Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multide sorunlarmı yasıyor oyun arkadaslar ???
  • evet multi bf3 ten sonraki en iyi mp.ama bazen iyice kasiyor
  • Uzun zamandır (r2 yi bitirdiğim günden beri) bu oyunu 4 gözle bekliyordum.Firmanın coop olayından ders çıkarması güzel olmuş.İlk oyunda split sreen seneryo modunda oynyabilmemize rağmen ikinci oyunda bu yoktu.Baya baya da tepki aldılar.üçüncü oyun da ise bunu dikkate aldılar.Ayrıca oyunun izlediğim videoalrı kadarıyla 2. oyunun üstüne baya birşeyler katmış.Hem grafik olarak hem de oynayış olarak.MP sini zaten oynayan bilir.2. oyunda 60 kişilik mp haritada sıfıf lagla oynardık.İnanıyorum ki eğer şimdi lag varsa ilerleyen zamanlarda bu lag olayı sıfırlanır.MP altyapısını başka oyunlar için bile yapan bir firmadan bahsediyoruz.Oyunu da en kısa zamanda almayı düşünüyorum.
  • oyunu bugun aldım bakalım fpsye alışmak lazım
  • Selam arkadaşlar,

Resistance 3 co-op ve competitive yapmak isteyen varsa beni ekleyebilir. Bu haftasonu olmasa bile gelecek haftasonu yoğun şekilde oynayabilirim.

Psn: GinCalls
  • Arkadaşlar başlığı biraz inceledim ama net bir fikir edinemedim iyi bulanlar var vasat diyenler var. Ben grafiğe ve single moda önem veren biriyim. Multi o kadar önemli değil benim için. Tavsiyeniz bu durumda ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar başlığı biraz inceledim ama net bir fikir edinemedim iyi bulanlar var vasat diyenler var. Ben grafiğe ve single moda önem veren biriyim. Multi o kadar önemli değil benim için. Tavsiyeniz bu durumda ne olur?

Fiyat da uygun hale gelmişken kaçırmayın derim single player bence senenin en iyilerinden farklı bir havası var nefes aldırıyor insana, amaerika goygoyu ultra realistic fpslerden sıkıldıysanız özellikle
  • quote:

Arkadaşlar başlığı biraz inceledim ama net bir fikir edinemedim iyi bulanlar var vasat diyenler var. Ben grafiğe ve single moda önem veren biriyim. Multi o kadar önemli değil benim için. Tavsiyeniz bu durumda ne olur?

Genel olarak vasat klasik ilerleyip uzayli vurmaca..grafik derseniz bazi yerlerde bu nesle yakisacak goruntuler varken bazi yerlerde detaylar kaplamalar falan yerlerde..ozellikle sniper li bolumde grafikler skandal olmus..Sonuc olarak ikinci el ucuza bulursaniz alinir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte dedimya iki cevap ikiside birbirinin zıttı sayılabilecek şekilde....Yani hala karasız kalmaya devam ediyorum...Yine de teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

quote:

Genel olarak vasat klasik ilerleyip uzayli vurmaca..grafik derseniz bazi yerlerde bu nesle yakisacak goruntuler varken bazi yerlerde detaylar kaplamalar falan yerlerde..ozellikle sniper li bolumde grafikler skandal olmus..Sonuc olarak ikinci el ucuza bulursaniz alinir..

Alıntıları Göster
    Grafikler gayet iyi , ben hiç öyle yerlerde grafik göremedim. Red Dead Redemption dan kat be kat üstün. Killzone 3 ve Uncharted ın gerisinde grafikler ama Battlefield 3 , COD MW 3 ün her halükarda eline verir cihazı. Kendisine has bir ekran motoru var oyunun, grafiklerdeki renk tonuda hoş, FPS oranı iyi akıcı güzel. MP si çok iyi ama fazla oyuncu bulunmuyor maalesef (HP nin yüksek oluşundan dolayı hepimiz 2 kurşunda öldürdüğümüz oyunlara bayıldığımızdan olsa gerek)

Ek not : SP de hile olayıda var. Sınırsız silah vb. gibi, SP için mağazada var ekstra skin vs. veriyor.
    Oyun genel anlamda çok iyi ama vasat diyenler bu tip fps yi sevmeyen kişiler, hani bana göre de COD ve BF3 vasat ama tüm Dünya tapıyor. Umarım anlatabildim ifade etmek istediklerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 5 Aralık 2011; 11:45:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Multide sorunlarmı yasıyor oyun arkadaslar ???

evet sorun var match search sorunlu sadece any match den oyun buluyor. Diğer modlarda aratma yapamıyoruz sonuç bulmuyor.
  • Bu oyunun degeri pek bilinmedi,harika grafikleri var,campaign da sürükleyici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm fiyatı da uygun aslında 40-50 TL'lerde o zaman listeye alıyorum ben bu oyunu teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Bu oyunun degeri pek bilinmedi,harika grafikleri var,campaign da sürükleyici.

+1
  • Arkadaşlar story modu superhuman modda bitiren varmı ? Ben bitirdim ama ne yazık ki cheats i kullandım onun için de trophyi vermedi sanırım.
  • Yazıyor zaten arkadaşım chratler acıkken "brutal" trophy yi alamazsın diye. Geçmiş olsun
  • fark etmedim kardeşim gözümden kaçmış.sen superhuman modda bitirebildin mi ? tek trophy o kaldı kasmam gerekecek sanırım :)
  • Ankarada 2. el nerden alınabılır? Yada satacak arkadas var mı?
  • şu oyunun değeri bilinmedi yazık olmuş cod dan 10 kat iyi hem single hem multi silah çeşitliliği ve grafiklerde öyle multisi 10 kat iyi herkes bf ve cod cu olmuş

2 mervide adam öldürmeye alışmış herkes
  • arkadaşlar bir cevap lütfen superhuman modda oyunu bitirebilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.