Arkadaşlar 3 gündr aramadıgım bakmadıgım yer kalmadı en sonunda sizden akıl almak aklıma geldi. Wixte bir site yapıyorum ama oraya baktıysamda benim aklımda olan şey bulamadım. İstediğim şey şöyle bir şey arkadaşlar; örneğin spor araştırması için bir bağlantı olacak ve oraya tıkladığınızda karşınızda 6 tane küçültülmüş resim ve üzerine geldiğinde hiç basmadan büyüyen resimler. Ve o resimler örneğin futbol, basketbol, voleybol vs. olacak futbolu seçip devam ete basıcaksın bu defa karşına hangi takımlısın sorusu gelcek yine 6 resim bu defa takımlar olacak ve bu şekilde yaklaşık 10 15 soru olacak Bunu nasıl yapabilirim hangi programlama dili uygundur ve hazır bir kod varmıdır. Lütfen yardım edin çok acilen siteyi bitirmem gerekiyor ama çok gerideyim hala
öncelikle istediğin sistem anket sistemi olup, hazır anket sistemleri mevcut. internette biraz araştırıp, indirebilirsin. tabi indirmek yeterli değil çünkü orada sistem hazır yazılım olduğu için, editlemek gerekiyor.
3 yöntemin var. ya bu sevdadan vazgeçeksin. ya paralı bir şekilde hazırlatacaksın. ya da oturup kod düzeltmeyi öğreneceksin.