Merhaba, HP G62 b01et Laptop um var. 8 yıllık olduğu için bugün 250 gb lik ssd ile ölü haldeki laptopumu canlandırdım. Ram takviyesi yapmak istiyorum. Şuan üzerinde 2+1 gb var 1 gb'ı çıkartıp 4gb takmak istiyorum Sorum şu;
Hp nin web sitesinde maks 4gb ram desteklediğini söylesede forumlarda okuduğum kadarı ile 8gb kullananlar olduğunu okuduktan sonra bugün bilgisayarcım dan rica ettim ve 4+4 (4+2 de denedik) gb ram taktı ve sistem gördü çalıştı sorunsuz. 90 100tl gibi bir fiyata çıkma ramin 1 tanesini satın almak istedim ama müşterisinin olduğunu ve satamayacağını söyledi. Elindeki Başka ddr 3 ram takim dedi 5 6 tane denedi ya ekran gelmedi ya da mavi ekrana düştü başka yerlere bak dedi 4 5 bilgisayarcı gezmeme rağmen çıkma ram lerin hepsinde aynı hatayı aldım. Tekrar bilgisayarcıya döndüm ve çalışan ramlerin resimlerini çektim ama nette aratmama rağmen stokta ürün kalmamış eski olduğu için. Elinde olanlarda 500 600 tl gibi saçma rakamlar istiyorlar. Muadili yada aynı özellikte ram ne öneririrsiniz. 1.5v açıyormuş sanırım benim laptop ellerindekiler o yüzden açmadığını söylediler. İnternetten sipariş vericem ve çalışmama riski olduğu için işin ehli bilen forumdaşlara sormak istedim.
4 GB ÇALIŞAN RAMİN RESİMLERİ :
Üzerinde 4gb ile kullanacağım 2GB ram in resmi.
Sistem özellikleri:
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme