Bildirim
Resimdeki gibi film tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
istediğiniz tarza önerebilceğim en yakın filmler bunlar,sonuncu çok bilindik heralde onu izlemişsinizdir
-
quote:
Orijinalden alıntı: histrio
istediğiniz tarza önerebilceğim en yakın filmler bunlar,sonuncu çok bilindik heralde onu izlemişsinizdir
istediğim tarzda bir tane the book of eli var onu da izledim zaten varmı başka film tavsiyeniz
-
Malesef yok ama önerdiğim filmlerde de dünyanın sonu geliyor ve çok sağlam oyuncular var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle film tavsiyesi mi olur ya. Burda hazır ol da film tavsiye edicez diye bekliyoruz adam resimden tavsiye istiyor. Helal olsun. -
Ben de I Am Legend diyorum. Yani illa ki gaz maskesi mi olması gerekiyor?
Edit: Outbreak filmi de var ama sanırım tam olarak istediğin tarzda değil. (yine de güzel filmdir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Ağustos 2014; 19:43:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: histrio
Contagion filminin konusu Outbreak filmine oldukça benziyor. Diğer iki film de fena görünmüyor. Paylaşım için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Ağustos 2014; 19:47:48 >
-
Önemli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: selma84
Böyle film tavsiyesi mi olur ya. Burda hazır ol da film tavsiye edicez diye bekliyoruz adam resimden tavsiye istiyor. Helal olsun.
Tamam ben hazırım sen filmi tavsiye et ben sana helal olsun derim -
quote:
Orijinalden alıntı: MERT*
Ben de I Am Legend diyorum. Yani illa ki gaz maskesi mi olması gerekiyor?
Edit: Outbreak filmi de var ama sanırım tam olarak istediğin tarzda değil. (yine de güzel filmdir)
Ya gaz maskesi derken resimdeki tarz askerlerin hayatta kalma savaşları.
Yardımız için teşekkürler
-
Resimden film tavsiyeside iyiymiş. Tebrikler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Resimdeki filmi izledim çok teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
Resimdeki filmi izledim çok teşekkürler
buralarda harcanıyorsun sen. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 25 Ağustos 2014; 2:47:31 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: souv3nir
Bende bu filmi söylemek için gelmiştim tarif ettiğin tarz tam mutlaka izle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X