Bildirim
Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU] (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarzL
Arkadaşlar merhaba, yıllar once RE 5'i (PS3) arkadaşımla local coop'ta keyifle bir kaç kez bitirmiştik. Şimdi bu platformda senaryoyu local coop oynayabiliyor muyuz? Keyif alır mıyız? US Store'da fiyatı 25$, TR Store'da nedir fiyat? (60TL yazılmış, doğru ise TR Store'da daha uygun oradan alalım) Online coop oynamak istediğimizde US Psn ve TR Psn'den kardeşlikle aynı anda oynayabilir miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar bu sorularıma bilen biri cevap verebilir mi? Kararsız kaldım alayım mı almayayım mı... -
Revelations 2 nin hikaye kısmında online yok ne yazık ki . Bütün bölümler tamamlanınca Raid mode a online ekleyecekler anca onu birlikte oynayabilirsiniz . -
Hikayede online coop yoksa aynı makinada local coop oynayıp bitirebilir miyiz? -
O olur ekran 2 ye bölünüyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resident Evil Revelations 2 - Episode 3 Teaser
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Mart 2015; 14:19:31 > -
-
Episode 3 çıktı... -
Resident Evil Revelations 2 - Sezon Finali Fragmanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Mart 2015; 6:23:17 > -
-
Komple sezon aldım bugün. Bakalım nasılmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: venomstr
Episode 3 çıktı...
Hocam ben komple sezon paketi aldım şuan 6.1 gb lık veri iniyor hepsini birmi indiriyor yoksa ilk bölümmü iniyor şuan ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR
quote:
Episode 3 çıktı...
Hocam ben komple sezon paketi aldım şuan 6.1 gb lık veri iniyor hepsini birmi indiriyor yoksa ilk bölümmü iniyor şuan ?
Psnden bolum bolum kendin indireceksin hocam.
Bu arada arkadaslar raid moda online coop butun sezonlar tamamlandiktan sonrami gelecek?
Evet öyle dediler
quote:
Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR
quote:
Episode 3 çıktı...
ilk bölümü 4,5 GB diye hatırlıyorum. -
Cevap için teşekkürler arkadaşlar.
Raid mod ne oluyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 16 Mart 2015; 20:23:53 > -
Hocam Raid Mod için şunu söyleyebilirim. Mesela ilk oyunda 20 tane Raid Mod bölümü var. Bunlar oyunun hikaye modunda oynadığın yerler. Bir nevi oyunu tekrar bitiriyorsun gibi bir şey var ortada. Farklı olan durum Raid Mod'da karakterinin leveli var. Level arttıkça kullandığın silahlar gelişiyor, yeni silahlar açılıyor falan. İlk oyunda Chasm,Trench ve Abbys olmak üzere 3 tane farklı zorluk seviyesinde Raid Mod bölümü var. Hepsi 20şer bölümden oluşuyor ve birbirlerinin aynıları. Sadece gelen düşmanların levelleri daha yüksek. İnan Abbys modda levelin yüksek değil ise çok çok zorlanırsın. Revelations 2'de ilk bölümü oynadım Raid Mod için. Çok daha fazla güzel geldi bana.Geliştirmeler falan var. Biraz laf kalabalığı yaptım ama umarım bir şeyler anlatabilmişimdir.
-
Şartlardan dolayı oyuna yeni başladım arkadaşlar ama ben beğendim. İlk bölümde bir ince RE 5'e gönderme yapınca Allah be dedim :). İlk bölümü oynarken bir an Last of Us oynuyorum sandım yalan yok. Biraz alıntılar vardı.İlk bölüm bittikten sonra ikinciye hemen başlamadan trophylerini tamamlamak istiyorum. Oyunun fiyatı yeni çıkan oyunlara nazaran uygun arkadaşlar.Resident Evil seven bir oyuncuyum diyorsanız bu oyunu alın. -
Resident Evil Revelations 2 - Extra Episodes Teaser
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Mart 2015; 1:40:21 > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X