Şimdi Ara

RESİMLİ PASTA YAZICISI İLLA CANONMU 4 PL EPSON OLMAZMI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimli pasta yazıcısı lazım biraz araştırdım hep canonları çevirmişler ancak acaba 4 pl damlacık boyutlu bir epson sx130'u dolan kartuşlarla pasta resmi yazıcısı olarak kullanamazmıyız yoksa illede çift kartuşlu bir canonumu yapmalı. canon 2 PL sx130 4PL neden olmasın gibi geliyor ama olsaydı heralde birileri akıl ederdi gibide
    geliyor

eğer canon şartsa ben kartuşları yazıcı mürekkebinden nasıl tam anlamıyla arındırabilirim acaba. Ne yapsam yeterince sağlıklı olacak gibi gelmiyor süngerleri falanmı değiştirmeli yada söküp yıkasammı bilemedimki bu iş için temiz süngerli boş kartuş falan satan bir yerler yokmu. yardımcı olmak isteyen olursa çok makbule geçecek. şimdiden teşekkürler.

• ???????
  • ben bir firmanın canon 5350 lere resimli pasta yazıcısı için gıda mürekkebi kullandığını duymuştum ama ne kadar sağlıklı çalışıyor görmediğim için tam olarak bir yorum yapamıyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen bilişim

ben bir firmanın canon 5350 lere resimli pasta yazıcısı için gıda mürekkebi kullandığını duymuştum ama ne kadar sağlıklı çalışıyor görmediğim için tam olarak bir yorum yapamıyorum size

hocam 5350 malumunuz 1pl sıkıntı çıkarır gibi geliyor bana keşke sağlıklı çalışsa dolan kartuşlarla düzgün çalışan bir pasta yazıcısı çok daha sağlığa uygun olur gibi geliyor. teşekkür ederim cevap için
  • canon 5350 gıda mürekkepli yazıcı kullanan esnaf komşum var ve çok memnun 4 ayda yazıcının ücretini 3 defa çıkartıtğını belirtti bana
  • brda önemli olan gıda mürekkebi bence canon 280 yada 230 tipi çift kartuşlu yazıcılarına göre daha sıkıntısız ve daha masrafsız bir yazıcı
  • Gıda boyaları içindeki şeker oranına göre tıkanmalara kolay yol açabilecek yapıdadır.Sık kullanım gerektirir.Epson gibi Hassas cihazlarda kullanımı zor ve sıkıntılı olabilir.

Canon kartuşlarında eski kartuşların süngerleri hijyenik olarak yıkanıp, eski boyalarından arındırılıp, yeni kartuşlara takılabilir.Malum insan sağlığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firmamız tarafından yeni nesil canon 5350 ve 5450 ile 7250 modellerine gıda mürekkepli tank montajı yapılarak müşterilerimize sunulmaktadır.
  • chungkingexpress C kullanıcısına yanıt
    firmamız tarafından uzun süreli araştırmalardan sonra kafa tıkanmasına sebep olmayan PRİNTCAKE gıda mürekkeplerini satışa sunmuş bulunmaktayız. CANON VE EPSONLAR için ayrı olarak kullanılmaktadır. yeni nesil orjinal tanklı yazıcılarda PRİNTCAKE gıda mürekkeplerini kullanmaktayız. ürünlerimiziaşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz.

http://www.bitmeyenkartusum.com.tr/gida-murekkepli-printcake-orjinal-tankli-epson-l800-100-kafa-tikanmama-garantili.html

http://www.bitmeyenkartusum.com.tr/gida-murekkepli-printcake-orjinal-tankli-epson-l210-100-kafa-tikanmama-garantili.html

http://www.bitmeyenkartusum.com.tr/gida-murekkepli-printcake-orjinal-tankli-epson-l110-100-kafa-tikanmama-garantili.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen bilişim -- 31 Ocak 2014; 12:57:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.