Ben Resident Evil 1-2-3-4-5-6 ayrıca Resident Evil™ Code Veronica X, Resident Evil™: The Umbrella Chronicles, Resident Evil™: The Darkside Chronicles and Resident Evil™: Operation Raccoon City Oyun serilerini ps3 de oynamak istiyorum PSN store da bu seri 149 tl karşılığında var yalnız bir türlü ödeme işlemini yapamıyorum kk.mı tanıttım ama olmuyor ne yapmam gerektiğini detaylı şekilde anlatıp bana yardımcı olabilecek arkadaşım varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: sotsuz
Merhabalar Arkadaşlar
Ben Resident Evil 1-2-3-4-5-6 ayrıca Resident Evil™ Code Veronica X, Resident Evil™: The Umbrella Chronicles, Resident Evil™: The Darkside Chronicles and Resident Evil™: Operation Raccoon City Oyun serilerini ps3 de oynamak istiyorum PSN store da bu seri 149 tl karşılığında var yalnız bir türlü ödeme işlemini yapamıyorum kk.mı tanıttım ama olmuyor ne yapmam gerektiğini detaylı şekilde anlatıp bana yardımcı olabilecek arkadaşım varmı acaba
satın alma sırasında nasıl bir hata verdiğini yazarsan arkadaşlar daha yardımcı olur
oyunu storeda buluyorum add cart diyorum daha sonra confirm purchase diyorum sadece hata oluştu yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: sotsuz
oyunu storeda buluyorum add cart diyorum daha sonra confirm purchase diyorum sadece hata oluştu yazıyor
kartın internet alışverişine açıkmı bankanın çağrı merkezinden öğrenin bence
açık
farklı bir oyun satın almak istediğinizde aynı hatayı veriyormu acaba ??
aslında başka oyun almayı denemedim ama muhtemelen verir gibime geliyor çünkü k.k tanımlı ama store cüzdanıma para aktaramıyorum 0,00 tl gözüküyor sepete ekliyorum alışverşde devam et onayla diyorum hata oluştu diyor direk k.k dan çekmiyormu ücreti
Bence bankanızla bir görüşün zamanında aynı durum benim de başıma gelmişti,2 kere denemiştim ve 2sinde de hata almama ragmen bankayı arayınca KK'dan çekim yapıldığını öğrendim.Bazen hata verse bile yine de işlem gerçekleşiyor ve cüzdanınıza para aktarımı olabiliyor.
mr.nako
kullanıcısına yanıt
teşekkürler int.şubesinden kontrol ettim ne dönem içi işlemlerde nede açık provizyonda işlem görünmüyor ne para çekilmiş nede çekilecekler de gözükmüyor
arkadaşlar kredi kartı bilgilerimi psn ye yükledim ama psn cüzdanıma kredi kartımdan para aktaramıyorum şuanda hesabınıza para aktarılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diye uyarı alıyorum ne yapmam gerek nerede yanlış yapıyorum anlamadım lütfen yardım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme