Şimdi Ara

RESISTANCE 2 vs. KILLZONE 2 -içinden cıkılamayacak karsılastırma- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox'a 3 saatlikten uzun oyun yapılmamalı
    ya da 3 er saatte bir kapatıp makinayı soğutacaksın, sanki demir doğrama makinası mübarek
  • abi,hala 360 - ps3 tartışması ypiosunuz.Yptığınız konu da da iki ps3 exclusive tartışılıo,siz ratcheta laf atıosunuz,haze e laf atıosunuz,haze e istediğinizi söleyin ama ratcheta laf etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yang wenli

quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orjinalden alıntı: yang wenli

quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

görülen o ki hem x360 hem de ps3 kullanıcıları resistance 2 den bir cacık olmayacağı konusunda hem fikir olmuşlar...işte bu güzel bir gelişme...ne de olsa aklın yolu bir...

kendi adına konuş. resistance 2 ciktiginda hit olacak ve piyasayı sallayacak. sony bosuna kz2 ile tarihini degistirmedi. geow 2 diyip duruyorlar, hem exclusive degil (ilk oyun pc ye daha gelistirilmis olarak cıktıki, ben xboxci olsam yıkardım ortalıgı) hemde ilk oyunun ustune grafik olarak ne ekleyebilecegi tartısmalı. resistance 2 nin ise nerelere geldigi ortada.

cıkıs tarihine az zaman kaldı, hangi oyunun ne oldugunu gorecegiz.

hocam ben kendi adıma değil burdaki yazılanlara göre konuşuyorum...bu kadar da gözünüz kapalı olmasın yahu..pes doğrusu...

valla hocam, bende duyumlarıma, gorduklerime gore konusuyorum. resistance 2 icin "adamlar yapmıs abi" diyorlar. bakalım, ben zaten ilk oyunu oynarken acayip keyif almıstım. zaten hikayesi de cok saglamdır. kimeria, nathan hale'in gizemi filan. o yuzden ben oyuna guveniyorum. oyun cıktıktan sonra konusuruz tekrar. kotu cikarsa bisiy ismarlarım, ama oyuna cok guveniyorum. bizi utandırmayacak, bir baska ps3 klasigi, kültü olacak.

tamam o zaman..oyun kötü çıkarsa bir iskender ısmarlarsın bana olur biter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESRAP -- 28 Haziran 2008; 15:55:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

xbox ta çok oyun varda noluyor kofti oyun dolu xbox. ayrıca gears of warla kz2 yi karşılaştırıyorsunya komiksin. ayrıca her beğenmediğin şeye yorum yapıcan diye bişey varmı mesela bende geras of war ı ve mass effect i hiç beğenmedim ama forumuna gidip saçma sapan ve komik yorumlar yapmıyorum senin gibi...
    quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Alacağım zamana göre bakarım ama şu aşamada MGS, Uncharted olur...Uncharted ı çok bahsettiler ondan. Bi göreyim derim
    Bunlar haricinde Kasımda göründüğü kadar zevkli çıkarsa Little Big Planet..Bu 3 ü olabilir..Şu aşamada başka cazip gelen oyunu yok bana. Heavenly yi birinden bulur bitirir veririm en kötü.
    Valla zayıfmış oyun yelpazesi bak şimdi daha net göründü gözüme

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Killzone 2 amatörlerle oynamaz...

Amatör derken? Geow2 için mi diyorsun

Geow 2 de profesyonellerle oynamaz,

(Legendary )

Şimdi oldu

• xbox ın en büyük sorunu maddi sıkıntılar
  • quote:

quote:

Tüm oyunlar için geçerlidir bu söz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afowos

quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

xbox ta çok oyun varda noluyor kofti oyun dolu xbox. ayrıca gears of warla kz2 yi karşılaştırıyorsunya komiksin. ayrıca her beğenmediğin şeye yorum yapıcan diye bişey varmı mesela bende geras of war ı ve mass effect i hiç beğenmedim ama forumuna gidip saçma sapan ve komik yorumlar yapmıyorum senin gibi...
    quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Alacağım zamana göre bakarım ama şu aşamada MGS, Uncharted olur...Uncharted ı çok bahsettiler ondan. Bi göreyim derim
    Bunlar haricinde Kasımda göründüğü kadar zevkli çıkarsa Little Big Planet..Bu 3 ü olabilir..Şu aşamada başka cazip gelen oyunu yok bana. Heavenly yi birinden bulur bitirir veririm en kötü.
    Valla zayıfmış oyun yelpazesi bak şimdi daha net göründü gözüme

dogru soze ne denir, eline saglık.

• quote:

quote:

quote:

İnşallah dediğin gibi olurda Geow2,Killzone2'nin yanında amatör kalır..Yada tam tersi

• ikiside iyi oyun ikisinide alacam sermaye büyük
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

Bu Lafına çok Güldüm işte Bir Kere Resistance 2'de Matchmaking sistemi var mı?Haritalar Halo 3 kadar zevkli mi?Her oyuncu ile sesli chat iletişim yapabilme imkanın varmı? (Herkes de Bluetooth kulaklık yok ve stabil çalışmıyorHalo 3 Forge Modu gibi kendi haritanı yapabilme özelliği varmı? Diyelim Halo 3'te arkdaşların ile güzel bir maç yapmışsınız.Bunu ölümsüzleştirmek için Replay özelliği varmı?Halo 3 gibi İstatistik tutuluyor mu?Halo 3 gibi Multi'ye sahip bir oyunun Bu jenerasyonda kolay kolay geleceğini hiç sanmıyorumö

RESISTANCE 2 vs. KILLZONE 2 -içinden cıkılamayacak karsılastırma-

Al sana halo, yanındakiler de müdavimleri

• Killzone 2, Crysis kalitesine çok daha yakın bir oyun olmuş grafik açısından.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah dediğin gibi olurda Geow2,Killzone2'nin yanında amatör kalır..Yada tam tersi

geow 2 nin birden hiçbir farkını göremedim ben öyle ahım şahım. ama harika bir oyun o ayrı

• Geow tabi ki harika oyun.Ona kötü diyen zaten oyundan anlamaz.Xbox360 da tek hoşuma giden oyun buydu...2. sininde iyi olacağından hiç şüphem yok.
    Ama teknoloji konusunda kz2 ile yarışamaz...
  • Resistance 2'den oldukca ümitliyim bence çok güzel bir Fps oyunu olucak ama Killzone 2 ile suan için kıyaslanması zor.Killzone 2 gercektende çok saglam birsekilde geliyor suan için Resistance 2'nin Killzone 2 ile karsılastırılması anlamsız.Killzone 2 ile ilgili bir cok ekran goruntusu ve oldukca etkiliyeci videoları izledik.Killzone 2 suan için cok ama çok daha onde Resistance 2'den
  • ilk oyunu bence çok güzeldi ikincide çok güzel olur eminim

grafiklerde bence çok güzel.ortalamanın üstünde olsun yeter benim için.zaten ilkinde online gayet iyiydi,dahada iyi olmuştur eminim

Drizzt_tr
    abi iyide ps3'üde 3 oyun ile nitelendirmişsin,yani xbox'da o zaman forza,pgr,halo var.
    doğruya doğru abi:)

çünkü diğer hitlerinin nerdeyse hepsi multi,geow bile pc'ye çıktı.ikinciside çıkabilir

bence bu çok kötü,kz2'nin pc'ye çıkması gibi bişey bu.

ve abi sende kabul edersinki rfom2 kadar bir ilerleme olmayacak geow2'nin grafiklerinde
  • quote:

niye küçük düşüreyim, xboxçılar kendilerini yeterince küçük düşürüyor
    ps3 de korsan oyun yok diye yanan kavrulan makinayı alıyorlar, üstüne de internetten indirilmiş, korsan cd lerden bulunmuş oyun oynayarak bir nevi eser hırsızlığı yapıyorlar yalan mı!
    o damgayı yedikten sonra xbox'a exclusive oyun çıksa ne olur çıkmasa ne olur, kafamı yastığa koyduğumda uyuyamam.
    hadi işin kanuni kısmını geçtim, xbox alınca bir mgs 4 - ki kendisi hemen hemen bütün oyun sitelerinden 10/10 almıştır- , gt, heavenly sword ve daha adını sayamadığım önümüzdeki günlerde çıkacak exclusive oyunları oynayamyacağım. kaldı ki oynayamasam ne olur, milletin xbox'ı neden aldığı belli, birbirimizi kandırmayalım

platstation3 milletin niye sattığıda belli yuvalarına incir ağacı dikiyor 150ytl bi oyun

• benim dikilmez
    dikilen düşünsün
    zaten 150 kağıt değil bir oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 29 Haziran 2008; 10:11:20 >
  • Gamersyde, videosunu izledim de, ilk başta çizgi film gibi geldi.
    Killzone başlı başına sanat eseri, R2'nin o kadar olabilmesi çok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

quote:

niye küçük düşüreyim, xboxçılar kendilerini yeterince küçük düşürüyor
    ps3 de korsan oyun yok diye yanan kavrulan makinayı alıyorlar, üstüne de internetten indirilmiş, korsan cd lerden bulunmuş oyun oynayarak bir nevi eser hırsızlığı yapıyorlar yalan mı!
    o damgayı yedikten sonra xbox'a exclusive oyun çıksa ne olur çıkmasa ne olur, kafamı yastığa koyduğumda uyuyamam.
    hadi işin kanuni kısmını geçtim, xbox alınca bir mgs 4 - ki kendisi hemen hemen bütün oyun sitelerinden 10/10 almıştır- , gt, heavenly sword ve daha adını sayamadığım önümüzdeki günlerde çıkacak exclusive oyunları oynayamyacağım. kaldı ki oynayamasam ne olur, milletin xbox'ı neden aldığı belli, birbirimizi kandırmayalım

platstation3 milletin niye sattığıda belli yuvalarına incir ağacı dikiyor 150ytl bi oyun

bir oyun 150 degil, 90 ytl civarında yurt dısından getirtiliyor. burada insanlar 20-30 ytlye takas ediyor. yanlıs bilgi vermeyin.

boylece cop oyunun, kopyanında onune geciliyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.