Şimdi Ara

resimdeki araç perte çıkarmı görüşlerinizi paylaşırmısınız.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimden gorebildigim kadariyla şasesi duruyor gibi , muhtemelen perte cikar ama toplatilip guvenle de binilebilir
  • Gecmis olsun.. Allah daha beterinden sakinsin.. Buyuk bir ihtimalle perte cikmis araciniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srk_clk

kaza bugun akşam saatlerinde oldu sadece maddi hasarlı bir kaza ,polisin tutanağında suç karşıda.. resimde aracın önü var iki hava yaastığıda patladı, aracın diğer yerlerrinde hasar yok. bu araç perte çıkarmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. nasıl bir yol izlemeliyim onuda söylerseniz şimdiden tekrar teşekkürler cevaplayan arkadaşlara...

/>

airbag patlayan tüm araçlar pert'e çıkartılabilir.
    kiç bu araçta direkler filan da gitmiş %100 pert.

• Araç pert mi değil mi tam bilmiyorum muhtemelen perttir. Ancak toplanılmayacak gibi de değil.
  • pert bu araç..
  • geçmiş olsun.
  • şase kaymıştır diye tahmin ediyorum, motora da girmiş, direklerde de eğilme var gibi, e airbaglerde patladıysa kesin pert olur ama arkadaşların dediği gibi bu araç sanayi de çok rahat toplatılır ve 3 parça boyalı diye satılır.
  • Pert değil. Pert+pert olmuş bu.
  • %99 pert olur araç, Sıfır araç klozunuz varsa aracınızın 0 km fiyatını verirler size. Maddi olarak bir kaybınız olmaz.
  • EXSPER FİRMASIN ÇALIŞAN BİRİSİ OLARAK % 35 GEÇTİGİ TAKTİRDE PERTE ÇIKAR ARABA TABİ ARABA SAHİBİNİN SON SÖZÜ ÇOK ÖNEMLİ....HAYIR BEN PERTE ÇIKARTMAK İSTEMİYORUM YAPILSIN DERSENİZ SİGORTA ŞİRKETİ MECBUREN YAPMAK ZORUNDA KALACAKTIR....EXPER FİRMASINDAN SİZİ ARAYIP FİYAT TEKLİFİ VERDİKLERİNDE PİYASA DEGERLERİNİ ARAŞTIRMANIZ SİZİN İÇİN EN DOGRU OLANI AMA UNUTMAYIN SİGORTA ŞİRKETİ VE EXPER FİRMASI İNTERNET ÜZERİNDE FİYATLARA BAKIP DEİL BÖLGEDEKİ YETKLİ SERVİSLERE DAYANARAK FİYAT BELİRLERLER BUDA BİLMENİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUS. ŞUNUDA BELİRTEYİM....KAZADA EĞER ARACINIZIN ÖN KISIM HASARI MOTORUNUZA KADAR GELMEDİYSE VE ÖN TAKIMLARA MUDAHALE OLMICAKSA PERT İŞLEMİNİ GERCEKLEŞTİRMEYİN TECRÜBE ME DAYNAARK SOYLUORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatoktar

EXSPER FİRMASIN ÇALIŞAN BİRİSİ OLARAK % 35 GEÇTİGİ TAKTİRDE PERTE ÇIKAR ARABA TABİ ARABA SAHİBİNİN SON SÖZÜ ÇOK ÖNEMLİ....HAYIR BEN PERTE ÇIKARTMAK İSTEMİYORUM YAPILSIN DERSENİZ SİGORTA ŞİRKETİ MECBUREN YAPMAK ZORUNDA KALACAKTIR....EXPER FİRMASINDAN SİZİ ARAYIP FİYAT TEKLİFİ VERDİKLERİNDE PİYASA DEGERLERİNİ ARAŞTIRMANIZ SİZİN İÇİN EN DOGRU OLANI AMA UNUTMAYIN SİGORTA ŞİRKETİ VE EXPER FİRMASI İNTERNET ÜZERİNDE FİYATLARA BAKIP DEİL BÖLGEDEKİ YETKLİ SERVİSLERE DAYANARAK FİYAT BELİRLERLER BUDA BİLMENİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUS. ŞUNUDA BELİRTEYİM....KAZADA EĞER ARACINIZIN ÖN KISIM HASARI MOTORUNUZA KADAR GELMEDİYSE VE ÖN TAKIMLARA MUDAHALE OLMICAKSA PERT İŞLEMİNİ GERCEKLEŞTİRMEYİN TECRÜBE ME DAYNAARK SOYLUORUM.

Serhat bey; hazır sizi bulmuşken şunu sorayım: Kaportacı esnafının arasında bazıları, araç sahibinin isteği doğrultusunda arabayla bilerek kaza yaparak pert raporu alıyorlar. böylece araç sahibi arabasını satmakla uğraşmaktan kurtularak parasını alıyor. böyle durumları anlayabiliyor musunuz? araç sahibinin arabası, zor satılan bir model veya boya-değişen durumlarından dolayı satılması zor ise sahibi kaportacıyla anlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 3 Nisan 2012; 15:29:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: serhatoktar

EXSPER FİRMASIN ÇALIŞAN BİRİSİ OLARAK % 35 GEÇTİGİ TAKTİRDE PERTE ÇIKAR ARABA TABİ ARABA SAHİBİNİN SON SÖZÜ ÇOK ÖNEMLİ....HAYIR BEN PERTE ÇIKARTMAK İSTEMİYORUM YAPILSIN DERSENİZ SİGORTA ŞİRKETİ MECBUREN YAPMAK ZORUNDA KALACAKTIR....EXPER FİRMASINDAN SİZİ ARAYIP FİYAT TEKLİFİ VERDİKLERİNDE PİYASA DEGERLERİNİ ARAŞTIRMANIZ SİZİN İÇİN EN DOGRU OLANI AMA UNUTMAYIN SİGORTA ŞİRKETİ VE EXPER FİRMASI İNTERNET ÜZERİNDE FİYATLARA BAKIP DEİL BÖLGEDEKİ YETKLİ SERVİSLERE DAYANARAK FİYAT BELİRLERLER BUDA BİLMENİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUS. ŞUNUDA BELİRTEYİM....KAZADA EĞER ARACINIZIN ÖN KISIM HASARI MOTORUNUZA KADAR GELMEDİYSE VE ÖN TAKIMLARA MUDAHALE OLMICAKSA PERT İŞLEMİNİ GERCEKLEŞTİRMEYİN TECRÜBE ME DAYNAARK SOYLUORUM.

Serhat bey; hazır sizi bulmuşken şunu sorayım: Kaportacı esnafının arasında bazıları, araç sahibinin isteği doğrultusunda arabayla bilerek kaza yaparak pert raporu alıyorlar. böylece araç sahibi arabasını satmakla uğraşmaktan kurtularak parasını alıyor. böyle durumları anlayabiliyor musunuz? araç sahibinin arabası, zor satılan bir model veya boya-değişen durumlarından dolayı satılması zor ise sahibi kaportacıyla anlaşıyor.

Bazı Experler var , Kaportacıyla anlasarak yapıyorlar , Bazıları var olayı deşifre ederek sigorta şirketi ile daha iyi oluyor ve fazla iş gönderiyorlar..

Exper aracı görüp kaza yapan kişi ile konustugu zaman , ;Kazanın nasıl olduguna dair dolandırıcılık var mı diye ki Eskiden bu olayı bende yapıyordum ( 2003 model Jaguar S-type aracım vardı satmak için almıstım 32000 eurodan alış yaptım sonrada kendimize ait özel servisimiz vardı bu işleri çok iyi biliyorduk , ve aracı pert ettim karsılıgında 43000 euro aldım ) ......olay konuşmakla bitmiyor experler o kadar uyanık ki hangi parcanın yan sanayi oldugunu bile anlıyorlar ve kazayada inanmıyor olabilirler bunun neticesinde kaza yerine gidip çevreyi kontrol ediyorlar ve gerektiginde cevrede bulunan esnafa bile sorulabiliyor..exper sigorta şirketi ile görüsüp bu kaza alengirli dedigi zaman aracının inanın 3-4 ay bile kalabiliyor..Yani kısaca diyecegim eğer öyle bir düşünceniz var ise bunu kendinizi experin yerine koyarak yapmanız eğer anlaşılırsa ŞİRKET SİZE GERİ ÖDEME YAPMAZ VE DOLANDIRICLIKTAN MAHKEME BİLE AÇILABİLİR.

• yok hocam benim öyle işlerle işim olmaz.. ama duydum yapanları..
  • araç pert
  • Geçmiş olsun. Araç çok büyük ihtimalle perte çıkar. Zaten sizin için de böylesi daha doğru olur. Tekrar toplamak ve sonra bu şekilde hasarlı bir arabayı kullanmak pek içinize sinmeyecektir. Benim düşüncem bu yönde.
  • %99 pert perte çıkartmakta senin yararına sende perte çıkartma taraftarı ol ödemeyi yaparkende arabanın durumu + 2. el fiyatlarının durumu + arabanın kasko değeri + kaskonun gözündeki senin değerini köz önüne alarak ödeme yapıyorlar 2 kere arabamız perte çıktığı için biliyorum.
  • eğer policenizde sıfır araç maddesi var ise bir yıl içinde olmuşsa kaza ki 11 ay oldu diyorsunuz size bu aracın sıfırı fiyatında ödeme yapılması gerek diye biliyorum ama yine de işin ehline sormak gerek,geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, araç perte çıkar.Bildiğim kadarıyla eksper atayacaklar anlaşmanızı isteyecekler.Anlaşırsanız aracı sizden alıp satacaklar, anlaşamazsanız kendileri fiyat belirleyip alacaklar.
  • Kesinlikle Pert
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.