almayın
    bu oyunu almak için cs go'da pistol'ümü sattım steam'den geçen gün, o pistolün anısı bile bu oyundan daha değerliydi.
  • 17 Mart'ta kutulu olarak çıkıyormuş. Dl dvd den fazlasına değmez bir oyun. Sırf adının hatırına oynanır.

• oyunu psn den almıştım, pahalı olan sürümüydü, episode 1 yaklaşık 4 saatte bitti ve yazılar çıktı, diğer bölümlerin olması gereken yerde boşluk var henüz, ne zaman devamı iner ve oyun tamamlanır?
  • Eros God kullanıcısına yanıt
    Her haftada bir yayınlanıyor.

Episode 2 ile bir şeye benzemeye başladı oyun. Revelations serisine dizi havası getireleri yakışıyor bence . Ana oyunda bu olmaz elbet boşuna ağlamaya gerek yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 7 Mart 2015; 13:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Her haftada bir yayınlanıyor.

Episode 2 ile bir şeye benzemeye başladı oyun. Revelations serisine dizi havası getireleri yakışıyor bence . Ana oyunda bu olmaz elbet boşuna ağlamaya gerek yok .

Episode 2 gelmiş evet indiriyorum 4,20gb
  • Wow harika uzun suredir bekliyordum ve sonunda kavustum 2'inci seri de tamam dizi gibi harika kac kac nereye hele birde ds4 ses gelmesi cabasi kalp aticak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.