Şimdi Ara

Resident Evil Village Türkçe Yama Yayında - V2 Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
9.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %45'e gelinmiş çeviride çok iyi. Bu hızla çarsamba ya da perşembeye yetişir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ateykan0 A kullanıcısına yanıt

%56'ya gelmişler maşşallah. Harbiden çok yoğun uğraşıyorlar sanırım. Bu gidişle %99 haftaya çarşamba, perşembe çıkartırlar :D

• 2 saatte %4 daha ilerleyip %60 yapmışlar. Ekip çıldırdı...

• emeginize saglık elleriniz dert görmesin. bagış yapmak istiyorum sitenizde bagış linkini göremedim

• Resident Evil Village Türkçe Yama  Yayında - V2 Çıktı

Siteyle ilgili bir sıkıntı mı var ? Resident Evil Village Türkçe Yama  Yayında - V2 Çıktı 

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

Siteyle ilgili bir sıkıntı mı var ?  

Dükkanı kapatıp gitmişler.Resident Evil Village Türkçe Yama  Yayında - V2 Çıktı 

• Siteleri çalışıyor, sizin internet tarayıcısı ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Sitelerine tıklayınca da sol üstteki anahtar simgesine basınca sitelerinin güvenli olduğu yazıyor. Chrome kullanmaktayım.

• Sitede herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Dilerseniz https://www.gfceviri.tk/ şu url üzerinden deneyebilirsiniz. Aynı alana yönlendirecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 454545454545

Siteleri çalışıyor, sizin internet tarayıcısı ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Sitelerine tıklayınca da sol üstteki anahtar simgesine basınca sitelerinin güvenli olduğu yazıyor. Chrome kullanmaktayım.

Günlerdir aynı bağlantı üzerinden giriyorum daha önce olmadıydı acaba siteye bir saldırı mı var diye merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtastepe kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyalar bir türlü hazırlanamadı ?

• Bilgi varmıdır, ne durumdadır ?

• cexxx kullanıcısına yanıt

Bence bu kadar beklemene gerek yoktu, neredeyse 2 haftadır dosyalar hazırlanıyor yazıyor. Bu kadar bekleyeceğine Sixth Sense'nin yaptığı çeviriyi kullansaydın, onlar da güzel yama çıkarmışlardı.

• Paralı gruplar çıkarmadı nedense bu oyunu...

• ayberkkzldg33 A kullanıcısına yanıt

Siz o yamayı kurup denedinizmi ?, ilk çıktığında bakmıştım virüs uyarısı verince bu yamayı beklemeye karar vermiştim.

• cexxx kullanıcısına yanıt

Evet denedim, oynayıp bitireli çok oldu.

• Bu arkadaşlar yamaları tamamlamakta zorlanıyor, inatla da yeni projelere girişiyorlar. Genelde ya projeyi terk ediyorlar yada %100 olmadan yayımlıyorlar.

• Provisioner kullanıcısına yanıt

Daha önce hiç böyle bir geri dönüş almadık, sitemiz düzgün çalışıyor. Sitemizin güncel adresi https://www.gfceviri.tk'dır. Ayrıntılara basıp siteye devam et diyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.