Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynamadan bardağın delik olduğunu söylediğim için özür dilerim

Harbi bazen çok eğleniyorum bu forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Ya arkadaslar dün oyunu aldım başladım oynamaya.oyuna girdim fakat o betadaki kadar atmosfer bulamadım.oyun beni icine çekemedi single olarak.bendemi sorun var yoksa beklentilerimmi yüksekti anlamadım.özellikle 3D olarak oynadım ama beklediğimi bulamadım.alternatif oyun olarak aldığım driver san Francisco yu daha fazla oynadım aksam.bu iste bir terslik var ama çözemedim dogrusu..betadaki o grafikleri full oyunda bulamadım bendemi sorun var?

Hocam hani ilk defa oynamnın getirdiği heyecan merak vardır ya Beta da onu yaşadınız merakınız gitti heyecan azaldı full sürüm gelince Beta kadar heyecan yaşamadınız. Bence olayınız bu. Ben bunun olacağını bilerekten oyun çıkmadan önce yayınlanan demo ve beta ları asla oynamam. Ama dayanamayıp Killzone 3 ve Resistance 3'ün betalarını oynamıştım. Resistance 3 beni single olarak daha çok sardı ama doğru dürüst hiç oynayamadım oyunu alamadım daha. Belki fikrim değişir ama single a daha çok özenmişler ben de bunu sevdim zaten. Multisi de çok güzel tabi.

Ben oynadığımda o atmosferi hissettim oyun gayet güzel geldi zevkle oynadım sardı da yani. Ve de grafik olarak kesinlikle full sürüm çok daha iyi. Adamların suratları kalas gibi gözükmüyor beta daki gibi ve daha pek çok geliştirilmeye gidilmiş grafiklerde. Gözleriniz yavaştan bozuluyor olabilir hocam :)

Onceden yazdığım bütün sözleri geriye alıyorum.haklısınız oyunu oynadikca icine çekiyor.multisi cok guzel ama single Plata'nda sevmeye başladım oyunu.aksam baya oynadım.oyuna genel bir puan verecek olursam single 85-90/100 multi 95/100 (o derece keyif alıyorum yani)

• Arkadaşlar bu oyun alacam ama ilk 2 oyunu oyamadım.

İlk 2 oyunu oynamam mı lazım hikayeyi anlamak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk!

Arkadaşlar bu oyun alacam ama ilk 2 oyunu oyamadım.

Evet, bittiği yerden devam ediyor.
  • Birazdan benim oyunum ve mug im da gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Berk!

Arkadaşlar bu oyun alacam ama ilk 2 oyunu oyamadım.

Evet, bittiği yerden devam ediyor.

O zaman almayayım.
  • 676 MB'lık yeni update geldi. Daha oyun çıkalı kaç gün oldu, 1.2 GB update yaptık şimdiden...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

bardak nasıl para edermi ayran gazoz falan içiliyormu bardaktan.

içilmiyor altı delikmiş...

Delikmiş ???

Oyunu oynamadan niye yorum yapıyorsunuz.

Oyunun inceleme notları puanları not ortalaması oynayanların yorumları youtube izlenme sayısı yabancı forumlardaki beğeniler... Herşey ortada oyun gayet güzel.

@ Sakalak bardak çok sağlam kırılmıyor çizilmiyor ayran cola hepsi içiliyor hatta taşırıyor merak etme bardak para ediyor

çok sağol hacı abi bilgi için ne biliyim süs eşyası gibi duruyordu bardak bir an terettüt ettim.

• Oyunu almaktan vazgeçtim. Bekledigim kalitede degil. Görülüyor ki artik bu nesilinde sonu gelmek üzere. Alanlara iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Oyunu almaktan vazgeçtim. Bekledigim kalitede degil. Görülüyor ki artik bu nesilinde sonu gelmek üzere. Alanlara iyi oyunlar.

Bu görüşe katılmıyorum kusura bakmayın.bu birazda oyunu yapan firmanın kalitesine göre değişiyor.atıyorum bı uncharted serisi killzone serisi bu söyleminize terstir..ayrıca gelmesin bu neslin sonu gelirse ps4 almak icinde 2-3 sene beklememiz gerekecek.ben şahsen alamam o paraları verip :(
  • En iyi resistance
  • quote:

Oyunu almaktan vazgeçtim. Bekledigim kalitede degil. Görülüyor ki artik bu nesilinde sonu gelmek üzere. Alanlara iyi oyunlar.

Beklenen kalite nedir çok merak ettim. R3, ortalamanın üstünde 80-90 aralığında bir oyun. Piyasadaki oyunların yarısından fazlası bu seviyede bile değil. 80-90'lık oyun istediğiniz kalitede değil ise, demek ki siz oyun oynamıyorsunuz.
  • yuh 2.update geldi oyuna o da 676MB
  • oyunun multisi bomba bana göre yani eğlendirici ve single'ı akıyor merakla devam ediyorum. tam aldığı puanın oyunu olmuş tam bir 9.0 filan yani
  • sharpshooter la oynayan varmi acaba ??? bide mumkunse guzel bi degerlendirme ala bilirmiyiz valla guzelmi degilmi hic bisey anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DANİ_ -- 9 Eylül 2011; 17:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Ben HepsiSony'den ön sıpariş yapmıştım 2 gün önce Special Edition ve an itibariyle elimde

Hayırlı olsun hocam

• quote:

Beklediğiniz kalite nedir sizin? Tüm puanların 100 olması mı? Resistance 3 piyasadaki oyunların çoğundan iyi bir oyun. Gerek incelemeleri, gerek aldığı puanlar, gerek oyuncu yorumlarıyla Resistance 3 90 puanlık güzel bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DANİ_

sharpshooter la oynayan varmi acaba ??? bide mumkunse guzel bi degerlendirme ala bilirmiyiz valla guzelmi degilmi hic bisey anlamadim

Hocm siz yorumları okumuyor musunuz? Oyun gayet harika olmuş.

4 gün sonra ayrıntılı bir inceleme yapacağım. Başka türlü olmayacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DANİ_

sharpshooter la oynayan varmi acaba ??? bide mumkunse guzel bi degerlendirme ala bilirmiyiz valla guzelmi degilmi hic bisey anlamadim

Hocm siz yorumları okumuyor musunuz? Oyun gayet harika olmuş.

4 gün sonra ayrıntılı bir inceleme yapacağım. Başka türlü olmayacak.

Haklisin kardesim bu oyuna kötü diyenin oyun zevkinden şüphe ederim.10 numara oyun arkadasım daha ne istiyorsun? Piyasadaki cogu oyunu katlar bu oyun + 3D destegi + move destegi var daha ne olacakki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resistance 3 ün iyi bir oyun oldugunu kabul ediyorum ancak bekledigim kalite de degil derken ilk iki oyundan gerek grafik gerekse oynanış özellikleri bakımından daha üstün bir oyun bekliyordum ama gördügüm kadariyla aralarında pek fark yok. MW3 örneginde de gördügümüz gibi artik bu nesilde daha iyisini beklemek hayal olur zaten. Kopyala yapıştır mantıgıyla oyun yapmaya devam edecekler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.