araç pert olur geçmiş olsun eğer kasko poliçenizde 0 değer klozu varsa size aynı modelin 0 ını verirler fiyata bakmaksızın siz yinede eksperle görüşüp 0 ını isteyin aynı özellikte olandan
quote:
Orijinalden alıntı: Manuel Mikser
herkes reklamını yapmış fatih oto kaporta nın
bu arada
fatih oto kaporta onaramayacağımız tek şey çatlayan yumurta
geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Dominic Toretto
Çıtır hasarlı veya çıtır pert bence. Tatlı pertte olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
quote:
Orijinalden alıntı: _Kazandibi
ÇIKAR ! ne arabalar gördük pert olmuş bumu olmayacak
ne arabalar gördün söyle bakalim sayin ekspertiz.
hepimiz ekspertiz
quote:
Orijinalden alıntı: Manuel Mikser
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
quote:
Orijinalden alıntı: _Kazandibi
ÇIKAR ! ne arabalar gördük pert olmuş bumu olmayacak
ne arabalar gördün söyle bakalim sayin ekspertiz.
hepimiz ekspertiz
bu akşam konu dışından daha komiğiz ya...
quote:
Orijinalden alıntı: Killer_Elite
bi zahmet ama fatih oto kaporta toparlar
quote:
Orijinalden alıntı: hologram8
eğer policenizde sıfır araç maddesi var ise bir yıl içinde olmuşsa kaza ki 11 ay oldu diyorsunuz size bu aracın sıfırı fiyatında ödeme yapılması gerek diye biliyorum ama yine de işin ehline sormak gerek,geçmiş olsun
poliçeyi yaptırdığım yere sordum adam açıklama yapamadı poliçenin üzerinde sıfır araç yazmıyor poliçedemi yazması gerekiyor üstad
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
kasko ederinin %50 si kadar hasar çıkartırsa araç perttir ki fazlasıyla bu araç pert
Alıntıları Göster
hayır pert olmaz çıtır hasarlı :D
quote:
kasko ederinin %50 si kadar hasar çıkartırsa araç perttir ki fazlasıyla bu araç pert
Alıntıları Göster
5 parça boyalı diye satarlar bunu
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
5 parçamı, naptın sen ya...sağ-sol çamurluklar ve kaput olarak 3 parça boyalı olarak satılır
quote:
Orijinalden alıntı: wind06
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
5 parçamı, naptın sen ya...sağ-sol çamurluklar ve kaput olarak 3 parça boyalı olarak satılır
insafına kalmış artık satanın ...
quote:
Alıntıları Göster
benim aracımın kasasında çizik yoktu... bastırarak perte çıkarttım... 31000 lira kasko değeri varken 28500 e anlaştım... siz şanslısınız. bu araç kesinlikle pert. kaskonuz full ise "anahtar teslim" bilmem neyi oluyor. o varsa kaskonuzda onun için bastırın. artı aracınıza ihaleden önce talip olun. benim pert aracımı sigorta şirketi bana 18500 liraya satmaya çalıştı. ihalede aracımı 24500 e sattılar. netten izledim... sakin ol kozlar senin elinde ve siz hayattasnız...
quote:
Orijinalden alıntı: borabjk
Araç pert.Ama çakal takımı aracı toplar çıtır hasarlı diye yedirir millete.
fatih oto kaporta farkıyla
quote:
Orijinalden alıntı: Cya__
quote:
Orijinalden alıntı: borabjk
Araç pert.Ama çakal takımı aracı toplar çıtır hasarlı diye yedirir millete.
fatih oto kaporta farkıyla
Alıntıları Göster
pert
quote:
Orijinalden alıntı: osoban48
benim aracımın kasasında çizik yoktu... bastırarak perte çıkarttım... 31000 lira kasko değeri varken 28500 e anlaştım... siz şanslısınız. bu araç kesinlikle pert. kaskonuz full ise "anahtar teslim" bilmem neyi oluyor. o varsa kaskonuzda onun için bastırın. artı aracınıza ihaleden önce talip olun. benim pert aracımı sigorta şirketi bana 18500 liraya satmaya çalıştı. ihalede aracımı 24500 e sattılar. netten izledim... sakin ol kozlar senin elinde ve siz hayattasnız...
sıfır araç klozu dedikleri şey kaskoyu yaptırdığım yerle görüştüm varmış araç 12 aylık olmadığı için perte ayrılırsa sıfır araç değerini vermek zorundalarmış önümüzdeki günler gösterecek... tek sevindirici şey araçta eşim ve oğlum vardı allaha şükür hiç bişey olmadı sadece biraz üzülmüşler onada şükür... allah kimsenin başına vermesinn...emniyet kemeri kurtarmış ikisinide .....
quote:
Alıntıları Göster
burdaki herkes pert desede sonucu biz değil bilirkişiler verecek
quote:
Orijinalden alıntı: bbrroomm19
burdaki herkes pert desede sonucu biz değil bilirkişiler verecek
Alıntıları Göster
ön takımıda mekanik de bişe yoksa perte cıkmaz
quote:
Alıntıları Göster
VW polo vardı arkadaşımda pertten aldı. 4 hava yastığıda sağlam çamurluk ve kaput değişti.şasede bişey yok. motor sapasağlam..yani o araç perte çıkmısa ??hava bu araç perttir..zaten yaptırsanda hayır gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: srk_clk
quote:
Orijinalden alıntı: osoban48
sıfır araç klozu dedikleri şey kaskoyu yaptırdığım yerle görüştüm varmış araç 12 aylık olmadığı için perte ayrılırsa sıfır araç değerini vermek zorundalarmış önümüzdeki günler gösterecek... tek sevindirici şey araçta eşim ve oğlum vardı allaha şükür hiç bişey olmadı sadece biraz üzülmüşler onada şükür... allah kimsenin başına vermesinn...emniyet kemeri kurtarmış ikisinide .....
Tekrar gecmıs olsun arkdasın da dedıgı gıbı rahat olun..isin pesını bırakmayın bastırın bıraz cunku forumda cogu kısı soyluyor ustune dusmeyınce ucuza kapamaya çalısıyorlar dıye..
quote:
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun, büyük ihtimal pert yüzde 99 olarak gördüm umarım bir daha başınıza böyle kazalar gelmez.