Şimdi Ara

Resident Evil Zero HD Remastered (Xbox One\360)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda bekledigimiz oyun duyuruldu cikis tarihi 2016 nin basi. Oyun pc, eski ve guncel nesil konsollara cikacak. Konu guncellenecektir.

Yapimci: Capcom
    Tur: Aksiyon
    Platform: Xbox one, Xbox 360, ps3, ps4, pc

http://www.vgchartz.com/article/259192/resident-evil-zero-hd-remaster-announced-coming-early-2016/

http://kotaku.com/resident-evil-zero-is-getting-hd-remaster-1706870479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Temmuz 2015; 21:07:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Remastered bir oyun için çok geç bir tarih.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Remastered bir oyun için çok geç bir tarih.

Remastered ve revelations 2 yeni çıktı sayilir. 2016 başında çıkacak zaten çok bir şey yok. Serinin yüzünü eskitmeden, Baymadan doğru tarihte çıkıyor kısaca.

Gamecubede oynadik yillar once zero, remake ve 4 ü. Asil bomba zerodan sonra resident evil 2 ve 3 remastered da. Capcom açıklama yapmıştı remastered lara yogunlasacagiz diye. Resident evil 2 ve 3 efsane olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 26 Mayıs 2015; 11:29:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ben bu şu işi anlamıyorum;biz bu konsolları yeni nesil diye aldık.Şahsen benim beklentim,yeni oyunlar çıkacak biz de heyoo yeni bir oyun oynuyorum diye sevinecektik.Ama bu nesil remasteredlardan geçilmiyor.Bir de hd ibaresi koyuyorlar.Bana göre 720p de hddir.Ben bu çözünürlüğü zaten xbox 360da da alıyordum.Peki ben bu yeni nesil işinden ne anladım o zaman?Şu e3ü sabırsızlıkla bekliyorum.Baktım orada da yenilik adına bir cacık yok,benim için konsol dünyasına elveda deme vakti gelmiştir.Bu gemi remastered yaparak fln yürümez kardeşim.Biz yenilik görelim diye aldık bu konsolları.Bizi resmen enayi yerine koydular.
  • İyi haber 360 için alırım bir dal downloadingen

• İhtiyar oyuncuların en çok övdüğü oyunlardandı ilk RE oyunları. Gelsin bizde bir görelim bakalım PS2 zamanlarında oynadığımı hatırlıyorumda kim bilir hangi oyunuydu. Serinin başyapıtlarını yeni nesil grafiklerle oynamak güzel olacak. Remastered fikrine herkes gibi ben karşı değilim. Geriye uyumluluk istiyorduk olmadı. Bence çok daha iyisi oluyor. Eski nesillerin başyapıtları yeni nesil grafiklerle geliyor işte daha ne olsun. Sanki firmalar yeni oyun yapmıyorda şikayet ediyoruz.
  • Re6'da mıçtılarya dayıyolar remaster'i. Ama elbet seri birgün bitecek ozaman ne yapacaklar merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazseyfo -- 26 Mayıs 2015; 21:53:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 3 Steam
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk trailer yayinlandi ayrica oyun ici goruntulerde iceriyor halaya baslayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Haziran 2015; 0:35:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

İlk trailer yayinlandi halaya baslayin

Eger re2 ve re3 nemesisde remastered olarak gelirse efsane olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

İlk trailer yayinlandi halaya baslayin

Eger re2 ve re3 nemesisde remastered olarak gelirse efsane olur.

Zero dan sonra yuksek ihtimal onlarda gelecek gibi hocam

• Insallah hocam. Dört gözle bekliyoruz. RPD yi özledik.

• Re revelation 1 i oynayamadan Xbox 360'ı sattım. Sizce revelation 2 yi oynamalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Re revelation 1 i oynayamadan Xbox 360'ı sattım. Sizce revelation 2 yi oynamalı mıyım?

2 sinide oynamalisin hocam keske 360 i satmasaydin.

• Sattık malesef oynayamadan

• Zamanında Game Cube'de oynamıştım, harika bir oyundur. Survival Horror türünü sevenler için nimet.
  • Zero cikmadan chris ile re hd yi bir kere daha bitirmek sart oldu

• Oynanış videoları düşüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=4GzEvpiekx8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.