Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son dönemde oynadığım en iyi FPSlerden biriydi, hatta 2011 e bakarsak en iyisi
  • Bende yeni aldım oyunu seriyi seven birisi olarak kötü olacağını düşünmüyorum zaten.
  • Oyunu ben de dün aldım Multipalyer ını beğendim de pek oynayan yok en iyisi forum içinden kişilerle oynamak.Co-op oynamak isteyen varsa eklesin PSN imi oynayalım
    PSN : vaderise
  • Beyler oyuna yeni başlaya bildim fakat seslerde senkron sorunu var rahatsız edici derecede hemde bu sorunu başka yaşayan oldu mu ?
  • Güzel oyun, multi oynamak isteyenler eklesin,

PSN: alpxtreme
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Kesinlikle alınması gereken oyunlardan zamanında da dedik ama dinletemedik artık 50'ye düşmüşken alırsınız senaryo da harika Multi'de.Efsane UT3'ün Online'ını arayanlar için biçilmiş kaftan COD yada BF'de olduğu gibi pusu kurma olayı da yok pusu kuran ne başarılı oluyor ne de zevk alıyor ayrıca arkadaşların dediği gibi denge sorunu yok Multi oynamaya bir kaç hafta önce girdim 1 Level iken bile Scoreboard'da orta seviyelerde idim.

senorya konusunda şüphem yokta mp nasıl oynayan varmı ?.Mesela killzone 3 de pek tutmamasına rağmen hala daha açtığımda hiç beklemeden servera girebiliyorum.Üstelik bu durum killzone 3 mp demosu gelmeden öncede böyleydi ama r3 için genel bi mp oyuncusu az diyorlar şuanda ne diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Kesinlikle alınması gereken oyunlardan zamanında da dedik ama dinletemedik artık 50'ye düşmüşken alırsınız senaryo da harika Multi'de.Efsane UT3'ün Online'ını arayanlar için biçilmiş kaftan COD yada BF'de olduğu gibi pusu kurma olayı da yok pusu kuran ne başarılı oluyor ne de zevk alıyor ayrıca arkadaşların dediği gibi denge sorunu yok Multi oynamaya bir kaç hafta önce girdim 1 Level iken bile Scoreboard'da orta seviyelerde idim.

senorya konusunda şüphem yokta mp nasıl oynayan varmı ?.Mesela killzone 3 de pek tutmamasına rağmen hala daha açtığımda hiç beklemeden servera girebiliyorum.Üstelik bu durum killzone 3 mp demosu gelmeden öncede böyleydi ama r3 için genel bi mp oyuncusu az diyorlar şuanda ne diyorsun ?

Team Deathmatch da sorun yaşamazsın oyuncu sayısı iyi fakat diğer modlar da ne yazık ki ya oyuncu çok az ya da yok.Ama Team Deathmatch seni götürür pişman olmazsın ayrıca co-op oynamak istersen de ekle oynarız.

• Arkadaşlar bu oyunda silahlar sınırsız yapılabiliyomu , eğer yapılıyosa nasıl yapıldığını söyleyebilecek biri varmı , bu arada oyun gerçekten süper
  • R3 koskoca PS store da yok... Saka gibi!sadece disk varmis. Ilginc olan sey fall of man ile r2 var. bu oyun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.