Bildirim
Resimler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://adslkota.ttnet.net.tr adresinden ulaşabilirsin kota bilgilerine...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 20 Mayıs 2006; 17:02:07 > -
quote:
Orjinalden alıntı: altwo
http://adslkota.ttnet.net.tr adresinden ulaşabilirsin kota bilgilerine...
Tabi sistem hatası vermezse..
Genelde bu sitede hata veriyor şansına yakalarsan bakabilirsin..
Telekom'un hiçbir işi düzgün değilki bu düzgün olsun.. -
Yok ben bu siteye koymuş olduğu kendi kota bilgilerinin resmini istedim çok ilginç rakamlardı 50 gb falan -
quote:
Orjinalden alıntı: gfbemre_89
Yok ben bu siteye koymuş olduğu kendi kota bilgilerinin resmini istedim çok ilginç rakamlardı 50 gb falan
Hmmm sen interneti sıkı sömüren arkadaşların kota resimlerini arıyorsunEğer ki bir yanlışlık yoksa, benim şu ana kadar gördüğüm 256kbit adsl ile yapılmış aylık en yüksek download rekoru cas7 arkadaşa ait,76gb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 20 Mayıs 2006; 17:15:40 >
-
Çok sağolun ya ilgilendiğiniz için kusura bakmayın gereksiz bi topic oldu ama çok lazımdı tekrar sağolun -
arkadsllar baya guzel bır yolmus tebrıklerrrrr
quote:
Arkadaslar bu sitede karsılastığım bi topicte bi arkadas download miktarını falan resim halinde koymustu 40-50 gb falan 256 sınırsızla o resimler neredeydi acaba yardım eder misiniz aradım ama bulamadım
-
quote:
Orjinalden alıntı: altwo
quote:
Yok ben bu siteye koymuş olduğu kendi kota bilgilerinin resmini istedim çok ilginç rakamlardı 50 gb falan
Hmmm sen interneti sıkı sömüren arkadaşların kota resimlerini arıyorsunEğer ki bir yanlışlık yoksa, benim şu ana kadar gördüğüm 256kbit adsl ile yapılmış aylık en yüksek download rekoru cas7 arkadaşa ait,76gb.
hocam ne indirmiş.
internet ağladı bee
-
Yawaş 256kbs İle Nasıl Okdar Çekebiliyor Ya hayret Ben 15gb Çekiyorum Aylık AÇık Makine yha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X