Şimdi Ara

Resident Evil VII (2017) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
7
Favori
12.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terbiyesizlik gibi olmasın ama akıyorResident Evil VII (2017) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 29 Ocak 2017; 23:41:10 >
  • Oyun o kadar hoşuma gitti ki, asla korku oyunu oynayamayan ben en azından youtube dan takip ediyorum, gerilmek güzel oluyor
  • Forum kurallarımızca illegal içerikler hakkında sohbet yapılmasına izin vermemekteyiz. Oyunun kırılmasıyla ilgili mesajlar silindi. Lütfen mesajlarınızda bu kurala dikkat ederek mesaj atmaya özen gösteriniz.

İyi forumlar.
  • Çok enteresan şeyler oluyor.Beklediğimden önce geldi

Denuvo koruması mı var arkadaşlar bu oyunda.
  • Valla normalde korkmam ama gece oynamak istemiyorum bu oyunu biraz ilerledim baktım baya tiksinc şeyler var ,akşam iş dönüşü oynarım artık.
  • daha dun konu oluydu 😁 oynayin da muhabbetini yapalim miller 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama oyundan bahşa her muhabbet dönüyor burada. indiren indirsin oynasın kimsenin buna birşey dediği yok sorun bunu gelip burada anlatmanız. yapılan şey illegal bir şey ve bunu hicbirşey meşrulaştıramaz korsan iceriğin haberinin yapılması ne kadar yanlışsa bu icerikle ilgili burada yapılan muhabbette o kadar yanlış...

Oyunu oynayan arkadaşların oyun ile iligli yorumlarını okumak icin foruma giriyorum ama gördüğüm oyun kırılmış forumda bir bayram havası var bir allahın kuluda demiyor adamlar 15 saatde bitecek dedikleri oyun 4-5 saatte en zor seviyede bitiyor diye varsa yoksa denevo kırılmış.

forumun genel sorunu karşısındaki insanın görüşüne saygı duymamak malesef. insanların her hangi bir konu hakkındaki görüşleri sizinle aynı değil diye o kişiyi yargılayıp ezmeye calışmayın

• Adamlar yeni dlc leri oynuyor :D
    https://www.youtube.com/watch?v=sg3VXK-bsoU
  • bioleon555 kullanıcısına yanıt
    DLCler başka konu üzerinemi işleniyor?
  • sende haklısın yıl olmuş 2017 oyuna paramı verilirmiş dimi
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    aynı hikaye icerisinde farklı karakterler üzerinde diye biliyordum.
  • Sonunda oyunu oynama imkanı bulabildim.

Korku temalı oyunlara pek aşina olmayıp serinin önceki oyunlarını oynamamış birisi olarak her ne kadar türe yabancı olsamda demosunu deneyip oynanış hoşuma gittiğinden dolayı ön sipariş verdim.Normal zorlukta başlayıp ilk 3-4 saatlik bölümünü oynadım ve korku-gerilim hissiyatını oldukça başarılı bir şekilde birincil görüş açısından sunabiliyor.Normalde oyun hardcore bir fps yani shooter olmamasına rağmen silahlardaki detaylar,animasyonlar ve sesler gayet iyi hazırlanmış.Grafikler ise oynadığım süre içerisinde hep kapalı mekanlarda geçmesine rağmen ışıklandırma olsun doku detayı olsun yine başarılı bir şekilde hazırlanmış.Oyunu 2k çözünürlükte tüm detaylar açık bir şekilde ortalama 120-140 arası fps değerleriyle ve sıfıra yakın stutter ile oynadım.Uzun zamandır pc de bu kadar optimize bir oyun oynamadım.Tek eksi yanı ise ekran kartı belleğini tamamen kullanması sanırım buda shadow cache ayarından kaynaklı,vramı bol bulunca sonuna kadar kullanıyor.

Oynadığım sürede ise ilk başlarda korku ve gerilimi sınırlarda yaşatsada bir süre sonra oyuna alışıyor ve bu duyguyu geride bırakabiliyorsunuz gerçi arada gelen gürültüler size bu duyguları tekrar hatırlatıyor.Korku temalı oyunlara aşina olanlara oyunun fazla zorluk yaşatacağını sanmıyorum ama bu tür bir oyunu ilk kez oynayan birisi için ilk saatler epey stresli geçiyor.Spoiler vermemek için daha fazla detaya inemiyorum fakat imkanı olanın mutlaka kütüphanesinde olması gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum.İyi oyunlar :)

• oyundaki grafik ayarlarını kendime göre değiştiriyorum.oyundan çıkıp girince ayarlar sıfırlanmış oluyor.her girdiğimde elle ayar mı yapıcam.mesela ekran yenileme hızı 50 ile başlıyor ben 60 yapıyorum.çıkıp girince 50 ile başlıyor.oyun ayarlarını kaydetmeyi nasıl yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan91

oyundaki grafik ayarlarını kendime göre değiştiriyorum.oyundan çıkıp girince ayarlar sıfırlanmış oluyor.her girdiğimde elle ayar mı yapıcam.mesela ekran yenileme hızı 50 ile başlıyor ben 60 yapıyorum.çıkıp girince 50 ile başlıyor.oyun ayarlarını kaydetmeyi nasıl yapıcam.

oyunu yönetici olarak açınca ayarlar değişti.sizce fxaa mı? smaa mı ? taa mı daha iyi görüntü verir.
  • Az önce bitirdim oyunu ve resident evil serisi geri döndü bence bu oyunla. Gerçekten ilk 4 oyunun hakkını veren kalite olmuş bu sefer. Bakalım 8. oyunda nasıl bir yol izleyecekler
  • Oyun her yönüyle mükemmel, korkmadan oynayan insan olamaz :)

• Oyun hakkında yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiler Oyunu Bitirmeden bakmanızı tavsiye etmiyoruz.

Resident Evil VII (2017) [PC ANA KONU]

Chris / HUNK teorilerine ek olarak, Umbrella'nın Chris'i de Ada / Carla'nın yaptığı gibi klonlamış olabilir. Her iki durumda da, tüm işaretler sahtekar bir Chris olduğuna işaret ediyor. Bu, aslında "Not A Hero" DLC'nin piyasaya sürüldüğünde bunu daha iyi anlamış olacağız..

Ethan Umbrella İçin Çalışıyor ..

Ethan'ın evin çevresinde (böcekler hariç) başına gelenlerle değişmiş olduğu gerçeğini bir kenara bırakırsak, kendisinin göründüğü kadar saf olmadığını gösteren deliller var.
    Zoe bir D-serisinin baş ve kola sahip olan hastalığın tedavisini açıkladığında, Ethan'nın tepkisi "ııı, ne?" olmuştu, bunların ne olduğunu dahi sormadı! D-serilerinin hastalıkla olan ilişkisini çözebileceği gerçeğini gördüğünde gerçekten şaşkına dönmüştü.

Ethan: That can't be right.
    Ethan: Bu doğru değil.

Ethan, bunun gibi durumlarda "standart" olarak düşünülebilecek şey hakkında daha derin bir bilgiye sahipmiş gibi görünüyor. Resident Evil 5'deki Spencer's Notebook'taki bu not..

Bu, Spencer'in Racoon City Incident'ı izleyerek Wesker'ı öldürdüğü üst düzey Şemsiye Bilim Adamlarının bir listesi. Ethan ölmüş olsa da, ölümünü taklit edememesi veya hayatını sürdürebilmesi için kendini ölmüş gibi göstermiş olabilir. eşine casusluk yapmak gibi.

Ethan ve Mia'nın güven sorunu olduğunun farkındayız. sorunun çoğunlukla Mia'nın tarafında olduğu ima ediliyor, ancak eğer Zoe'ye serum vermeyi secerseniz mia ile bir tartışmaya giriyorsunuz patron kim gibisindan :D , Mia Ethan'ın bütün zamanını nasıl izlediğini anlatmaya başlar.

Mia: You were always watching me! Why?!
    Mia: Hep beni izliyordun! Niye ya?!

Mia: Why aren't you telling me, Ethan?!
    Mia: Neden bana söylemiyorsun Ethan ?!

şemsiye şirketi ile Tentsu (mia'nın iddia edilen işvereni) olarak bilinen organizasyonun uzun süre birbirleri ile rakip oldukları düşünülüyordu, zaten bizi mia'nın bebek bakıcılığı görevini berbat etmesinden önce bu evliliğin sallantıda olması bizi buna inandırmaya yöneltmişti.

Ethan: The f**k took you guys so long?
    Ethan: neden bu kadar uzun sürdü :D

mia'nın hatası Winters'ları (bu bir soyisim sanırım) tehlikeye atmış olabilir

Bir flashback teypten öğrendikki Mia'nın Tentsu'daki orijinal görevi Eveline'i teslim etmekti. Yeni virüs serbest bırakıldı ve gemideki herkesin ve bilinçsiz Baker ailesinin ölümüne ve enfeksiyonuna yol açtı.

Ethan ile olan bağlantısındaki başarısızlık, Umbrella'ya Baker fiasco'yla çok fazla ilgilenmelerini sağlamış olabilir.

Ethan Infected ?

Ana ev karşılaşmalarında Jack'in size çok fazla vurmasına izin verecek kadar şanssız iseniz, bacağınızı kestirebilirsiniz. ayağa kalkmak için biggie-Ethan, Strong First Aid Medicine gerekli :)

Ethan'in küçük Eveline'ı görme kabiliyeti, gemideki siyah madde içerisine kilitlendiği hivemind ziyaretine. Oradayken, Jack'in orijinal iyi versiyonuyla konuşur ve ailesinin Eveline ve Mia tarafından parçalanmış olduğunu öğreniyoruz.

Yoksa Lucas ve Zoe Umbrella ilemi Çalışıyordu

Dlc yi beklemekten başka şansımız yok gibi. ancak tuz madeninde kurulan laboratuara dayanarak - Eveline ve Mia'nın ziyareti görünmüyor. evdeki birisi ne yaptıklarını biliyordu.

Lucas düşündüğümüzden daha akıllı..

Şu anda, çoğu Zoe ya da Lucas olduğunu varsaydı. Laboratuardaki notlar, Baker anne babalarına "Anne" ve "Baba" olarak atıfta bulunur. Zoe, enfekte olsa da göreceli olarak daha iyi bilgilendirilmiş ve durumunu kontrol altında tutuyordu. Lucas, biraz öngörülemese de Jack ve Marguerite göre daha açıktı.

Lucas, izin verilenden biraz daha akıllı mıdır yoksa göründüğü kadar şüpheci olduğu Zoe mu? Yani, çok kaba bir kabataslakmış gibi görünüyordu.

Lucas Baker, Aile Öncesi Enfeksiyon İçin Sorunlara Neden Oldu

Sonunda Jack Baker'den ailenin "iyi" ve normal olduğunu öğrendik. Bu muhtemelen sizi bu terörün yalnızca Eveline ve Mia üç yıl önce geldiğinde gerçekleşmeye başladığına inanmaya ikna edecektir.

Ana evdeki Lucas'ın çocukluk odasında bulduğu günlük kayıtları hatırladığınızda şeyler ayrı düşmeye başlıyor. Lucas, çocuk olarak tavan arasına başka bir çocuğu kilitler ve tavan arasıdan gelen korkunç kokuya dikkat çekerek ölmeye bırakır.

Eveline'in asla Baker ailesinin gerçek bir çocuğu olmadığını fark ettikten sonra, evin etrafında gördüğünüz şeyleri tahmin etmeye başlıyorsunuz. Eveline, üç yıl önce ilk ortaya çıktığında genç bir kız olmuş olabilir, ancak oldukça hızlı bir şekilde yaşlandı, yani evdeki çocukla ilgili her şey mümkün olamayacağından. Etrafında bebek küpleri ezilmiş kadar beyzbol şapkası olabilir.

Eski Ev'deki gözaltı odası? Devasa morg mu? Lucas, Bakers'in içerilmesini öğrenmek zorunda kaldıkları dolandırıcılık içinde kana susamış küçük bir canavar mıydı? Zoe neden bir römorkta yaşıyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bioleon555 -- 3 Şubat 2017; 21:44:23 >

• bioleon555 kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık hocam. Gözümden kaçırdığım bazı bilgiler edindim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.