Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bravoecho

Ne korkusu ya??? Resistance nere korku oyunu nere?

Gerilim deseniz(o da bir miktar) anlarim ama fazla da abartmayin yani...

Hocam tüm yazdıklarımı okudunuz mu siz? Resistance korku oyunu değil diyorum ben zaten sadece ilk oynadığınızda korkabilir insan.Bu yapıya bağlıdır Resistance nere korku oyunu nere demek yanlıştır insana göre değişir yapısına göre değişir bu.Ben de ilk oyunu yarısından sonra hiç korkmuyorum mesela.

Gerilim bir miktar derseniz katılmam ama gerilim bol kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bunlar yok ama, başkaları var.

Bunlar kadar devasa boyuttalar mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

8v8 maçlar yapılıyor MP de ok, ama Map ler devasa değil dimi ? Rakip aramak için km lerce yol koşmuyoruz dimi.

Birisi çıksın desin ki COD dan biraz büyük yada Cod daki ler kadar büyük mapler var desinde rahatlayayım.

Söyle soyliyeyim.haritalar cok Asıri büyük değil ama cok ufacikta değil.tam orantılı olmuş yani.üstelik oyunda rütbe atladikca size puanlar veriliyor ve bu puanlar ile ister yeni özellikler ekliyorsunuz karakterinize ister silahınızı güçlendiriyorsunuz.mesela ilk baslarda pompali 1 yıldız ve etkisi cok az.sizden 2 yıldız kademeye geçmeniz için 5 puan , en üst kademe yani 3 yıldız yapmanız için 10 puan istiyor.gercrktrn fark ediyor silahınızın kuvveti.mesela ben tek yildizla 2-3 el sıktıktan sonra oldurebiliyordum şimdi tek vuruşta indirebiliyorum.bunun gibi bir cok özellik var açılmayı bekleyen ve hepsi cok guzel.kısacası multisi gercekten 10 numara ve bağımlılık yapan bir oyun..cod gelinceye kadar arayışda olan arkadaslara iyi bir alternatif saygilar

• Devasa map olmaması iyi olmuş bu arada Saturn e baktım oyun 139 TL ve yanında mug hediyesi yok almadan çıktım. Sanırım bekleyeceğim 5-6 ay o zamana kadar 69 TL yi görür oyun.
  • Insomniac Games tarafından geliştirilen FPS oyunu Resistance 3, 9 Eylül itibarıyla PS3 platformuna özel olarak raflarda yerini alacak. Yapımcılar oyun için şimdiden DLC paketi hazırlamaya başladı bile. The Survival Pack isimli ilk pakette, 4 yeni karakter skini, bir XMB teması ve yeni bir multiplayer oyun modu bulunuyor. 4 Ekim'de çıkması beklenen DLC'nin fiyatı ise, 4 dolar. Bu, içeriğin paralı olanıydı. Şimdi de gelelim bedava olan kısma.

Insomniac Games, ekim ayından Resistance 3 için bir de yama yayımlayacak ve bu yamada, tüm oyuncuların ücretsiz olarak indirebileceği iki adet multiplayer harita bulunacak. Online oyun severlere duyurulur.

Kaynak :www.merlininkazani.com

-------------------------------------------------------------------------------

Uzun süreli bir çoklu oyuncu betası yapılmasına karşın, Insomniac'tan Resistance 3'e 656 MB'lık bir yama geldi. Görünüşe göre oyunun çoklu oyuncu modu bazı problemlere sahip.

İlk yamanın matchmaking ve gecikme sorunlarını gidereceği söylendi ancak bir çok oyuncu hala dengesiz bir matchmaking yapıldığı hakkında şikayetlerde bulunuyor. Daha da kötüsü devam eden fps ve geçcikme sorunları oyuncuları rahatsız etmeye devam ediyor.

Insomniac, Resistance 3 için yeni bir yama çıkaracağını söyledi. Sorunların kısa zamanda çözülmesi bekleniyor

Kaynak :www.merlininkazani.com

• arkadaslar oyun killzone dan cok daha basarili.silah cesitliligi muhtesem ve onlari kullanmak icin yapilan arayuz cok rahat.dusman cesidi iyi.grafikler iyi.eger resistance i illa kotulemem gerekiyorsa move ve sharpshooter destegi cok kotu olmus.oyunu oynayamadim.sinan akkol ve erdinc iyikul da ayni seyi demisti.ama dualschock la cok rahat oynaniyor oyun.psn nimi ekleyin.bende ayri yetten headset var.konusa konusa oynariz

psn\ osman9896659

not windows 8 dev kullanidigim icin bazi harfleri yazamadim.kusura bakmayin.
  • Resistance'i seri olarak oynayın. İlk 2 oyun şu an çok ucuzlamıştır onları bitirmeden 3'e geçmeyin.
    Bu her oyun için geçerlidir ayrıca.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Ufak bir sorum olacaktı (belki diğer sayfalarda cevabı verilmiştir ama okumaya maalesef fırsat bulamadım): Resistance 3 local co-op modunda 2 move destekliyor mu? Yani ben bir arkadaşla beraber aynı tv de ekranı 2 ye bölüp 2 sharpshooter ile oynayabilir miyiz?

Şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar oyunun 3d Desteği hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Nasıl?
  • 3D iyimis,move iskence
  • ya arkadaslar su resistance 3 e bi cozum bulmalilar.tamam multi bomba ama acaip kasiyor.oynanmicak derecede.nerede kaldi yamaaaaaa
  • V.1.03 Patch geliyor

Resistance 3 Addresses Frame Rate and Lag in v1.03 Patch

Team Deathmatch score limit lowered to 5000
    Frame rate issues fixed
    Lag issues fixed

http://playstationlifestyle.net/2011/09/18/resistance-3-addresses-frame-rate-and-lag-in-v1-03-patch/
  • Oyunun multisi bagimlilik yapacak gibi duruyor. Level atladikca guzellesiyor yeni silahlar falan. Yanliz multide herhangi bir ping gosterisi bulamadim yok mu acaba? Bazen oyunda cok ping varmis gibi geliyor ama gosyerge olmayinca kontrol edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yok olmayacak böyle alacam bu oyunu :))
  • motostorm la birlikte aldığım ilk ps3 oyunuydu... kendine has,özel bir havası var bu oyunun.. şuan açsam ilk oyundan itibaren sıkılmadan tekrar oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Oyunun multisi bagimlilik yapacak gibi duruyor. Level atladikca guzellesiyor yeni silahlar falan. Yanliz multide herhangi bir ping gosterisi bulamadim yok mu acaba? Bazen oyunda cok ping varmis gibi geliyor ama gosyerge olmayinca kontrol edemiyorum.

Her zaman için insomniac mp konusunda kendisine güvenir ve mp yi en iyi yapan firmalardan biridir. Ping göstergelerini kullanmayacaklardır kaldı ki biraz sıkın dişinizi lagdan eser kalmayacak vakti zamanında çok oynadık resistance bu forumdakilerle oradan biliyoruz.
  • multide dun 3 kere oyundan dustum, ne bicim is anlamadim...
  • oyunun single modu, ilk 2 oyunda olduğu gibi aşırı uzun mu? bölümleri geç geç bitmiyordu mübarek...

not: uzun olması iyi zira bu oyunu çok seviyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

V.1.03 Patch geliyor

Frame rate issues fixed
    Lag issues fixed

http://playstationlifestyle.net/2011/09/18/resistance-3-addresses-frame-rate-and-lag-in-v1-03-patch/

update bi ise yaramadi arkadaslar.bende hala acaip sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

V.1.03 Patch geliyor

Frame rate issues fixed
    Lag issues fixed

update bi ise yaramadi arkadaslar.bende hala acaip sorun var

Bende oyun olmadığından bilemeyeceğim yarayıp yaramadığını

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.