Şimdi Ara

resimdeki araç perte çıkarmı görüşlerinizi paylaşırmısınız.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Kesinlikle Pert
    araç pert olur geçmiş olsun eğer kasko poliçenizde 0 değer klozu varsa size aynı modelin 0 ını verirler fiyata bakmaksızın siz yinede eksperle görüşüp 0 ını isteyin aynı özellikte olandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Mikser

herkes reklamını yapmış fatih oto kaporta nın

bu arada

fatih oto kaporta
    onaramayacağımız tek şey çatlayan yumurta

geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Çıtır hasarlı veya çıtır pert bence. Tatlı pertte olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

ÇIKAR ! ne arabalar gördük pert olmuş bumu olmayacak

ne arabalar gördün söyle bakalim sayin ekspertiz.

hepimiz ekspertiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Mikser

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

ÇIKAR ! ne arabalar gördük pert olmuş bumu olmayacak

ne arabalar gördün söyle bakalim sayin ekspertiz.

hepimiz ekspertiz

bu akşam konu dışından daha komiğiz ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

bi zahmet ama fatih oto kaporta toparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hologram8

eğer policenizde sıfır araç maddesi var ise bir yıl içinde olmuşsa kaza ki 11 ay oldu diyorsunuz size bu aracın sıfırı fiyatında ödeme yapılması gerek diye biliyorum ama yine de işin ehline sormak gerek,geçmiş olsun

poliçeyi yaptırdığım yere sordum adam açıklama yapamadı poliçenin üzerinde sıfır araç yazmıyor poliçedemi yazması gerekiyor üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

kasko ederinin %50 si kadar hasar çıkartırsa araç perttir ki fazlasıyla bu araç pert

Alıntıları Göster
    hayır pert olmaz çıtır hasarlı :D
  • quote:

kasko ederinin %50 si kadar hasar çıkartırsa araç perttir ki fazlasıyla bu araç pert

Alıntıları Göster
    5 parça boyalı diye satarlar bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

5 parçamı, naptın sen ya...sağ-sol çamurluklar ve kaput olarak 3 parça boyalı olarak satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

5 parçamı, naptın sen ya...sağ-sol çamurluklar ve kaput olarak 3 parça boyalı olarak satılır

insafına kalmış artık satanın ...
  • quote:

Alıntıları Göster
    benim aracımın kasasında çizik yoktu... bastırarak perte çıkarttım... 31000 lira kasko değeri varken 28500 e anlaştım... siz şanslısınız. bu araç kesinlikle pert. kaskonuz full ise "anahtar teslim" bilmem neyi oluyor. o varsa kaskonuzda onun için bastırın. artı aracınıza ihaleden önce talip olun. benim pert aracımı sigorta şirketi bana 18500 liraya satmaya çalıştı. ihalede aracımı 24500 e sattılar. netten izledim... sakin ol kozlar senin elinde ve siz hayattasnız...

• quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

Araç pert.Ama çakal takımı aracı toplar çıtır hasarlı diye yedirir millete.

fatih oto kaporta farkıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

Araç pert.Ama çakal takımı aracı toplar çıtır hasarlı diye yedirir millete.

fatih oto kaporta farkıyla

Alıntıları Göster
    pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: osoban48

benim aracımın kasasında çizik yoktu... bastırarak perte çıkarttım... 31000 lira kasko değeri varken 28500 e anlaştım... siz şanslısınız. bu araç kesinlikle pert. kaskonuz full ise "anahtar teslim" bilmem neyi oluyor. o varsa kaskonuzda onun için bastırın. artı aracınıza ihaleden önce talip olun. benim pert aracımı sigorta şirketi bana 18500 liraya satmaya çalıştı. ihalede aracımı 24500 e sattılar. netten izledim... sakin ol kozlar senin elinde ve siz hayattasnız...

sıfır araç klozu dedikleri şey kaskoyu yaptırdığım yerle görüştüm varmış araç 12 aylık olmadığı için perte ayrılırsa sıfır araç değerini vermek zorundalarmış önümüzdeki günler gösterecek... tek sevindirici şey araçta eşim ve oğlum vardı allaha şükür hiç bişey olmadı sadece biraz üzülmüşler onada şükür... allah kimsenin başına vermesinn...emniyet kemeri kurtarmış ikisinide .....

• quote:

Alıntıları Göster
    burdaki herkes pert desede sonucu biz değil bilirkişiler verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrroomm19

burdaki herkes pert desede sonucu biz değil bilirkişiler verecek

Alıntıları Göster
    ön takımıda mekanik de bişe yoksa perte cıkmaz
  • quote:

Alıntıları Göster
    VW polo vardı arkadaşımda pertten aldı. 4 hava yastığıda sağlam çamurluk ve kaput değişti.şasede bişey yok. motor sapasağlam..yani o araç perte çıkmısa ??hava bu araç perttir..zaten yaptırsanda hayır gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: srk_clk

quote:

Orijinalden alıntı: osoban48

sıfır araç klozu dedikleri şey kaskoyu yaptırdığım yerle görüştüm varmış araç 12 aylık olmadığı için perte ayrılırsa sıfır araç değerini vermek zorundalarmış önümüzdeki günler gösterecek... tek sevindirici şey araçta eşim ve oğlum vardı allaha şükür hiç bişey olmadı sadece biraz üzülmüşler onada şükür... allah kimsenin başına vermesinn...emniyet kemeri kurtarmış ikisinide .....

Tekrar gecmıs olsun arkdasın da dedıgı gıbı rahat olun..isin pesını bırakmayın bastırın bıraz cunku forumda cogu kısı soyluyor ustune dusmeyınce ucuza kapamaya çalısıyorlar dıye..

• quote:

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, büyük ihtimal pert yüzde 99 olarak gördüm umarım bir daha başınıza böyle kazalar gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.