Bildirim
Resimdeki Power Led'i Nerden Temin Edebiliriz===>RESİM'li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanki içerisinde dört tane çip var. Sanırım beyez renkli ve ebat olarak 5w power led ile aynı. ama ilk defa gördüm -
Hoşgeldin Sevgili Dostum
5W olma ihtimali yüksek.Led'in üzerinde herhangi bir bilgi yok.Led normalde yanmıyor fakat bir kenarına bastırdığımda yanıyor.
Cihaz yerli malı bir markanın soğuk ışık kaynağıdır -
Bu arada LED max.yükdeyken 15-16V okuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: _KARDELEN_
Bu arada LED max.yükdeyken 15-16V okuyorum
akımı da ölçebilirseniz (tahminimce 350ma civarıdır) ledin kaç w olduğuna emin olabilirsiniz. Muhtemelen karaköyde galata elektronikte (ledstok.com) mevcuttur benzeri. -
Led Tamamen yandı o yüzden ölçme şansım yok.
Aynı kılıfdan ne yazıkki bulamıyorum.Led'in çapı önemli çünkü ışık çıkış yerinden odaklama yapıyor biraz küçük veya büyük olmamalı
İnşallah bulurum -
Aynı kasayı bulamamak ne garip
Gözünü seveyim Bursanın İstanbul'un -
kac mmled belkı rastlarım -
quote:
Orijinalden alıntı: _KARDELEN_
Led Tamamen yandı o yüzden ölçme şansım yok.
Aynı kılıfdan ne yazıkki bulamıyorum.Led'in çapı önemli çünkü ışık çıkış yerinden odaklama yapıyor biraz küçük veya büyük olmamalı
İnşallah bulurum
aynı ledler tasafruhlu lambalarda var artık 10 w olanalrı bile gördüm içinde 10 adet var 24 volt iel calışıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X