Şimdi Ara

Resident Evil VII (2017) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
7
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim indirmem de şimdi bitti, aynen bende fark ettim. Oyun erişime açılınca 5 gb'yi indireceğiz gibi. Çünkü fark ettiysen, kütüphane de oyun için hala ''Ön yükleyin'' yazıyor ''Oyna'' yazmıyor.
  • Tfn123 kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru hocam öyle yapacağız gibi duruyor. Sabırsızlanıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sabah 7 gibi açılması kötü oldu ya. Keşke akşam vakitlerinde açılsaydı, sabah sabah oynayamam ki bunu. :(
  • Ben de çok heyecanlıyım ya, sabahtan beri Resident Evil Remake oynuyorum zaman geçsin diye.
  • Resident Evil 7 - İnceleme Puanları

43 İnceleme - Ortalama 86

The Daily Dot 100
    Guardian 100
    God is a Geek 100
    Destructoid 100
    EGM 95
    Hobby Consolas 93
    IGN Italia 91
    Trusted Reviews 90
    The Digital Fix 90
    GRYOnline.pl 90
    IBTimes UK 90
    Everyeye.it 90
    Multiplayer.it 90
    Eurogamer Italy 90
    SpazioGames 90
    TrueGaming 90
    Shacknews 90
    Polygon 90
    JeuxActu 90
    Gameblog.fr 90
    GamesRadar+ 90
    CGMagazine 90
    GamePro Germany 88
    XGN 88
    Merlin'in Kazanı 87
    IGN Spain 87
    Vandal Online 85
    LaPS4 85
    WCCFtech 85
    Playstation Universe 85
    3DJuegos 85
    Game Informer 85
    Giant Bomb 80
    USgamer 80
    Telegraph 80
    Push Square 80
    M3 80
    Metro GameCentral 80
    TheSixthAxis 80
    GameSpot 80
    IGN 77
    VideoGamer 70
    Time 50
  • Durmaplay'den 130 liraya key alıp sorunsuz aktif ettim alacak arkadaşlar bakabilirler.
  • beyler nasıl oynayacaksınız la çok psikopat gözüküyor bu oyun.Outlast'tan daha fena tırstım.
  • Asla böyle oyunları oynayamam(filmlerden çok daha korkutucu) ama ilk 15-20 dakikasını izledim de oyun dehşet olmuş, türünün en iyisi olabilir.
  • 13 dil Türkçe hariç
    bekle alırım
  • droyundan aldım 109tlye, maile gift olarak gönderdiler. akşam deneyelim bakalım
  • Bugün saat 18:00'da twitch kanalımda oynayacağım arkadaşlar. Küfürsüz, sakin ve güzel bir oyun yayını seviyorsanız beklerim. :)

Oyunu bi yarım saat oynadım şimdilik iyi gibi ya, en kötü RE oyunlarını bile oynayıp bitirmiş bir insanım. (RE: Gaiden ve Dead Aim gibi) O yüzden serinin ağır hayranlarından biriyim ve yorumlarımı yayında belirteceğim. :)

Yayın link:https://www.twitch.tv/tayfununoyunseruvenleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 24 Ocak 2017; 16:25:44 >
  • oynanabilirlik şahane.onun haricinde RE Engine çok başarılı olmuş hikaye şu an yavaş ilerliyor ama bakalım hızlanıcak gibi şu an youtube'a yüklüyorum çektiğim videoları izlemek isteyen olursa

https://www.youtube.com...FLh-O_QWRQ9g&index=1

sevgiler
  • Çok büyük bir beklentim yoktu oyun hakkında ama dün ilk yarım saatini izleyeyim dedim ve kapıldım kendimi 2 saat izlemiş olarak buldum. Kesinlikle almak istediğim oyunlar arasına girdi, izlediğim yere kadar belli olmuyordu tabi ki ama umarım demosunda bir sürü yol olduğu gibi ana oyunda da farklı farklı sonlar ve bir sürü gizli şey dolu olur. Alanların küçük olmasınan dolayı grafiklere iyice abanmışlar, çok iyi gözüküyordu. Çıkmadan önce VR için yaptıkları saçma sapan bir oyun mu olacak diyordum ama öyle değil gibi gözüküyor. Konusunu sanırım Spec Ops: The Line'in yazarı yazıyordu ama artık bilerek yaptıkları bir yol mu bilemiyorum ama Silent Hill 2'yi bile çarpmışlar. Öldüğünü sandığımız karımızı bize buraya gelme diyor. Silent Hill'de gel diyordu gerçekten çok farklı . Bu en başında olan olaylar spoiler olacağını sanmıyorum karakterin başına bir sürü olay gelmiş adam kan içinde polis görüyor abi gel garajda konuşalım şimdi konuşamam diyor gibi saçma korku filmlerinde olan saçmalıkları hemen ilk başta gördüm, umarım öyle devam etmez.

• Oyun harika görünüyor,
  • Oyun çok iyi. 6 saatlik bir deneyimim var. Resident Evil 1 Remake'in kalıbını oluşturmuş resmen oyun. Oynarken cidden çok keyif alıyorum. Atmosfer sesler harika. Envanter harita, ve save sisteminin falan dönmesi beni çok duygulandırdı. Ama oyunun PC versiyonu içler acısı. Twitch kanalımda yayında gördü millet. GTX 970 i5 4460 ve 8 GB ram ile en yüksek ayarlarda ortalama 80 fps alırken girdiğim her mekanda oyun inanılmaz takılıyor. Steam forumlarda da birçok şikayet var. Yeni nvidia sürücüsünü indirdim. Shadow Cache quality vs hepsini en düşüğe aldım yok arkadaş. Acil Capcom yama çıkarması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Oyun çok iyi. 6 saatlik bir deneyimim var. Resident Evil 1 Remake'in kalıbını oluşturmuş resmen oyun. Oynarken cidden çok keyif alıyorum. Atmosfer sesler harika. Envanter harita, ve save sisteminin falan dönmesi beni çok duygulandırdı. Ama oyunun PC versiyonu içler acısı. Twitch kanalımda yayında gördü millet. GTX 970 i5 4460 ve 8 GB ram ile en yüksek ayarlarda ortalama 80 fps alırken girdiğim her mekanda oyun inanılmaz takılıyor. Steam forumlarda da birçok şikayet var. Yeni nvidia sürücüsünü indirdim. Shadow Cache quality vs hepsini en düşüğe aldım yok arkadaş. Acil Capcom yama çıkarması lazım.

Aynı sorun bendede var.RX 480 kullanıyorum ayarları en düşüğe bile alsam fps düşüşleri gitmiyor.
  • Bu oyunda da ateş ederken karakter olduğu yere çivileniyormu?
  • Sorunu çözdüm dostum. Böyle bir sorun yaşayanlar şunları uygulasın: Oyunun ayarlarını sadece ana menü de değiştirmemiz gerekiyor, Sakın oyun içindeyken değiştirmeyin ve alt tab yapmayın. Onun dışında Texture Quality Medium'da olması gerekiyor, Texture Quality high ve very high'da takılma yapıyor. Onun dışında Shadow Quality High'da kalsın, diğer ayarları istediğiniz gibi yükseltebilirsiniz.
  • Beklentilerim çok yüksek olmasada, beklentilerimin altında olucak gibi görünüyor.
  • Oyunda AMD kartları darmaduman etmiş müthiş çalışıyor 4kda 50 fps alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.