Şimdi Ara

resimli soru cd yazdıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar resimden de anlaşılacaı üzere ben cd yazdıramıyorum. data mp3 film ne olursa olsun nasıl bir cd takarsam takayım bu hatayı verdi. nero programını kaldırıp yeniden yükledim. ama sonuç gene ayn fikri olan varsa veya bilgisi bana yardım etsin. teşekkürler

DÜZELTME: LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYALIM. KULLANDIĞINIZ BAŞLIKLAR KONUYLA ALAKALI OLMALIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilimci -- 23 Ekim 2005, 19:40:16 >

• programin bozuk da olabilir, sen de bu isi yanlis yapiyor olabilirsin. en iyisimi baska bir versiyon dene.. bir de faydasi olur belki, aspi driver kur :d
  • programı yeniden kurdum denedim. gene olmadı. aspi driver dediğiniz nedir nasıl kurucam ?
  • 1 hafta önce 3 kere Nero programı denedim olmuyor,aspi driver yükle...geçer herhalde
  • asp driver dediğiniz bir dll dosyasından mı ibaret. eger oysa onuda ddenedim ama genede olmadı
  • büyük ihtimalle nero da sorun var çünkü veriyi sabit disktten okuyamıyor
    yazma hatası değil okum hatası veriyor...
    başka bir cd yazma programı dene yine olmaz sa bilgisayarımdan CD-RW ye sağ tuşla tıkla özellikler de ve oradan yazma özelliklerine bak...
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.