Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maliaslaner

Ankarada 2. el nerden alınabılır? Yada satacak arkadas var mı?

Fikri olan var mı?
  • 28.01.2012 tarıhınde teknosadan aldım. jelatını kutuyu bıle acmadım 79 tlye sahıbınden comda satısa koydum.

yeni oldugu için onay surecınde yarın yayınlanır :) ilgileneler pm atsın

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-resistance-3-ve-arabalar-2-3d-kutusunda-jelatinli-bandrollu-72710546/detay/
  • Birşey soracağım inşallah cevap verirsiniz
    Resistance 3'ün coopunda eşleştirme sistemi var mı? Yoksa illaki Psn'den arkadaş mı gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Birşey soracağım inşallah cevap verirsiniz
    Resistance 3'ün coopunda eşleştirme sistemi var mı? Yoksa illaki Psn'den arkadaş mı gerek?

reis sana anlatmıştım

psn den invite ile co-op oynanıyor beraber oynarız o sorun olmaz

multiplayer videolarını izlemeni tavsiye ediyorum yeinden belki fikrin değişir multide oynarız

ekleme:

bide resistance 2dede sanırım co-op varmış bende 2 den başlıcam 20TL zaten reis istersen ondanda başlayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 29 Ocak 2012; 14:35:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

reis sana anlatmıştım

multiplayer videolarını izlemeni tavsiye ediyorum yeinden belki fikrin değişir multide oynarız

ekleme:

bide resistance 2dede sanırım co-op varmış bende 2 den başlıcam 20TL zaten reis istersen ondanda başlayabiliriz

Reis yani rasgele tanımadığım oyuncular buluyor mu oyun? Konuşurk reis

• quote:

quote:

quote:

reis sana anlatmıştım

ekleme:

bulmuyor mw2 de ki gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

reis sana anlatmıştım

ekleme:

bulmuyor mw2 de ki gibi

Doğru ya sen bana demiştin, kusura bakma unutkanlık işte reis.
    Multi videolarını bu gece izleyeceğim, gündüz gözüyle keyif alamıyorum pek

• Arkadaşlar ,

Oyunu dün aldım ilk bakışta gayet güzel videolarla giriş yapıyor ,

Sadece öğrenmek istediğim MOVE kontrol ile nasıl oyanayacağız.. Ben move ayarlardım ama ilerlemiyor,

Bir elde move diğer elde kol mu olacak illaki ?

Şu MOVE oynanışı bir arkadaşım anlatabilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
  • multi oynayan varmı aranızda acaba bende almayı düşünüyorum beraber alıcaksak oynayalım multide yeterli oyuncu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

Arkadaşlar ,

Oyunu dün aldım ilk bakışta gayet güzel videolarla giriş yapıyor ,

Sadece öğrenmek istediğim MOVE kontrol ile nasıl oyanayacağız.. Ben move ayarlardım ama ilerlemiyor,

Bir elde move diğer elde kol mu olacak illaki ?

Şu MOVE oynanışı bir arkadaşım anlatabilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

ilerleyebilmen için bir elde kol diyerin de move olacak evet kardeşim ya da sony in bir silahı var onu alırsan çok rahat oynarsın bu silaha move kolu ve navigator kolunu takabiliyorsun.
  • silah bu kardeşim SONY PS3 MOVE SHARP SHOOTER GUN diye ararsan bulursun
  • Son dönemdeki en iyi FPS lerden biriydi. Ama hakkı yendi resmen. İlk iki oyunu çok severek oynamasam da 3 oyun çok iyiydi. Geçtiği ortamlar, atmosfer baya iyiydi. Çok ucuz zaten. Bir şans verilip ilk oyundan başlayıp seri oynanabilir.
  • Sayin HGÜLOĞLU Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Fiyatı 50-60 liraya kadar düştü. Alınabilir aslında. Ben almayı düşünüyorum ama inşallah hayal kırıklığına uğramam. Multisi ne alemde, oyun bulmada sıkıntı var mı, oynayanlardan bir yorum alsak iyi olur.
  • Bende almayı düşünüyorum,piyasada 150-200 arası hiç bu parayı hak etmeyen o kadar çok oyun varken bu oyun 50 lira resmen bedava gibi şu anda..
  • Ben de aldım. Multiplayer için ekleyebilirsiniz PSN ID'im kopur96
  • benıde ekleyın multi için arkadaslarla oynamak zevklı ama keske left 4 dead gibi dunyakı herkezle oynaya bılsek ole daha ıyı olurmu co op icin

PSN- serk1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber80 -- 27 Mart 2012; 23:57:35 >
  • güzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber80 -- 30 Mart 2012; 0:26:55 >
  • Oyun açıkcası beni çok sardı. Benim nazarımda KZ3 ya da Crysis 2 ne ise bu oyun da öyle, hatta onlardan daha sarıcı. 1.5 günde bitirdim ve keske bitmeseydi dedim açıkcası. Oynamayanlar ya da onyargiyla yaklaşanlar çok şey kaçırıyorlar...
  • gençler hepinize merhaba kullanılmıs resistance 3 aldım ama oyunda onlıne pass sistemi oldugu gordum aldıgım yeri aradıgımda bana oyunun kodunun tek kullanımlık olmadıgını soylediler psn den kaynaklanan bir problem oldugunu soylediler ben de açıkcası bu açıklamalarını garip buldum acaba adamlar beni mi yiyorlar emin olamadım çunku onlıne pass sistemini tek kullanımlık kodlardan olustunu duymustum adalara mesaj attım bu problemimi ama dogru mu yaptım bilmiyorum eger yeri degil se uzgunum yeniyin SİMDİDEN TESEKKURLER
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.