Şimdi Ara

Resident Evil VII (2017) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
7
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben teşekkür ederim yıllardır böylesine derin hikayesi olan bir resident evil oynamamıştık. güzel oldu..
  • PC'de oyun oynamak kadar lanet bir şey görmedim. Sürekli oyun donup kalıyor. PC'yi de kilitliyor.

Ekran kartım GTX 980.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    bazı noktalardan anlık donmalar oluyor bir kac saniyelik bunu update ile cözmeleri gerek bence..
  • Zahmet olmazsa spoiler butonu içine alabilir misin? Yanlışlıkla başını okudum anlayana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioleon555

bazı noktalardan anlık donmalar oluyor bir kac saniyelik bunu update ile cözmeleri gerek bence..

Şuanda ben dahil çoğu kişide oynanamaz durumda. İlerleyemiyorum. Bilgisayar tamamen kilitleniyor. Oyun oynanamıyor. Bir daha da kolay kolay PC'ye oyun almam. Keşke PS4'e alsaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    nvidia nın güncel driverlarını kurdunuzmu acaba ? resident evil 7 icin cıkan game driver cıkmıştı. ben win 1o da oynadım hic kitlenme olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioleon555

nvidia nın güncel driverlarını kurdunuzmu acaba ? resident evil 7 icin cıkan game driver cıkmıştı. ben win 1o da oynadım hic kitlenme olmadı.

Hocam her şey güncel. Sorun genel bir sorun. Çoğu kişide donma problemi var. Steam'de bu konuşuluyor. Update bekleniyor. Oynayamayan çok fazla kişi var.

• An itibarı ile oyunu bitirdim ve yine efsane bir oyun ile karşılaştım uzun zaman sonra :) Re4'ten sonra bu kadar sağlam bir Re oynamamıştım. Hikaye konusunda ise SOMA ile yarışır düzeydeydi. İmzamdaki sistem ile sıkıntısız bir şekilde oynadım...
  • Arkadaş ne ölmez herifmiş şu "daddy".Morgdaki kısımda sinir olup kapattım oyunu.
  • Kardeşimle pazartesi akşamı RE7 oynamayı düşünüyoduk , hastaneye kaldırıldı , inşallah bu pazar çıkacak . Artık ben oynarım o izler
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda performans sorunu yada stabilite sorunu yaşayanlar shadow cache ayarını kapatması gerekli çünkü bu ayar açıkken ekran kartı belleği gereksinimi çok fazla artıyor şöyle örnek verecek olursam oyunu 2k çözünürlükte Gtx 1080 ekran kartı ile her şey sonda iken 120-140 arası değişen fpslerde sıfır sorunla oynadım fakat ekran kartı bellek kullanımı hep en üst sınırda geziniyordu.Oyun performans sorunu oluşturuyorsa sadece bu ayardan kaynaklı :)Shadow cache ayarı ekran kartı belleği 4 gb ve altında olan kartlarda açılmamalı üzerinde belleğe sahip olan kartlarda açılmalı bu nedenle 4 gb vrame sahip olan kartlarda yapılan incelemelerde sorun oluştuğu gözleniyor.Oyunda genel bir sorun oynayıp bitirmiş birisi olarak gözlemlemedim hatta optimizasyon açısından son dönemdeki en iyi oyunlardan birisi olduğunu söyleyebilirim.

• bioleon555 kullanıcısına yanıt
    Oyun çok çok iyi ve hikayesi tatmin edici seviyede. Yeni gelecek büyük dlcler ile oyun efsane olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 5 Şubat 2017; 9:3:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kült.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyunda performans sorunu yada stabilite sorunu yaşayanlar shadow cache ayarını kapatması gerekli çünkü bu ayar açıkken ekran kartı belleği gereksinimi çok fazla artıyor şöyle örnek verecek olursam oyunu 2k çözünürlükte Gtx 1080 ekran kartı ile her şey sonda iken 120-140 arası değişen fpslerde sıfır sorunla oynadım fakat ekran kartı bellek kullanımı hep en üst sınırda geziniyordu.Oyun performans sorunu oluşturuyorsa sadece bu ayardan kaynaklı :)Shadow cache ayarı ekran kartı belleği 4 gb ve altında olan kartlarda açılmamalı üzerinde belleğe sahip olan kartlarda açılmalı bu nedenle 4 gb vrame sahip olan kartlarda yapılan incelemelerde sorun oluştuğu gözleniyor.Oyunda genel bir sorun oynayıp bitirmiş birisi olarak gözlemlemedim hatta optimizasyon açısından son dönemdeki en iyi oyunlardan birisi olduğunu söyleyebilirim.

Onu da kapattım. Nette yazılanların hepsini denedim. Genel bir sorun var ve bazı kişilerde oyun oynanmıyor. Donduğu zaman bilgisayar kilitlenip kalıyor. PC'yi düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum.

http://steamcommunity.com/app/418370/discussions/0/133255708300793263/

http://steamcommunity.com/app/418370/discussions/0/133255603283903205/

• Kendomen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • Arladaşlar iki sorun var

-Oyunda özellikle iç mekanlarda uzak nesnelerin üstü masa gibi karıncalanma oluyor grafik bozulması yanına gidince düzeliyor

-Görüntü ayarlarını değiştirirken, bazen oyun kitleniyor pc ye reset atmak durumunda kalıyorum

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    bence gizem olarak resident evil 1 den bikle daha sağlam bir oyun. silent hill ve uotlast cakması deniyorda resident evil 1 ilk cıktığında alone in the dark dan esinlenmişti önemli olan türü nereye taşıdığın. kendi hikayesini alıp outlast ın iyi yaptığı şeyleride ekleyip güzel bir sentez oluşturmuşlar. yaratıkların azlığı sorun değil bence medhouse modunda oynayın ne demek istediğimi anlarsınız :D 1996 yılında cıkan ilk resident evil dan buyana resident evil in cıkan tüm oyunlarını oynamış bitirmiş bir hayranı olarak tek hatası oyunu pc ye cıkarmak olmuş 1 sene sonra cıkarsalardı bence daha fazla satış yapabilirlerdi. bunu resident evil 5 zamanında yapmışlardı umarız 7. oyun yılın oyunu olur en azından korku gerilim türünde yılın oyunu olmaya en büyük aday outlast 2 cıkarsa resident evil 2 kadar keyifli olacağını pek sanmıyorum zira sırf kacma üzerine odaklanılmış bir oyun olduğu icin o tarafta hardcore korku severlere hitap ediyor. aklıma takılqan bir sürü soru var umarım dlc ler bu soruları cevaplar..

• Resident Evil 7: Biohazard - Characters and Voice Actors

• Ne yalan söyleyeyim oyun çıkmadan önce hiç umudum yoktu, ama adamlar harbiden yapmış bu sefer.
    Son 10 yılda çıkmış en iyi Resident Evil.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.