Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalkan,görünmezlik,tarama ve ışınlanma gibi şeyi ya kalırmaz yada iyi dengeleyemezlerse kimse oynamaz bu oyunun multisini.En az 2-3 açık beta yapmaları gerekiyor,yoksa bu son oyunları olur.
  • Beyler bir ara Özgür Kirazcı Twetter'da "Resistance 3 için altyazı istekleri her geçen gün artıyor. Bu konuda elimden geleni yapacağım." demişti.

Biraz baskı yapalımda şu oyunada çalışsınlar.Harika bir oyun geliyor valla. Vallahi bu sene Türkçe gelmesini istediğim oyunlardan bir tanesidir.
    1.Uncharted 3
    2.Resistance 3
    3.Battlefield 3
    4.Tomb Raider Lara Croft.

Eğer biraz baskı yaparsak işler çok iyi gidecektir ve bu oyunları Türkçe olacakcaktır.Zaten Özgür Kirazcı Tweter'da "butun PS severlere Turkce KZ3'e gostermis olduklari ilgiden dolayi tesekkur ederiz. Yeni projeler icin cesaretimiz artti." demişti.

Sonra yeni Tweet'e göre Özgür Kirazcı,"Haftaya KZ3 satis rakamlarini sizlerle paylasacagim. Su anda rakamlari topluyoruz." demişti

İnşallah Şimdiden 25.000 satmıştır.Olabilir çünkü daha Ankamall'deki sony shop'a oyunun çıkış tarihinden 3 gün sonra ne kadar sattı dedim.Cevabı ise 80 adet sattık.Şimdiden 3.partiyi sipariş verdik dedi.Şimdi kim bilir Ankamall Sony Centerda 160 Adet satmıştır bile.

İşte bu yüzden bize vaat edilen yeni Türkçe oyunlar için baskı yapalım.Boşuna o kadar klavye yoluyla dil döküp insanları bilgilendirmedik demi?

Bu Resistance 3 Hertürlü Türkçe çıkmalı.Alt yazı bile yeter.Eğer dublaj olursa niye hayır diyeyim ki.

Hadi baskı yapalım Uraaaaaaa

• bu oyuna hic nefsim uyanmiyor dolayisla alip oynamam
  • Multiplayer Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertesma -- 1 Nisan 2011; 15:31:44 >
  • Ps3'ün en iyi fps serisi...merakla bekliyorum.
  • İnş. türkçe çıkar dublaj altyazı farketmez :)
  • Single player vidosu da geldi;

http://n4g.com/news/732913/10-minutes-of-incredible-resistance-3-single-player-footage

Atmosferi çok beğendim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Umarım oyun türkçe çıkar sadece türkçe alt yazı olsabile çok harika olur
  • oyun müthiş görünüyor 2.oyunu elimden çıkarmamın nedeni online yapısının bana uymamasıydı ama anlaşılan o ki yeni oyunun online ı müthiş
    İnfamous 2,Resistance 3,The last Guardian,agent,Gow4,Gta5 exc. oyunlar için teşekkürler sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 1 Nisan 2011; 22:20:06 >
  • Birinci oyunu hiç oynamadım ama ikinci oyunu oynamam yetti gerek Single gerek Multisi harika bir oyundu zamanına göre grafiklerde zirvede.Hala elimde bulunduruyorum arada bir multi atıyorum.Üçüncü oyununda ilk resimler gerçekten müthiş gözüküyor.
  • Resistance 3 - Single Player Demo

Dehşet olmuş oyun. Grafikler Killzone 3'den iyi gözüktü gözüme.
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 1 Nisan 2011; 23:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Resistance 3 - Single Player Demo

Aynen benim gözüme baya süper gözüktü grafikler.
    quote:

• züperrrrrrrrr
  • Resistance 1 ilk defa oynadigim zamanlar aklima geldi. 2006 son aylari. Oyunun bana verdigi zevki hicbir oyundan alamamistim, ps3 gorme heyecani ile tabii :D
  • Demedi demeyin kz3'ü yer bitirir bu grafikler..
  • bu oyun bu grafiklerle olursa multi açısından olmasada single olarak killzone ve crysis' e büyük rakip olur..zaten bu kaliteyi çok daha önce yapmaları gerekırdı nede olsa ps3' ün çıkış oyunlarından biriydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 3 Nisan 2011; 12:45:49 >
  • quote:

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

İnsan Irkının Direnişi, Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Resistance 3

Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment America, LLC.
    Geliştirici: Insomniac Games
    Platform: PLAYSTATION® 3
    Türü: Survival Horror, First-Person Shooter
    Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2011
    Web Sayfası: Tıkla

Resistance 3 Videolar:

Resistance 3 - Anons Videosu

Resistance 3 - Spike Game Video Awards (Oyun İçi)

Resistance 3 - Multiplayer Demo

quote:

And just for all you asking, the gameplay footage in the Resistance trailer is all real-time in-engine – no trickery there. ''Insomniac Games''

Resistance 3 Ekran Görüntüleri:

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

/>

/>

/>

facebook da PLAYSTATION TÜRKİYE sayfasında resistance 3 ile ilgili TÜRKÇE olması yönündeki isteğim şu şekilde cevaplanıldı:::
    PlayStation Türkiye: Resistance 3'ün Türkçe olması ile ilgili çalışmalar sürüyor

konunun başlığına RESISTANCE 3 TÜRKÇE diye bi ekleme yapılıp oyunu TÜRKÇE olmasını isteyenlerin bi listesi yapılsa belki bişeyler olabilir diye düşünüyorum...

evet arkadaşlar TÜRKÇE RESISTANCE 3 için bastıralım...

playstation TÜRKİYE adresi imzamda ekli arkadaşlar. face hesabı olanlar ayrıyetten beğenirse sesimizi daha da gür çıkarabiliriz...

haydi arkadaşlar hep beraber RESISTANCE 3 TÜRKÇE için el ele

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.