Şimdi Ara

Resident Evil VII (2017) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
7
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun fena olmuş, grafikler enfes. yer yer tırsarak oynasam da keyif alıyorum
  • Optimizasyon nasıl arkadaşlar?
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    efsane, son dönemde çıkan oyunlarda en iyi optimizasyon bu oyunda sanırım. full hd, ayarlar sonda ne bir takılma ne bir drop yaşıyorum.

sistem : amd fx3520, ram 8gb, gtx1060 gb
  • AMD 7650m gpu ile lowestda oynayabilir miyim?
    işlemci i7 3632 qm
    ram 8 gb
  • Herkese merhaba arkadaşlar

Öncelikle oyunu hangi sistemde oynadığımı sizinle paylaşmak istiyorm daha sonra oyun ile ilgili tecrübelerimi yazıcam.

İşlemci : I5 6600K 3.5
    Ram : 16 gb DD4 2666
    Ekran Kartı : Zotac GTX 970 Extreme core edition 4 gb

1080p de tüm ayarlar en üst seviyede akıcı bir oyun performansı sunsada bazı noktalarda 3-5 saniyelik takılmalar oluyor bunlar nvidia nın cözebileceği bir durum olmasa gerek zira ilk gün yaması yayımlanmıştı buna rağmen sorunlar devam ediyor capcom bir update ile sorunu cözecektir diye inanıyorum..

Oyun hakkındaki görüşlerim

Resident evil 1 den bu yana tüm resident evil oyunlarını oynamış ve bitirmiş biri olarak 1. oyundaki gizem hayatta kalma ve yalnızlık hissini cok iyi verdiğini söyleyebilirim. yadırgadığım tek
    şey piskopat kız konsepti
    oyun bizi sürekli diken üstünde tutuyor bir sonraki sahnede ne olacağını merak etmekten kendinizi alamıyorsunuz. ben oyunu eazy modda 6 saatte bitirdim oyunun farklı sonları olduğu söyleniyor ama bu sonları etki eden tek şey gördüğüm kadarıyla
    serumu kime verdiğinizle alakalı oluyor.ben serumu karıma verdim bu iyi son olabilir bide hangi manyak gidipte zoe ye verirki serumu :D bide şöyle düşünmüş olabilirler oyunun başından beri karımız düşman gibi gösterildiği icin zoe de bize yardım ediyor zoe dostumuz karımız ise düşman gibi gösterilerek secim yapmakta zorlanmamız sağlanmış fakat 2. oynayığımda zoe ye vericem serumu bakalım ilerleyiş nasıl olacak olayları birde onun gözünden görecekmiyiz.
    bide son birşey oyunda extra modlar yok nedense birtek zorluk seviyesi artıyor. ben oyunu Albert kodu ile bitirdim bu ne işe yarıyor cözemedim ama olsun :D

• bioleon555 kullanıcısına yanıt
    6 saatlik süre kısa değil mi yani etrafı fazla keşfetmeden doğrudan oyunu bitirmeye mi çalıştınız,twitchde yayınlara bakıyorum henüz başlamadım fakat 6 saatin üzerinde bir oynanış sunacağını düşünüyorum.Yapımcılar bile 15 saat civarında belirtiyorlardı gerçi kolay modda bitirmişsiniz onunda etkisi olabilir.Bu arada Albert kodu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Ocak 2017; 19:17:23 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    6 saat dedim ama tekrar bakayım dedim siz öyle diyince :D 9 saat 10 dakika da bitirmişim en zorda bakalım süre ne kadar farkedicek ..
    Resident Evil VII (2017) [PC ANA KONU]

eDİT: ALBERT DEDİĞİM ŞEY SİLAHMIŞ :d EAZY de bitirince bu silahı verdi MADHOUSE modunda bitirmek resmen cile ilk başta babadan kacana kadar 10 kez öldüm bide bacağınızı kestiğinide peşine gidin size ilac veriyor bir süre daha hayatta kalın diye :D gerci kullanamıyorsun ama düşüncesi bile sadistce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bioleon555 -- 28 Ocak 2017; 22:46:3 >

• ''Winchesterları bu durumda görmek isterdim'',galiba geliyor
  • 8 i bekliuoruz daha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPOİLER İCERİR..
    Hayal kırıklığı Oyunda yaptığınız secimlerin hicbir önemi yok malesef. mia yı secmeyip zoe yi secerseniz zoe botda ölüyor. ben diyordumki zoe yi secersek gemide zoe nin hikayesini öğrenebiliriz bizi nasıl kurtardığını onun anlatımıyla görürüz ama malesef hayal kırıklığına uğradım bu konuda. yapımcılar 15 saat oyun süresinden bahsediyor ama 4 saatte birme başarımı eklenmiş sorun şuki aşağıda en zor modda acele etmeden 5. saat 20 dakika gibi bir sürede bitirdim. bitiridnce 1 tane albert wesker in silahı dışında silah vermiyor en azından ben 2 kez bitirdim göremedim eski resident evil oyunlarında extra modlar olurdu bu modları dlc ile satacaklar büyük ihtimalle. gelecek ilk dlc de chris i kontrol edeceğiz ve ana senaryodan bağımsız olarak daha fazla aksiyona kayan bir yapıya sahip olacağı aşikar. malum 2 helikopterle sizi kurtarmaya geldiklerine göre öncesinde savaş bitmiş umarım ben yanılırım da chris ilede bir korku macerasına gireriz.

Capcom resident evil ismini o kadar harcadıki 7. oyunda umbrella ismini duyduğumda resmen hikayedeki gizem mizem kalmadı

Merak konusu: Ailenin piskopat oğluna ne oldu ? en son umbrella helikopteri bu elemanın olduğu yere gidiyordu yanlış anlamasıysam ondan haber almışlardı.
    bu elemanın akibetini dlc lerdemi öğreneceğiz..
    hikayeyi dallandıracaklarmı ? bu olaylardan önce ölen bir sürü kişi vardı malum onların hikayelerini görebilirmiyiz ?

Oyun için 10 üzerinden bir puan verseydim 7.5 olurdu her halde mükemmel başlayıp kötü bitirmek böyle birşey olsa gerek. bilmiyorum belki uzun zamandır böyle efsane bir resident evil oyununu cok uzun süre bekledikten sonra 5 saatte bitiyor olması moralimi bozdu diye düşünüyorum..

• bioleon555 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Hikayeyi biraz yüzeysel işlediler. Daha çok detaylandırabilirlermiş. Ama sanırsam senaryo DLC'sine sakladılar.
    Baker Ailesi'ne enfeksiyon bulaşmadan önceki halini ve nasıl bulaştığını görebileceğimizi söylüyorlar. Hatta oyunun sonundaki Chris Redfield ile ilgili bir DLC'de söz konusu. Bekleyip göreceğiz.

• iyide jack bunu zaten anlatıyor başlarına ne geldiğini ve nasıl bu hale geldiklerini ama o korku evindeki gizem i yaşanmışlık hissini oyunun gemi kısmına yansıtamamaışlar. bence o gemi kısmı dlc imiş oyun normalde botta bitiyoemuş gemi kısmı aceleye gelmiş gibi. demo da bir sürü farklı son cıkartıp milletin beklentisi sanki orjinal oyunda da farklı yolları kullanarak gidicez ve final farklı olacak gibi göstermeleri bence tam bir üc kağıtcılık en azından bana öyle geldi.. iyi ve kötü son diyorlar da iyi sonda bile kadın tamam virüsten kurtuldu da piskolojik olarak bitmiş perişan olmuş halde o kadın zaten iflah olmaz artık akıl hastanesine yatır bumu iyi son ? kötü son olsun diyorsun bekliyorsunki oynadığımız karakter ölecek ama oda olmuyor böyle bir evden %100 kurtulmak gibi bir şansınız olabilirmi ? 3 tane zorluk seceneği var 1 kez bitiren 2. kez neden bitirecek ? ya o kadar video kaset izletiyorlar oyun icinde bu kasetleri izlediğimiz icin şuda oynanışa etki ediyor dediğimiz hic birşey yok oyun baştan sona scriptlerden oluşuyor malesef. baba backer in oyunun başında ayağımız kestiği tek yer acılır kapağın orada bunun dışında aynı ahne hicbirşeyrde tekrarlanmıyor. birde oyunun başında mia elimizi kestiğinde ilk oynayışta kopan eli aldım zoe de gelip dikti :D 2. oynadığımda kopan elimi yerden almadım öylece yukarı cıktım gene aynı şekilde zoe geldi elimi dikti .. yaw arkadaş ben belki tek elle oynamak istiyorum daha zor olacak benim icin oynanışı büyük ölcüde etkileyecek bu bir allahın kulunun aklına bu gelmemişmi ? baba jack bucker bizim ayağımızı kopardığında bi 10 saniye bizimle oynuyor peşine gittiğimizde ilac veriyor kullanmamız icin biraz daha yaşayıp acı cekelim diye bunu geliştirip ayak dikmek gibi birşey ekleseleri :D zoe dikince oluyor biz de dikelim sonucda sürekli kolumuz parcalanıyor suyla yıkıyınca eski haline geliyor en azından oyundaki dehşet hissini daha üst seviyeye taşıyabilirdi. dlc ler ne getirecek bilmiyorum ama umbrella adının gectiği hicbir oyun beni mutlu etmiyor nedense son yıllarda öyle bir ön yargı oluştu hayırlısı bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bioleon555 -- 29 Ocak 2017; 20:27:32 >

• 4gb ram

1.70 ghz turbı bilmemneysi ile 250 ghz i5

Gt 820m

800x600

Low da 30 fps alabilirmiyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Heisenberg

Haklısınız hocam. Hikayeyi biraz yüzeysel işlediler. Daha çok detaylandırabilirlermiş. Ama sanırsam senaryo DLC'sine sakladılar.
    Baker Ailesi'ne enfeksiyon bulaşmadan önceki halini ve nasıl bulaştığını görebileceğimizi söylüyorlar. Hatta oyunun sonundaki Chris Redfield ile ilgili bir DLC'de söz konusu. Bekleyip göreceğiz.

Senaryo için DLC çıkar mı hocam? Böyle bir açıklama yaptılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

CPY BAM BAM BAM türkçe yama bekliyoruz..

Rise of tomb raider Türkçe yamasıda çıkmış güzel bir gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 29 Ocak 2017; 22:20:56 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir şey oynarken veya izlerken full konsantre olurum maksimum keyfi alabilmek için. Tabiri caizse kalkanları indirir öyle oynarım. Fakat söz konusu korku oyunu olunca bu özelliğimden dolayı oynayamıyorum. Fakat videolardan falan gördüğüm kadarıyla gerçekten puanını hak eden güzel bir oyun olmuş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 29 Ocak 2017; 22:33:2 >
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam olacak. Hatta İlkbahar'daki senaryo DLC'si ücretsiz olacak. Diğerleri ücretli olur büyük bir ihtimal.
  • Oyun 4k'da 45 fps akıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.