Şimdi Ara

Resident Evil Village Türkçe Yama Yayında - V2 Çıktı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
9.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir yere gittiğimiz yok rahat olun Resident Evil Village Türkçe Yama  Yayında - V2 Çıktı . Muhtemelen arkadşın tarayıcısı veya başka bir şey ile alakalı. https://www.gfceviri.tk adresinden siteye ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctvx

Bir yere gittiğimiz yok rahat olun  . Muhtemelen arkadşın tarayıcısı veya başka bir şey ile alakalı. https://www.gfceviri.tk adresinden siteye ulaşabilirsiniz.

Yalnızca bir iki kez karşılaştım daha da görmedim , dediğiniz gibi Chrome ile alakalı olabilir , bu arada süreç epey uzamış olsa da yama yayınlanmış emekleriniz için teşekkürler.Resident Evil Village Türkçe Yama  Yayında - V2 Çıktı 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Aynen kanka haklısın.

• V2 yayında.

• Resident Evil Village Türkçe Yama  Yayında - V2 Çıktı

beyler repack sürümde bu hatayı veriyor yama. re_chunk_000.pak okunamadı flan diyor sanırım anlamadım nasıl yapıcam. diğer sitenin yamasınıda denedim onda da aynı sorunu veriyor. dosyaları kontrol ettim salt okunur tik flan da yok. bi el atıverseniz ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: İsseMiyake

beyler repack sürümde bu hatayı veriyor yama. re_chunk_000.pak okunamadı flan diyor sanırım anlamadım nasıl yapıcam. diğer sitenin yamasınıda denedim onda da aynı sorunu veriyor. dosyaları kontrol ettim salt okunur tik flan da yok. bi el atıverseniz ya.

Yamayı yönetici modunda çalıştırma, oyunun ana klasöründeki güvenlik sekmesinden tüm kullanıcılara okuma yazma izinlerini verme sorunu çözer muhtemelen.

• Bilgisayarı satmıştım şimdi yeniden bilgisayar topladım ve sonunda özgürlük :) Bu özgürlüğümün keyfini de ilk sizin yamanız ile süreceğim teşekkürler emeğinize sağlık :)

• Mod Manager'ı yönetici olarak çalıştırıp deneyin.

• Ben oyuna girince goruntu surekli dalgalaniyor, sevebini ve cozumunu bilen ayni sorunu yasayan birileri var midir? Nasil cozebiliriz bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.