Bildirim
Resident Evil VII (2017) [PC ANA KONU] (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Oyun o kadar hoşuma gitti ki, asla korku oyunu oynayamayan ben en azından youtube dan takip ediyorum, gerilmek güzel oluyor -
Forum kurallarımızca illegal içerikler hakkında sohbet yapılmasına izin vermemekteyiz. Oyunun kırılmasıyla ilgili mesajlar silindi. Lütfen mesajlarınızda bu kurala dikkat ederek mesaj atmaya özen gösteriniz.
İyi forumlar. -
-
Çok enteresan şeyler oluyor.Beklediğimden önce geldi
Denuvo koruması mı var arkadaşlar bu oyunda. -
Valla normalde korkmam ama gece oynamak istemiyorum bu oyunu biraz ilerledim baktım baya tiksinc şeyler var ,akşam iş dönüşü oynarım artık. -
-
daha dun konu oluydu 😁 oynayin da muhabbetini yapalim miller 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kusura bakmayın ama oyundan bahşa her muhabbet dönüyor burada. indiren indirsin oynasın kimsenin buna birşey dediği yok sorun bunu gelip burada anlatmanız. yapılan şey illegal bir şey ve bunu hicbirşey meşrulaştıramaz korsan iceriğin haberinin yapılması ne kadar yanlışsa bu icerikle ilgili burada yapılan muhabbette o kadar yanlış...
Oyunu oynayan arkadaşların oyun ile iligli yorumlarını okumak icin foruma giriyorum ama gördüğüm oyun kırılmış forumda bir bayram havası var bir allahın kuluda demiyor adamlar 15 saatde bitecek dedikleri oyun 4-5 saatte en zor seviyede bitiyor diye varsa yoksa denevo kırılmış.
forumun genel sorunu karşısındaki insanın görüşüne saygı duymamak malesef. insanların her hangi bir konu hakkındaki görüşleri sizinle aynı değil diye o kişiyi yargılayıp ezmeye calışmayın
-
Adamlar yeni dlc leri oynuyor :D
https://www.youtube.com/watch?v=sg3VXK-bsoU -
DLCler başka konu üzerinemi işleniyor? -
sende haklısın yıl olmuş 2017 oyuna paramı verilirmiş dimi -
aynı hikaye icerisinde farklı karakterler üzerinde diye biliyordum. -
Sonunda oyunu oynama imkanı bulabildim.
Korku temalı oyunlara pek aşina olmayıp serinin önceki oyunlarını oynamamış birisi olarak her ne kadar türe yabancı olsamda demosunu deneyip oynanış hoşuma gittiğinden dolayı ön sipariş verdim.Normal zorlukta başlayıp ilk 3-4 saatlik bölümünü oynadım ve korku-gerilim hissiyatını oldukça başarılı bir şekilde birincil görüş açısından sunabiliyor.
Normalde oyun hardcore bir fps yani shooter olmamasına rağmen silahlardaki detaylar,animasyonlar ve sesler gayet iyi hazırlanmış.
Grafikler ise oynadığım süre içerisinde hep kapalı mekanlarda geçmesine rağmen ışıklandırma olsun doku detayı olsun yine başarılı bir şekilde hazırlanmış.Oyunu 2k çözünürlükte tüm detaylar açık bir şekilde ortalama 120-140 arası fps değerleriyle ve sıfıra yakın stutter ile oynadım.Uzun zamandır pc de bu kadar optimize bir oyun oynamadım.Tek eksi yanı ise ekran kartı belleğini tamamen kullanması sanırım buda shadow cache ayarından kaynaklı,vramı bol bulunca sonuna kadar kullanıyor.
Oynadığım sürede ise ilk başlarda korku ve gerilimi sınırlarda yaşatsada bir süre sonra oyuna alışıyor ve bu duyguyu geride bırakabiliyorsunuz gerçi arada gelen gürültüler size bu duyguları tekrar hatırlatıyor.Korku temalı oyunlara aşina olanlara oyunun fazla zorluk yaşatacağını sanmıyorum ama bu tür bir oyunu ilk kez oynayan birisi için ilk saatler epey stresli geçiyor.
Spoiler vermemek için daha fazla detaya inemiyorum fakat imkanı olanın mutlaka kütüphanesinde olması gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum.İyi oyunlar :)
-
oyundaki grafik ayarlarını kendime göre değiştiriyorum.oyundan çıkıp girince ayarlar sıfırlanmış oluyor.her girdiğimde elle ayar mı yapıcam.mesela ekran yenileme hızı 50 ile başlıyor ben 60 yapıyorum.çıkıp girince 50 ile başlıyor.oyun ayarlarını kaydetmeyi nasıl yapıcam. -
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan91
oyundaki grafik ayarlarını kendime göre değiştiriyorum.oyundan çıkıp girince ayarlar sıfırlanmış oluyor.her girdiğimde elle ayar mı yapıcam.mesela ekran yenileme hızı 50 ile başlıyor ben 60 yapıyorum.çıkıp girince 50 ile başlıyor.oyun ayarlarını kaydetmeyi nasıl yapıcam.
oyunu yönetici olarak açınca ayarlar değişti.sizce fxaa mı? smaa mı ? taa mı daha iyi görüntü verir. -
Az önce bitirdim oyunu ve resident evil serisi geri döndü bence bu oyunla. Gerçekten ilk 4 oyunun hakkını veren kalite olmuş bu sefer. Bakalım 8. oyunda nasıl bir yol izleyecekler -
Oyun her yönüyle mükemmel, korkmadan oynayan insan olamaz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun hakkında yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiler Oyunu Bitirmeden bakmanızı tavsiye etmiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bioleon555 -- 3 Şubat 2017; 21:44:23 >
-
Emeğine sağlık hocam. Gözümden kaçırdığım bazı bilgiler edindim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X