Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam galıba sen okumadın duzgun oyun cıkıtıgından beri bır tek melkor23 adlı arkadasımız bıraz acıklamıs ve resım koymus baska yok zaten neden bu kadar ılgı az bu oyuna onuda anlamıs degılım kımse almadımı dogru duzgun acaba
  • Ben oynamayı çok istiyorum fakat para yok maalesef. :)
  • Bu oyun psn'e çıktı mı veya çıkacak mı acaba? Sanırım çıkmadı çünkü kardeşlikler dolardı burda.

Ya bu oyunu coop tüm senaryoyu arkadaşımla oynamayı çok istiyorum ama ben alsam o bu oyuna 100 lira vermez sanırım. ama kardeşlikle 30 lira verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DANİ_

hocam galıba sen okumadın duzgun oyun cıkıtıgından beri bır tek melkor23 adlı arkadasımız bıraz acıklamıs ve resım koymus baska yok zaten neden bu kadar ılgı az bu oyuna onuda anlamıs degılım kımse almadımı dogru duzgun acaba

Evet DH de oyuna ilgi az maalesef. Üzülüyorum bu duruma. Millet bu kadar kaliteli bir yapımı kaçırıyor.

@ maviyolcu

Hocam o konuda haklısınız fps ler kendini tekrar ediyor ama ne bekleyebiliriz ki? Fps leri kurtaran günümüzde bir iki şey var senaryo gibi. Resistance 3 piyasadaki en iyi fps lerden biri çoğu oyundan iyi. İlk iki oyunun üstüne çok birşey katlaması da beklenemez bence. Geliştirilmesi gereken yerleri geliştirmişler aksiyon tavan yapmış senaryo güzel. Yani oyun güzel hocam. Ama dediğiniz gibi ikinci oyuna pek ek birşey katmıyor ama beklenemez de. Günümüzde çoğu oyun bunu yapamıyor. Zaten ikinci oyunda yapılabilecek çoğu şey yapılmıştı.

• Biliyorum oyuna forumda ilgi cok az.Bende anlamıyorum bu durumu gercekten.Özellikle multisi için bile alırım bu oyunu
  • Acaba oyun psn'e geldi mi veya gelecek mi? Bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Acaba oyun psn'e geldi mi veya gelecek mi? Bir bilgisi olan var mı?

Geleceğini hiç sanmıyorum. Sony nin exc. Kaliteli oyunları PSN'e gelmiyor. ( inFamous 2 geldi o istisna ) Yani gelmez diyebilirim.
  • arkadaşlar bu oyunu oynamayan çok şey kaçırır benden söylemesi. çok atmosferik bir yapım olmuş. kontrol ve silah çeşitliliği ayrı bir olay zaten. bence kaçırılmaması gereken bir yapım olmuş. oluşturulan duygusal atmosfer ve umutsuzluk hisside çok hoşuma gitti. grafik olarakta oldukça iyi, özellikle bazı mekanlarda grafik tavan yapıyor. oyunun bir yerinde öyle bir mekana geldim ki bir an rage oynadığımı sanmdım:)
  • R1 ve R2'de en sevdigim taraf bolum aralarinda sinematik yerine 2 boyutlu cizgifilm tadinda bilgilendirme slaytlari gelmesi ve arka plandan yapilan seslendirmeydi.

R3 bunlari CGI ile degistirmis ve oyunun havasindan calmis bence.

Ne varsa eskilerde var... HL'taki yalnizlik ve caresizlik hissini hicbir oyunda tadmadim daha....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

İnsan Irkının Direnişi, Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Resistance 3

Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment America, LLC.
    Geliştirici: Insomniac Games
    Platform: PLAYSTATION® 3
    Türü: Survival Horror, First-Person Shooter
    Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2011
    Web Sayfası: Tıkla

Resistance 3 Videolar:

Resistance 3 - Anons Videosu

Resistance 3 Stalker Battle Gameplay

Resistance 3 Dropship Assault Gameplay

Resistance 3 Auger Weapon Gameplay

Resistance 3 Geliştirici Günlüğü | Silahlar

Resistance 3 Geliştirici Günlüğü | Düşmanlar ve Yapay Zeka

Resistance 3 - Single Player Live Stream Part 1

Resistance 3 - Single Player Live Stream Part 2

Resistance 3 - Single Player Live Stream Part 3

Resistance 3 Lab Video Series 1: Mutator

Resistance 3 Lab Video Series 2: Dash Ability

Resistance 3 Lab Series 3: Bullseye

Resistance 3 Lab Series 4: Radar İşaret Işığı

Resistance 3 Lab Series 5: Nişancı

Resistance 3 Lab Video Series 6: Auger

Resistance 3: Global Resistance Trailer

Resistance 3: Oyun İçi

Resistance 3: Multipalyer Oynanış

alsam mı almasam mı diye kararsızım FPS oyunlarını çok seviyorum ama Dead space gibi oyunlardan da nefret ediyorum bir oyunun kapak tasarımı ilk defa beni etkiledi diyebilirim (kapak tasarımından nefret edenlere sözüm yok) oyunun büyük bir bölümünde tek kişi oynuyormuşuz takım arkadaşları arada çıkıyormuş o kadar çirkin yaratıklara karşı tek başıma oynamak...(kabul ediyorum acayip tırstım)

oyunun mutator videosunu izledim izlememle kapatmam bir oldu anlaşılan ben bu oyunu alamyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopur -- 11 Eylül 2011; 23:07:47 >

• bende aldım uk versiyon ama cd renkli gökkuşağı gibi dalgalanmalar var sıfır aldım oyunu açtığım gibi dikkatimi çekti sizdede böyle bir şey varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 12 Eylül 2011; 3:05:27 >
  • Daha oyunu alamadım ama arkadaşımda oynadım rüyalarıma girdi o derece güzel olmuş o orijinal silahlar , özellikleri , eski oyun tarzından sağlık barı tek kelime ile muhteşem olmuş tam bir KZ fanıydım artık Resistance fanıyım.
  • Arkadaşlar ben bu oyunun Survivor Edition'ı alacağım. Bazı sony bayilerinde satışa sunulmaya başlamış 279 liradan, daha ucuz yerler görürseniz burada paylaşmaktan çekinmeyin.
  • Arkadaşlar dalga geçmezseniz birkaç şey sormak istiyorum resistance 3 Almak için 5 sebep söyleyebilir misiniz? FPS manyağı olmama rağmen bazıları oyunu çok korkunç ve mide bulandırıcı olduğunu söylüyor oyunu oynarken yanımda kusmuk torbasının olmasını da istemem açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopur

Arkadaşlar dalga geçmezseniz birkaç şey sormak istiyorum resistance 3 Almak için 5 sebep söyleyebilir misiniz? FPS manyağı olmama rağmen bazıları oyunu çok korkunç ve mide bulandırıcı olduğunu söylüyor oyunu oynarken yanımda kusmuk torbasının olmasını da istemem açıkçası

Eğer ilk defa Resistance oynayacaksan ilk iki oyunu oynaman şart.Yoksa oyundan hiçbir şey anlamazsın.Ve ilk kez oynuyorsan büyük ihtimalle her yarım saatte bir ara verip su içeceksin kolların bacakların titreyecek yüzün kızaracak. Bu konuda tamamen ciddiyim ilk oynadığınızda bunlar oluyor.

İlk iki oyunu zar zor bitirince 2. oyunda korkmamaya başlayacaksın.Çünkü alışacaksın ama tabi az buz korkmalar devam edecek.

Sana 100 sebep sayabilirim almak için ama uğraşamam.Geçmiş sayfaları oku.Yabancı forumlardaki saygın kişilerin yorumlarını oku.İnceleme puanlarına bak ve oyunun ne kadar güzel olduğunu gör.Oyun harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Eylül 2011; 23:06:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Arkadaşlar dalga geçmezseniz birkaç şey sormak istiyorum resistance 3 Almak için 5 sebep söyleyebilir misiniz? FPS manyağı olmama rağmen bazıları oyunu çok korkunç ve mide bulandırıcı olduğunu söylüyor oyunu oynarken yanımda kusmuk torbasının olmasını da istemem açıkçası

Eğer ilk defa Resistance oynayacaksan ilk iki oyunu oynaman şart.Yoksa oyundan hiçbir şey anlamazsın.Ve ilk kez oynuyorsan büyük ihtimalle her yarım saatte bir ara verip su içeceksin kolların bacakların titreyecek yüzün kızaracak. Bu konuda tamamen ciddiyim ilk oynadığınızda bunlar oluyor.

İlk iki oyunu zar zor bitirince 2. oyunda korkmamaya başlayacaksın.Çünkü alışacaksın ama tabi az buz korkmalar devam edecek.

Sana 100 sebep sayabilirim almak için ama uğraşamam.Geçmiş sayfaları oku.Yabancı forumlardaki saygın kişilerin yorumlarını oku.İnceleme puanlarına bak ve oyunun ne kadar güzel olduğunu gör.Oyun harika.

Dostum 'büyük ihtimalle her yarım saatte bir ara verip su içeceksin kolların bacakların titreyecek yüzün kızaracak. Bu konuda tamamen ciddiyim ilk oynadığınızda bunlar oluyor' lafını biraz abartmışsın ben korku oyunlarını geç içinde yaratık olan oyunlardan bire korkarım hatta forumda bile paylaştım ikinci oyundan başladım hiç öyle bir şey olmadı bana yani yok bu kadar korku ögesi oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

quote:

Dostum 'büyük ihtimalle her yarım saatte bir ara verip su içeceksin kolların bacakların titreyecek yüzün kızaracak. Bu konuda tamamen ciddiyim ilk oynadığınızda bunlar oluyor' lafını biraz abartmışsın ben korku oyunlarını geç içinde yaratık olan oyunlardan bire korkarım hatta forumda bile paylaştım ikinci oyundan başladım hiç öyle bir şey olmadı bana yani yok bu kadar korku ögesi oyunda.

Ben abartmıyorum ilk oyunu oynadıktan sonra psikolojim bozuldu.Şu anda hiçbir korku filminden veya oyunundan korkmuyorum.İkinci oyundan hiç korkmadım.Ama ilk oyunda hepsini yaşadım.Ben Resistance oynayana kadar hayatımda korku filmi izlemedim oynamadım yani korkmak nedir pek bilmezdim ama şu anda korku filmlerini izlerim hep hiçte korkmam oyunlarda da aynı şekilde.Üçüncü oyunda da pek korkamadım.Yani ben ciddiyim niye abartayım ve de yaşım forumun herhalde yarısının 2 katı.

Ama biraz abartmış ta olabilirim yani her yarım saatte bir su içmedim ama diğer yan etkiler oldu. Yaşımı sormayın forumun yarısı öğrendi zaten moruk diye adımız çıktı. ( 40 falan değil ha abartmayın ama 35 üstü.Daha ipucu yok. )

Şimdi gelipte pısırık falan demeyin bu yaşta insan korkar mı demeyin korktuk işte o zamanlar ama şu anda hiçbir şeyden korkmam Allah'tan başka.İstediğiniz korku filmini oyununu koyun önüme savaşırım hepsiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2011; 0:14:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben abartmıyorum ilk oyunu oynadıktan sonra psikolojim bozuldu.Şu anda hiçbir korku filminden veya oyunundan korkmuyorum.İkinci oyundan hiç korkmadım.Ama ilk oyunda hepsini yaşadım.Ben Resistance oynayana kadar hayatımda korku filmi izlemedim oynamadım yani korkmak nedir pek bilmezdim ama şu anda korku filmlerini izlerim hep hiçte korkmam oyunlarda da aynı şekilde.Üçüncü oyunda da pek korkamadım.Yani ben ciddiyim niye abartayım ve de yaşım forumun herhalde yarısının 2 katı.

Ama biraz abartmış ta olabilirim yani her yarım saatte bir su içmedim ama diğer yan etkiler oldu. Yaşımı sormayın forumun yarısı öğrendi zaten moruk diye adımız çıktı. ( 40 falan değil ha abartmayın ama 35 üstü.Daha ipucu yok. )

Şimdi gelipte pısırık falan demeyin bu yaşta insan korkar mı demeyin korktuk işte o zamanlar ama şu anda hiçbir şeyden korkmam Allah'tan başka.İstediğiniz korku filmini oyununu koyun önüme savaşırım hepsiyle.

anlaşıldı alamayacağım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopur -- 13 Eylül 2011; 0:18:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anlaşıldı alamayacağım ben

• @ Yiğit ( Daxteory )

Konuda müthiş bir hata yapmışsın ilk mesajda oyunun Web Sitesine tıklayınca Killzone 3 ün sitesi açılıyor linki yanlış koymuşsun kimse farketmemiş ona şaşırıyorum ben [m=evillol.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2011; 1:04:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.