Şimdi Ara

resimdeki araç perte çıkarmı görüşlerinizi paylaşırmısınız.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun araç perte çıkar büyük ihtimal
  • araç perte ayrıldı bugun mutabakat yazısı geldi sıfır değer klozu var araç ta ama sıfır değerinden aşağıda bir rakam teklif ettiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srk_clk

araç perte ayrıldı bugun mutabakat yazısı geldi sıfır değer klozu var araç ta ama sıfır değerinden aşağıda bir rakam teklif ettiler...

teklif edilen rakam nedir size,söylemenizde bir sakınca var mı?
  • 34000 tl
  • aracın sıfırını 39000 tl ye bıraktı opel ama teklif edilen rakam 34000 nasıl itiraz etmeliyiz?? sıfır klozu aracın sıfır değerini vermek değilmidir?
  • Aracı aldığınız fiyat neyse onu vermek zorundalar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srk_clk

aracın sıfırını 39000 tl ye bıraktı opel ama teklif edilen rakam 34000 nasıl itiraz etmeliyiz?? sıfır klozu aracın sıfır değerini vermek değilmidir?

Edin direkt olarak itiraz. Eminim hemen arttiracaklardir. Ayni olay benim basima geldi Kasim ayinda. 0'i 52000 TL olan araba ve kaskoya islenmis 2500 liralik ek parcalara ragmen sigorta 47.000 TL teklif etti. Hemen itiraz ettik. Azicik disimizi gosterinde bir anda verdikleri para 52.000TL ye cikti. Arabam da tam olarak pert etme sinirindaydi, daha fazla zorlayamadik. 52.000 TL'ye 0 km ayni aractan aldik. Zararimiz 2500 liralik navigasyon falan oldu sadece.
  • pert ötesi...fatih kaporta diyarına gider, oradan yeniden dünyaya gönderilir. çıtır kazalı, 3 parça boyalı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

kasko ederinin %50 si kadar hasar çıkartırsa araç perttir ki fazlasıyla bu araç pert

malesef öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatoktar

quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

EXSPER FİRMASIN ÇALIŞAN BİRİSİ OLARAK % 35 GEÇTİGİ TAKTİRDE PERTE ÇIKAR ARABA TABİ ARABA SAHİBİNİN SON SÖZÜ ÇOK ÖNEMLİ....HAYIR BEN PERTE ÇIKARTMAK İSTEMİYORUM YAPILSIN DERSENİZ SİGORTA ŞİRKETİ MECBUREN YAPMAK ZORUNDA KALACAKTIR....EXPER FİRMASINDAN SİZİ ARAYIP FİYAT TEKLİFİ VERDİKLERİNDE PİYASA DEGERLERİNİ ARAŞTIRMANIZ SİZİN İÇİN EN DOGRU OLANI AMA UNUTMAYIN SİGORTA ŞİRKETİ VE EXPER FİRMASI İNTERNET ÜZERİNDE FİYATLARA BAKIP DEİL BÖLGEDEKİ YETKLİ SERVİSLERE DAYANARAK FİYAT BELİRLERLER BUDA BİLMENİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUS. ŞUNUDA BELİRTEYİM....KAZADA EĞER ARACINIZIN ÖN KISIM HASARI MOTORUNUZA KADAR GELMEDİYSE VE ÖN TAKIMLARA MUDAHALE OLMICAKSA PERT İŞLEMİNİ GERCEKLEŞTİRMEYİN TECRÜBE ME DAYNAARK SOYLUORUM.

Serhat bey; hazır sizi bulmuşken şunu sorayım: Kaportacı esnafının arasında bazıları, araç sahibinin isteği doğrultusunda arabayla bilerek kaza yaparak pert raporu alıyorlar. böylece araç sahibi arabasını satmakla uğraşmaktan kurtularak parasını alıyor. böyle durumları anlayabiliyor musunuz? araç sahibinin arabası, zor satılan bir model veya boya-değişen durumlarından dolayı satılması zor ise sahibi kaportacıyla anlaşıyor.

Bazı Experler var , Kaportacıyla anlasarak yapıyorlar , Bazıları var olayı deşifre ederek sigorta şirketi ile daha iyi oluyor ve fazla iş gönderiyorlar..

Exper aracı görüp kaza yapan kişi ile konustugu zaman , ;Kazanın nasıl olduguna dair dolandırıcılık var mı diye ki Eskiden bu olayı bende yapıyordum ( 2003 model Jaguar S-type aracım vardı satmak için almıstım 32000 eurodan alış yaptım sonrada kendimize ait özel servisimiz vardı bu işleri çok iyi biliyorduk , ve aracı pert ettim karsılıgında 43000 euro aldım ) ......olay konuşmakla bitmiyor experler o kadar uyanık ki hangi parcanın yan sanayi oldugunu bile anlıyorlar ve kazayada inanmıyor olabilirler bunun neticesinde kaza yerine gidip çevreyi kontrol ediyorlar ve gerektiginde cevrede bulunan esnafa bile sorulabiliyor..exper sigorta şirketi ile görüsüp bu kaza alengirli dedigi zaman aracının inanın 3-4 ay bile kalabiliyor..Yani kısaca diyecegim eğer öyle bir düşünceniz var ise bunu kendinizi experin yerine koyarak yapmanız eğer anlaşılırsa ŞİRKET SİZE GERİ ÖDEME YAPMAZ VE DOLANDIRICLIKTAN MAHKEME BİLE AÇILABİLİR.

Bu şekilde sahte kaza yapıp kaskodan para alan bir tanıdığım var bunu nereye nasıl şikayet edebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

EXSPER FİRMASIN ÇALIŞAN BİRİSİ OLARAK % 35 GEÇTİGİ TAKTİRDE PERTE ÇIKAR ARABA TABİ ARABA SAHİBİNİN SON SÖZÜ ÇOK ÖNEMLİ....HAYIR BEN PERTE ÇIKARTMAK İSTEMİYORUM YAPILSIN DERSENİZ SİGORTA ŞİRKETİ MECBUREN YAPMAK ZORUNDA KALACAKTIR....EXPER FİRMASINDAN SİZİ ARAYIP FİYAT TEKLİFİ VERDİKLERİNDE PİYASA DEGERLERİNİ ARAŞTIRMANIZ SİZİN İÇİN EN DOGRU OLANI AMA UNUTMAYIN SİGORTA ŞİRKETİ VE EXPER FİRMASI İNTERNET ÜZERİNDE FİYATLARA BAKIP DEİL BÖLGEDEKİ YETKLİ SERVİSLERE DAYANARAK FİYAT BELİRLERLER BUDA BİLMENİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUS. ŞUNUDA BELİRTEYİM....KAZADA EĞER ARACINIZIN ÖN KISIM HASARI MOTORUNUZA KADAR GELMEDİYSE VE ÖN TAKIMLARA MUDAHALE OLMICAKSA PERT İŞLEMİNİ GERCEKLEŞTİRMEYİN TECRÜBE ME DAYNAARK SOYLUORUM.

Serhat bey; hazır sizi bulmuşken şunu sorayım: Kaportacı esnafının arasında bazıları, araç sahibinin isteği doğrultusunda arabayla bilerek kaza yaparak pert raporu alıyorlar. böylece araç sahibi arabasını satmakla uğraşmaktan kurtularak parasını alıyor. böyle durumları anlayabiliyor musunuz? araç sahibinin arabası, zor satılan bir model veya boya-değişen durumlarından dolayı satılması zor ise sahibi kaportacıyla anlaşıyor.

Bazı Experler var , Kaportacıyla anlasarak yapıyorlar , Bazıları var olayı deşifre ederek sigorta şirketi ile daha iyi oluyor ve fazla iş gönderiyorlar..

Exper aracı görüp kaza yapan kişi ile konustugu zaman , ;Kazanın nasıl olduguna dair dolandırıcılık var mı diye ki Eskiden bu olayı bende yapıyordum ( 2003 model Jaguar S-type aracım vardı satmak için almıstım 32000 eurodan alış yaptım sonrada kendimize ait özel servisimiz vardı bu işleri çok iyi biliyorduk , ve aracı pert ettim karsılıgında 43000 euro aldım ) ......olay konuşmakla bitmiyor experler o kadar uyanık ki hangi parcanın yan sanayi oldugunu bile anlıyorlar ve kazayada inanmıyor olabilirler bunun neticesinde kaza yerine gidip çevreyi kontrol ediyorlar ve gerektiginde cevrede bulunan esnafa bile sorulabiliyor..exper sigorta şirketi ile görüsüp bu kaza alengirli dedigi zaman aracının inanın 3-4 ay bile kalabiliyor..Yani kısaca diyecegim eğer öyle bir düşünceniz var ise bunu kendinizi experin yerine koyarak yapmanız eğer anlaşılırsa ŞİRKET SİZE GERİ ÖDEME YAPMAZ VE DOLANDIRICLIKTAN MAHKEME BİLE AÇILABİLİR.

Bu şekilde sahte kaza yapıp kaskodan para alan bir tanıdığım var bunu nereye nasıl şikayet edebilirim?

USULSUZLUK YAPTIGI SİGORTA ŞİRKETİ HANGİSİ İSE O ŞİRKETE TELEFON AÇIP BİLDİRMENİZ YETERLİDİR...GEREKLİ ARASTIRMALARI YAPIP USULE UYGUN İŞLEMLER OLUR .......

• konudaki herkese bu linki armağan ediyorum

http://inciswf.com/1298717011.swf
  • airbagler açılmış opelin parçası pahalı arabanın ederi 25 bin tl ise 12bin tl yi geçecektir tahminim masrafları kaskoda perte çıkarır.(bence)
  • bence çıkar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.