Şimdi Ara

Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
8.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bende aldım 2. bölümün ortalarına geldim ama ne yalan söyleyim bir RE HD Remastered kadar keyif vermedi bana.Keşke tam eskisi gibi bulmaca ağırlıklı ve ağır ilerleyen bir oyun yapsalarmış , bu aksiyon merakı bitirdi bu seriyi Ama her şeye rağmen ilk revelations'dan güzel olmuş orası kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 26 Mart 2015; 1:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tr psnde 18 kusur lira bisey.sadece 1.bolumu mu iceriyor? Bir de tlou tarzi mi yoksa korkutuyor mu baya oynarken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Oyun tr psnde 18 kusur lira bisey.sadece 1.bolumu mu iceriyor? Bir de tlou tarzi mi yoksa korkutuyor mu baya oynarken :)

Pek korkutmuyor hocam. Yeni Residentlar daha cok aksiyon agirlikli olmaya basladi. Ben seriyi cok sevdigim icin bunu da sevdim yalan yok.

Bu arada o fiyat ilk bolumun fiyati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOZ_35 -- 26 Mart 2015; 17:46:35 >
  • İlk Revelations oyunundan çok daha iyi olmuş. Şu oyun tarzını daha büyük bir bütçeyle geliştirip ilerde Resident Evil 7 olarak çıkarsalar harika olur.
  • Ilk bolumu aldim umarin oyunu severim :)

• 54 mb lık güncelleme gelmiş içerik ne acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raid mode için online coop gelecekti o olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Main game : Oyunun 4.bölümü (normal modda) hem zor hem uzun olmuş ama, tadında gidiyor. Eklentilere henüz bakmadım.

Raid mod : Evet, bu saha çok daha eğlenceli ve de zorlu. Ama içeriği baya soluklu ve zengin tutulmuş. Belli ki yapımcı bu moda ciddi mana da dibine kadar asılmış.

Claire ve Criss'i 100'zer level yaptık. Diğer karakterler ortancadan hallice. 100 level silahlar (ayrıca) modifiye yapılabilmekte. Upgrate sandığına çok masraf yapmak zorunda kalıyoruz.
    Paranızı biriktirin derim.

İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackMamba_

Raid mode için online coop gelecekti o olabilir.

Aynen raid mode'a online coop geldi

• Kutulu sürüm tam gold edition gibi olmuş. Harcanabilir içerikler dışındaki bütün dlc ler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Kutulu sürüm tam gold edition gibi olmuş. Harcanabilir içerikler dışındaki bütün dlc ler mevcut.

Hayırlı olsun hocam. =)
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• re 6 dan sonra hiç takip etmedim ama kaşıntı var aklıma geldi ne oldu bu re serisi diye.bir sürü yeni oyun çıkmış.

önce bunun 1.olan oyunu oynamayı düşünüyorum inşallah yine hayal kırıklığı yaratmaz.
  • Arkadaslar selam, oyun US Store'da 24.99$ fiyatli olan, dogru mudur? Add on yazmislar tedirgin oldum. Ekte gonderiyorum, sadece bunu almamiz yeterli mi?
     Resident Evil Revelations 2 [PS4/PS3 ANA KONU]

• StarzL kullanıcısına yanıt
    Yeterli

• Oyun TR PSN Store'da daha uygun 60₺, ben anlamadim bu isi bu sefer. TR'dende alinabilir.

• Oyun bitti. Genel olarak begenmedim ama oyunda en beğendiğim nokta claire in güzelliği oldu. Moira ne alaka natalia ne alaka. Oyunda akibetinin belli olmadığı 10 tane karakter varken boyle çakma karakterlere ne gerek var ? Remake i baştan oynayayim ben en iyisi.

• Güncelleme gelmiş içerik ne acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Güncelleme gelmiş içerik ne acaba?

Resident Evil Revelations 2 - New Raid Costumes

• 3 dolara düşmüş us da alınırmı oyun güzelmi arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.