Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • standart oyun aldim, Turk parasi ile karsiligi 96TL.
  • psn e geldi mi oyun?
  • Arkadaşlar inceleme skorları Killzone 3 den çok daha iyi. Betayı hiç beğenmemiştim fakat full sürümü daha farklı demek ki.

Bu arada oyunu hepsisony den alan arkadaşlara soru; bugün kargoya verdiler mi? Ben aradığımda oyunun gelmiş olduğunu sadece önsipariş verenler için cup bekliyor olduklarını söylemişti.
  • Inceleme skorlarini unutabilirsiniz arkadaslar, oynanis akici ama atmosfer yavan. Ilk 2 oyunu oynadigim icin oynamaya devam edicem.

Hic egip bukmeden soyluyorum bu oyun etse etse 6,5-7 eder

Ilk sayfada verilmis Resistance 3 Stalker Battle Gameplay videosu oyunun ilk girisi, modelleme ve goruntuler ayni sayilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

standart oyun aldim, Turk parasi ile karsiligi 96TL.

Survivor edition çok pahalı ya. Alamayız. Hocam 96 tl ye nereden aldınız acaba? Doğubankta 90 liraya bulma şansım var mıdır?
  • quote:

Inceleme skorlarini unutabilirsiniz arkadaslar, oynanis akici ama atmosfer yavan. Ilk 2 oyunu oynadigim icin oynamaya devam edicem.

Ilk sayfada verilmis Resistance 3 Stalker Battle Gameplay videosu oyunun ilk girisi, modelleme ve goruntuler ayni sayilir.

Hocam oynayanlar beğenmiş genel olarak. Tam olarak neden beğenmediniz? Atmosfer yeteri kadar korkutucu değilse bu benim için en önemli eksidir. Ama arkadaşlarım, diğer forumlardaki üyeler ve inceleme notlarına göre oyun gayet iyi. Ki ben beta yıda beğenmiştim. Bence ilk iki oyundan iyi. Zaten bu yeter bana.

• @NomadCRY,

Hocam ben Dubai'deyim size yanlis referans olmasin fiyat.
  • quote:

@NomadCRY,

Hocam ben Dubai'deyim size yanlis referans olmasin fiyat.

Anladım hocam ben de Antalya'dayım.

Uncharted 2 yi zamanında sıkı pazarlıkla 90 liraya almıştım killzone 2 yi verip yine aynı fiyata alabilmeyi umuyorum.

Öbür sorumu da cevaplarsanız sevinirim hocam. 3 arkadaşmıma sordum kendileri pro gamer bayağı beğenmişler single ını. Multi de normal dediler. Forumlara ve incelemelere baktım oyun gayet güzel gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Inceleme skorlarini unutabilirsiniz arkadaslar, oynanis akici ama atmosfer yavan. Ilk 2 oyunu oynadigim icin oynamaya devam edicem.

Hocam oynayanlar beğenmiş genel olarak. Tam olarak neden beğenmediniz? Atmosfer yeteri kadar korkutucu değilse bu benim için en önemli eksidir. Ama arkadaşlarım, diğer forumlardaki üyeler ve inceleme notlarına göre oyun gayet iyi. Ki ben beta yıda beğenmiştim. Bence ilk iki oyundan iyi. Zaten bu yeter bana.

UC,AC,KZ,MW atmosferlerine bak birde bu oyuna bak, yavan... baska kelime yok yani. Ilk 2 oyunda korku ogesi vardi bunda tum yaratiklar mal gibi ortalikta dolaniyor, supriz yok korku yok.

Zorluk su an icin acik olan en zorda iken bile vurmak cok kolay.

Her oyun kendisini bir sonraki oyunda gelistirmeli ve hatta benzer oyunlara gore daha ileriye gitmeli. Oyunu oynayip not verenlere saygi duyarim herkesin gorusu farkli nihayetinde. Beni surukleyen basindan kaldirmayan yeni bolume devam etme istegi uyandiran oyunlari begeniyorum.

Hatta tarafsiz diyebilecegim bir anektod vereyim, oyunu taktim basladim oynamaya esim de o sirada kitap okuyor ama gozu de oyunda. Oynadigi oyunlar LBP ve Lego I.Jones'tan ibarettir lakin UC serisine bayilir ben oynarken de oturur izler. R3'e bir sure bakti bakti sonra aynen sunu dedi: "cok kotu bu oyun, hic begenmedim grafiklerini"... bilmem bir fikir verir mi?

ilk bolumun 3.gorevinde biraktim... Beklentinizi cok yuksek tutmayin derim yine, 9/10'luk oyun degil bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 6 Eylül 2011; 22:34:43 >

• Şunu bir kere anlamak lazım;

Resistance serisi şimdiki oyunlardan çok daha farklı atmosfere sahiptir. Eski oyunlardaki atmosfer yoğun derecede işlenir. Bir de kendine has silahları, konusu ile bambaşka bir şey ortaya çıkıyor. Single modunun aşmış olduğu söyleniyor. Multisini öyle herkes beğenmez, her MW, BF oynayan adam hele hiç beğenmez. Gun to gun yerine daha çok silahların yanında özel kabiliyetleri kullanabilmek önemlidir.
  • Yalnız herkes Single'ın harika olduğunu söylüyor yahu youtube da filan hit izleniyor şu an walktrough'ları oynayanlar bırakamıyormuş yani walktrough yapanlar ki ben iki part izledim gayet iyi abi single'ı? multisi zaten çok hoş benim için arcade ve göze güzel gelen silah modellemeleri filan vs.. fps darlığında iyi gelecek. ve gears of war 3 gelene kadar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

UC,AC,KZ,MW atmosferlerine bak birde bu oyuna bak, yavan... baska kelime yok yani. Ilk 2 oyunda korku ogesi vardi bunda tum yaratiklar mal gibi ortalikta dolaniyor, supriz yok korku yok.

Zorluk su an icin acik olan en zorda iken bile vurmak cok kolay.

Her oyun kendisini bir sonraki oyunda gelistirmeli ve hatta benzer oyunlara gore daha ileriye gitmeli. Oyunu oynayip not verenlere saygi duyarim herkesin gorusu farkli nihayetinde. Beni surukleyen basindan kaldirmayan yeni bolume devam etme istegi uyandiran oyunlari begeniyorum.

Hatta tarafsiz diyebilecegim bir anektod vereyim, oyunu taktim basladim oynamaya esim de o sirada kitap okuyor ama gozu de oyunda. Oynadigi oyunlar LBP ve Lego I.Jones'tan ibarettir lakin UC serisine bayilir ben oynarken de oturur izler. R3'e bir sure bakti bakti sonra aynen sunu dedi: "cok kotu bu oyun, hic begenmedim grafiklerini"... bilmem bir fikir verir mi?

ilk bolumun 3.gorevinde biraktim... Beklentinizi cok yuksek tutmayin derim yine, 9/10'luk oyun degil bana gore.

Hocam herkesin zevki fikri farklıdır fikrinize saygı duymakla beraber ben fikirlerinize pek katılamadığımı belirtmek isterim. Oyunu birazcık oynama fırsatı buldum ve ilk iki oyundan kesinlikle çok daha iyi olmuş. İleriki bölümlerin birinde korku öğeleri o kadar fazlaydı ki oyunu kapamak istiyorsunuz bazen. Bence oyunu sonuna kadar oynayın ileride seveceksinizdir. Ben almadım daha ama uzunca oynama fırsatım oldu.

Ve de 4 arkadaşım daha aldı bunlar ilk iki oyundan nefret eden zor oyun beğenen hardcore gamer arkadaşlarımdır. Ama 4'ü de oyunu sevdi. Zaten oyunu onlarda oynama fırsatı buldum.

Ve de bu oyunu Cod ile Bf ile karşılaştırmanız hata olur. Bu iki oyun tamamen farklı atmosferlere sahipler. Cod seven çoğu kişi Resistance sevmez.

Ben beğendim multisi tam bana göre. Single ına daha çok özenmişler. Ve diğer forumlardaki tanıdığım objektif insanların yorumları ve inceleme sitelerinin notları da oyunun güzel olduğunu gösteriyor. En yakın zamanda alacağım.

Dediğim gibi herkesin zevki farklıdır saygı duyarım.

• Nomadcry , kardesim yanlış anlama mesajini yeni gördüm.bende mobil sürümden giriyorum pm atamıyorum.okuduğum inceleme merlinin kazanindakiydi.gayet guzel olmuş diyorlar.bilmiyorum ama mw3 cikincaya kadar bu oyun beni götürür gibi geliyor.zaten piyasada oyun yok çıkacak olan.bıde cod seven bunu sevmez gibi genelleme yanlış hoca ben bayıldım multisine hemde beta olmasına rağmen :-)
  • Gamespot incelemesi yayınlandı,oyuna 8.5 verdi
  • Bende sizler gibi son kullanici/oyuncuyum arkadaslar, benimle farkli goruste olmaniza saygi duyarim

Sizlerin begenmesine sevindim, zaten her halukarda Resistance oynanmasi gereken bir oyundur.

4.ciksa yine alacagim, begenmesem bile yine oynayacagim. Senaryo oyunlari bagimlilik yapiyor maalesef Kane&lynch 2 denen o cop oyunu bile sirf senaryo devami diye aldiktan sonra...
  • oyunda Türkçe dil seçeneği ya da altyazzısı mevcut mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

oyunda Türkçe dil seçeneği ya da altyazzısı mevcut mudur?

Hayir, sadece ingilizce altyazi var hatirladigim kadariyla.
  • Şu an canlı olarak oynayan var, isteyen izleyebilir:http://tr.twitch.tv/king_foom

Oyunda aksiyon mükemmel gözüküyor.
    Coop oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 7 Eylül 2011; 10:49:36 >
  • oyun çıktı mı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.