Şimdi Ara

Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Beyler aral rev2 satışına başlamış bulunmakta.
    Ve şuan piyasadaki en uygun fiyat,144 lira. N11 yada gg'den alınmaz artık:) ben d&r satışını bekliom.infamous faciası sonrası verdikleri 50 liralık kuponla alacagım. 94 liraya son çıkanlardan ps4 oyunu olacak xD

Aral'ın fiyatı yüksek. oyunun standart fiyatı (40 Dolar)

60 Dolarlık bir oyun değil bu..

Oyun birçok Ps4 oyununa taş çıkartır. Bu arada oyunun 2 tane sonu var arkadaşlar bilginize.

Bitirdinizmi hocam? Ben daha episode 3 de barry ile yeni oynamaya basladim

Hocam niye üzülüyorsunki bu bir yarış değil sonuçta:) ben sadece ilk bölümü alıp hevesimi biraz baskıladım, bütün kupalarınıda aldım %48'de kaldı.diğer bölümler ve ekstralar için kutulu versiyonun dr de satışa çıkmasını bekliyorum.

Yok be hocam o smileyler girgirina maksat muhabbet olsun iste :) ama bekleyen oyunlarim var biran once bitirmekde istiyorum o yuzden :)

Bu arada kardeslikle sezonluk bileti alsaydin keske psn den. Primary hakkini 40 tl ye alabilirdin 4 bolum ve 2 de dlc iceriyor

Hocam ben özellikle pes ve resident evil serisini kutulu arşivleyen diğer fiyatı makul olan oyunlarıda kutulu alan biriyim. Psn de aman aman indirim olmadıkca digital almam. Gerci şu sıralar aylık enparadanda 25 tl indirim aldıgım için her ay mutlaka bi digital oyun alıyorum haftanın fırsatı kısmından.rev2 de Kardeşlik yapmadan bile bütün bölümleri tek tek alırsam oyun bana 36 liraya patlıyor enpara ile ama kimseye kardeşlikte güvenemem gerekte yok. D&r'a xbox one ve ps3 için gelmiş ama daha ps4 için olanı yok bekliyorum. 143,99 lira. Bana kuponla 93,99 işte 94 liraya geliyor:)
    Psn id: mirkan07

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Beyler aral rev2 satışına başlamış bulunmakta.
    Ve şuan piyasadaki en uygun fiyat,144 lira. N11 yada gg'den alınmaz artık:) ben d&r satışını bekliom.infamous faciası sonrası verdikleri 50 liralık kuponla alacagım. 94 liraya son çıkanlardan ps4 oyunu olacak xD

Aral'ın fiyatı yüksek. oyunun standart fiyatı (40 Dolar)

60 Dolarlık bir oyun değil bu..

Oyun birçok Ps4 oyununa taş çıkartır. Bu arada oyunun 2 tane sonu var arkadaşlar bilginize.

Bitirdinizmi hocam? Ben daha episode 3 de barry ile yeni oynamaya basladim

Hocam niye üzülüyorsunki bu bir yarış değil sonuçta:) ben sadece ilk bölümü alıp hevesimi biraz baskıladım, bütün kupalarınıda aldım %48'de kaldı.diğer bölümler ve ekstralar için kutulu versiyonun dr de satışa çıkmasını bekliyorum.

Yok be hocam o smileyler girgirina maksat muhabbet olsun iste :) ama bekleyen oyunlarim var biran once bitirmekde istiyorum o yuzden :)

Bu arada kardeslikle sezonluk bileti alsaydin keske psn den. Primary hakkini 40 tl ye alabilirdin 4 bolum ve 2 de dlc iceriyor

Hocam ben özellikle pes ve resident evil serisini kutulu arşivleyen diğer fiyatı makul olan oyunlarıda kutulu alan biriyim. Psn de aman aman indirim olmadıkca digital almam. Gerci şu sıralar aylık enparadanda 25 tl indirim aldıgım için her ay mutlaka bi digital oyun alıyorum haftanın fırsatı kısmından.rev2 de Kardeşlik yapmadan bile bütün bölümleri tek tek alırsam oyun bana 36 liraya patlıyor enpara ile ama kimseye kardeşlikte güvenemem gerekte yok. D&r'a xbox one ve ps3 için gelmiş ama daha ps4 için olanı yok bekliyorum. 143,99 lira. Bana kuponla 93,99 işte 94 liraya geliyor:)
    Psn id: mirkan07

Anladim hocam, imkan varsa arsivlemek guzel tabii ama ps4 kardeslik grubuna goz atmanizi oneririm, eski ve guvenilir arkadaslarda mevcut...

• Oyun süresi yaklaşık kaç saat arkadaşlar?

D&R fiyatı çok uygun göründü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewel_ma20

Oyun süresi yaklaşık kaç saat arkadaşlar?

Hocam saat olarak tutmadim ama gayet yeterli seviyede. 4 chapter olmasi sizi yaniltmasin, bir chapteri iki bolume ayirmislar bolumlerde baya uzun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jewel_ma20

Oyun süresi yaklaşık kaç saat arkadaşlar?

Hocam saat olarak tutmadim ama gayet yeterli seviyede. 4 chapter olmasi sizi yaniltmasin, bir chapteri iki bolume ayirmislar bolumlerde baya uzun...

Teşekkürler dostum
  • Bölüm 2 deyim şuan baya hoşuma gitti oyun.
  • jewel_ma20 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek...
  • quote:

Rica ederim, ne demek...
    Evet arkadaşlar güzel oyun. Fiyatı da uygun.
  • Oyunu cok guzel. Iki sonunu da gordum. Invisible ve Countdown modlarini bitirmeye basladim. Ek bolumlere daha sira gelmedi. Platinum almaya takmis durumdayim bu aralar =)
  • quote:

Oyunu cok guzel. Iki sonunu da gordum. Invisible ve Countdown modlarini bitirmeye basladim. Ek bolumlere daha sira gelmedi. Platinum almaya takmis durumdayim bu aralar =)

Oyn guzel fakat forumda oyuna pek fazla ilgi alaka yok gibi...bu arada bahsettiginiz modlar dlc ler degilse tam olarak ne oluyor hocam?
  • pape kullanıcısına yanıt
    Trophyleri var hocam. Invisible modda düşman görünmüyor. Countdown'da da zamanla yarışıyorsun.Trophylerle uğraşmıyorsan hiç bulaşma. :)
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam trophyler ile hic isim olmaz oldum olasi sevmem trophy isini
  • quote:

Trophyleri var hocam. Invisible modda düşman görünmüyor. Countdown'da da zamanla yarışıyorsun.Trophylerle uğraşmıyorsan hiç bulaşma. :)

Ben sadece ilk bölümü digital almıştım.onunla alınabilecek bütün kupaları alıp %48 kupa yüzdem oldu. Deminde d&r'dan kuponla 94 liraya kutulu sürümü sipariş verdim.kupaların geri kalanını oyun gelince devam ederim. Sonrada zevkine raid mod oynarım eski bölümlerin anısına. Eklerseniz oynarız sonra. Psn id: mirkan07
  • pape kullanıcısına yanıt
    Genelde trophylerine başladığım oyunu yarıda bırakmam ama Silent Hill 2 beni delirtti. Silent Hill 3'ü halletim ama 2'de bir silah var Yeşil Sprey. Açmak için 10 yıldızla oyunu bitirmek gerekiyor. En zor mod en zor bilmece 150şer tane silahla ve melee olarak adam öldürme, 150 item alma 2 defa kayıt yapma, 3 saatin altında bitirme. Rakamları tam hatırlamasam da çok zor abi.
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş dostum. Hayırlı olsun ama bence digital almaya devam etseydin daha uygun olurdu. :)
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    Vallahi helal olsun ne diyeyim, benim onlarla ugrasacak ne zamanim nede sabrim var kardesim :)
  • quote:

Güzelmiş dostum. Hayırlı olsun ama bence digital almaya devam etseydin daha uygun olurdu. :)

Yukardaki bi postumdan alıntılayarak cevap vereyim:D
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Ben de kutulu oyun taraftayım ya :) Eğer uygun bulursam almaya çalışıyorum digital. Enpara çok şey kattı ama her ay ben de en az 50lira harcıyorum.
  • Oyunu almayı düşünüyorum. Oyun nasıl arkadaşlar bilgi verirmisiniz
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Oyunun hikaye modu guzel tavsiye ederim, multiplayer moduda uzun soluklu (raid mode) iki dlc den tekini oynadim dlc sini pek begenmedim.

Fakat fiyatina da bakinca bence genel anlamda basarili olan ve alinmasi gereken bir oyun...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.