Şimdi Ara

Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O sadece ilk bölümü dostum.Oyun 4 bölümden oluşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vakitsizlikten bitiremedim bir türlü oyunu.Şöyle göz ucuyla extra natalia ve moira'la oynanan bölümlere baktım fena olmamış sanki.

• Arkadaşlar storedan oyunun sezon passını 60 Tl ye satın aldım. Ama episode 1 içinde 8 küsür TL yazdı. Onuda hesabımdan kesti ve yükledi. Diğer bölümler storeda görünmüyor. Daha önce satın alan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi?

• arkadaşlar oyunun normal hikaye modu local olarak iki kişi oynanabiliyor mu yoksa bunun için olan bölüm kısa farklı bir mod mu?
  • Dostlar, bu oyun için sec hakkı arıyorum var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seventhson

arkadaşlar oyunun normal hikaye modu local olarak iki kişi oynanabiliyor mu yoksa bunun için olan bölüm kısa farklı bir mod mu?

Local olarak oynanabiliyor diye biliyorum.

• Güncelleme geldi 127 MB.
  • seventhson S kullanıcısına yanıt
    Hikaye local coop oynaniyor. Ben kardesimle bitirdim mesela.

• biraz gecikmeli de olsa oyunun senaryo modunu arkadaşla beraber oynuyoruz beyler, playstation 1 dönemini anımsatıyor ekranı ikiye bölmek falan yarım saat kadar oynadık gayet iyi duruyor. bakalım ileride neler olacak.

• Beraber oynayıp oyunu bitirmek isteyen varsa haber etsin ekleşip bitirelim oyunu

• Online co-op yoktu dostum 1 ay oncesine kadar. Local co-op oyun.

• Forumdan bir arkadaştan TR PSn'den alınan oyunu takasla aldım. Complete Season olduğu için tüm bölümleri vs yükledim ama oyuna girişte içerik kontrolü yaparken "İçerik Yok ve ya satışa çıkarılmamış olabilir" hatası alıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?
    Oyunu sildim tekrar yükledim ama aynı. Oyun TR PSN'den alınma, benim ana hesap US PSN alakası olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Forumdan bir arkadaştan TR PSn'den alınan oyunu takasla aldım. Complete Season olduğu için tüm bölümleri vs yükledim ama oyuna girişte içerik kontrolü yaparken "İçerik Yok ve ya satışa çıkarılmamış olabilir" hatası alıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?
    Oyunu sildim tekrar yükledim ama aynı. Oyun TR PSN'den alınma, benim ana hesap US PSN alakası olabilir mi acaba?

Oyunun oldugu hesaptan oyuna giris yapin ve butun bolumleri oradan indirdin. Hepsi inmeye baslaninca kendi ana hesabiniza giris yapin. Sıkıntı olacagını sanmıyorum.

• goz_35 kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaptım ama olmadı. Hatta sadece ilk bölümü indirip denedim ama yine olmadı. Şimdi hepsini sildim tekrar yüklüyorum deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.
  • Merhabalar;

Oyunu vakti zamanında PS3 Season Pass olarak almıştım oyun bitti ancak ekstra bölümler (bonus bölümler) açılmadı. Ekstralar daha bizim bölge için mi aktif olmadı yoksa farklı bir sıkıntı mı var acaba?

Teşekkürler
  • Dün akşam ben de Resident Evil Revelations 2 - Sezonluk Bilet aldım.Ancak ne indirme listesinde ne de oyun içerisinde gözükmüyor.Sadece ücretsiz olan 1. bölüm var.Diğer bölümleri ve içeriği nasıl yükleyeceğiz?

Şunları da içerir:
    • Bölüm 1
    • Bölüm 2
    • Bölüm 3
    • Bölüm 4
    ・Ekstra Bölüm 1
    ・Ekstra Bölüm 2
    ・Raid Modu Karakteri: HUNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Dün akşam ben de Resident Evil Revelations 2 - Sezonluk Bilet aldım.Ancak ne indirme listesinde ne de oyun içerisinde gözükmüyor.Sadece ücretsiz olan 1. bölüm var.Diğer bölümleri ve içeriği nasıl yükleyeceğiz?

Şunları da içerir:
    • Bölüm 1
    • Bölüm 2
    • Bölüm 3
    • Bölüm 4
    ・Ekstra Bölüm 1
    ・Ekstra Bölüm 2
    ・Raid Modu Karakteri: HUNK

PS4'ten oyunun üzerine gelip güncellemeleri kontrol et dedin mi?

Season Pass'i yanlışlıkla PS3 için almış olmayasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Ekim 2015; 17:42:49 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Ps3 hocam. Sony euroasia yı aradım, Capcom'a mail atın dedi. Şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 27 Ekim 2015; 18:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Ps3 hocam. Sony euroasia yı aradım, Capcom'a mail atın dedi. Şaka gibi.

Şuradan PC'den giriş yapıp bakın. Satın alınmış mı görünüyor? PS3'e indir diyin.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bütün abukluk burda zaten.Satın almış gözüküyorum ama indirme butonu yok:
     Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 27 Ekim 2015; 21:55:26 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.