Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben HepsiSony'den ön sıpariş yapmıştım 2 gün önce Special Edition ve an itibariyle elimde

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)
  • Önceki oyunlardaki motor mu kullanıldı bilmiyorum ama daha sinematik ve daha iyi bir aydınlatma için, belli ki bazı şeylerden feragat edilmiş. Kaplamalar hemen hemen her yerde çok düşük çözünürlüklü, aynı şekilde modellemelerde de poligon sayısının azlığı çok belli. Silahlar, karakterler, hatta ikinci oyunu geçtim, ilk oyundaki Chimera'larda bile daha fazla poligon vardı. Görsel olarak, ilk iki oyuna göre daha farklı bir tadı var, ama genel kalite sanki biraz düşmüş, tabii aydınlatmanın görsellik konusunda en önemli faktör olduğunu düşünürsek, kalite artmışta denilebilir. İki arada bir derede diyebiliriz.

Oyun ise oldukça akıcı, ayrıca hatırlamıyorum önce ki oyunlarda var mıydı, Chimera'ların kol, bocak, kafa kopmaları baya yerinde olmuş. İlk 15dk itibariyle bilindik Resistance, yine ortalamanın üstünde başarılı bir oyun denilebilir.

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)
     Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 7 Eylül 2011; 14:17:15 >

• Slm melkor, Resistance 2 deki atmosferi yaşatıyor mu? (Ortamlar vb.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxxer

Slm melkor, Resistance 2 deki atmosferi yaşatıyor mu? (Ortamlar vb.)

birde betaya göre çözünürlük farkları var mı ?
  • benimki de geldi

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

R2'nin Chicago bölümleri gibi diyeyim, ama daha çok R1 havasında.

Betayı oynamadım, o yüzden aralarında bir fark var mı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 7 Eylül 2011; 17:36:09 >
  • Resistance 3 IGN Review

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

quote:

R2'nin Chicago bölümleri gibi diyeyim, ama daha çok R1 havasında.

Betayı oynamadım, o yüzden aralarında bir fark var mı bilemiyorum.

Böylesi daha iyi oldu. Çünkü ben ilk oyunu uzunluğu müthiş atmosferi ve korkutuculuğuyla 2. Oyundan daha çok sevmiştim. 3'ün atmosferinin ilk oyun gibi olması beni çok sevindirdi. Atmosfer olarak ilk oyun daha başarılıydı. 3. Oyun ondan da başarılı.

@ shadowsluck007

Önemli değil hocam yahu mesajımı okur okumaz cvp vermek zorunda değilsiniz ki. Bu arada ben o genellemeyi dh için yaptım daha çok edindiğim izlenim bu yönde oldu.

• Yeni DLC yolda
    The Survival DLC pack will launch on Tuesday, October 4
  • Ya arkadaslar dün oyunu aldım başladım oynamaya.oyuna girdim fakat o betadaki kadar atmosfer bulamadım.oyun beni icine çekemedi single olarak.bendemi sorun var yoksa beklentilerimmi yüksekti anlamadım.özellikle 3D olarak oynadım ama beklediğimi bulamadım.alternatif oyun olarak aldığım driver san Francisco yu daha fazla oynadım aksam.bu iste bir terslik var ama çözemedim dogrusu..betadaki o grafikleri full oyunda bulamadım bendemi sorun var?
  • Şu anda GittiGidiyor'da günün fırsatı olarak çıkmış, fiyatı 124,90

http://urun.gittigidiyor.com/PS3-Resistance-3_W0QQidZZ44391511

Sizce almalı mı? Yoksa yurtdışından mı sipariş etmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F94106253 -- 8 Eylül 2011; 15:30:30 >
  • Birinci oyumdan beri Resistance serisinin hayranıyım Resistance 3'ü hemen almak istiyorum fakat Sony oyunu olduğu için 2 hafta sonra 60tl ye dusücek o yüzden şimdi almayı düşünmüyorum
  • Oynayan arkadaslardan full versiyon hakkinda guzel bir inceleme bekliyoruz :)
  • bardak nasıl para edermi ayran gazoz falan içiliyormu bardaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Birinci oyumdan beri Resistance serisinin hayranıyım Resistance 3'ü hemen almak istiyorum fakat Sony oyunu olduğu için 2 hafta sonra 60tl ye dusücek o yüzden şimdi almayı düşünmüyorum

Hocam psn e gelirse ordan aliriz diyecegimde bu oyunun gelmesi zor gibi ya bende skny shoptan almamak icin kendimi zor tutuyorum.
  • Oyunun multisi single modundan daha sardı gibi beni.sanki multisine daha cok özentimiz gibi.belki bu zamanda bir oyunun kalıcı etki bırakabilmesi için kültürünün sağlam olması lazım ondandir.cod bu yüzden milyonlarca satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Oyunun multisi single modundan daha sardı gibi beni.sanki multisine daha cok özentimiz gibi.belki bu zamanda bir oyunun kalıcı etki bırakabilmesi için kültürünün sağlam olması lazım ondandir.cod bu yüzden milyonlarca satıyor

COD'un o kadar satmasının tek sebebi isim yapması insanların kafasında yer edinmesidir. E tabiki oyun güzel ama milletin çoğu güzel diye almıyor. Berbat bir oyun yapsalar COD diye millet yine gider alır.Battlefield ve Crysis her yönden bence daha güzel oyunlar ama COD kadar satamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 9 Eylül 2011; 4:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

bardak nasıl para edermi ayran gazoz falan içiliyormu bardaktan.

içilmiyor altı delikmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Ya arkadaslar dün oyunu aldım başladım oynamaya.oyuna girdim fakat o betadaki kadar atmosfer bulamadım.oyun beni icine çekemedi single olarak.bendemi sorun var yoksa beklentilerimmi yüksekti anlamadım.özellikle 3D olarak oynadım ama beklediğimi bulamadım.alternatif oyun olarak aldığım driver san Francisco yu daha fazla oynadım aksam.bu iste bir terslik var ama çözemedim dogrusu..betadaki o grafikleri full oyunda bulamadım bendemi sorun var?

Hocam hani ilk defa oynamnın getirdiği heyecan merak vardır ya Beta da onu yaşadınız merakınız gitti heyecan azaldı full sürüm gelince Beta kadar heyecan yaşamadınız. Bence olayınız bu. Ben bunun olacağını bilerekten oyun çıkmadan önce yayınlanan demo ve beta ları asla oynamam. Ama dayanamayıp Killzone 3 ve Resistance 3'ün betalarını oynamıştım. Resistance 3 beni single olarak daha çok sardı ama doğru dürüst hiç oynayamadım oyunu alamadım daha. Belki fikrim değişir ama single a daha çok özenmişler ben de bunu sevdim zaten. Multisi de çok güzel tabi.

Ben oynadığımda o atmosferi hissettim oyun gayet güzel geldi zevkle oynadım sardı da yani. Ve de grafik olarak kesinlikle full sürüm çok daha iyi. Adamların suratları kalas gibi gözükmüyor beta daki gibi ve daha pek çok geliştirilmeye gidilmiş grafiklerde. Gözleriniz yavaştan bozuluyor olabilir hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 9 Eylül 2011; 4:19:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

bardak nasıl para edermi ayran gazoz falan içiliyormu bardaktan.

içilmiyor altı delikmiş...

Delikmiş ???

Oyunu oynamadan niye yorum yapıyorsunuz.

Oyunun inceleme notları puanları not ortalaması oynayanların yorumları youtube izlenme sayısı yabancı forumlardaki beğeniler... Herşey ortada oyun gayet güzel.

@ Sakalak bardak çok sağlam kırılmıyor çizilmiyor ayran cola hepsi içiliyor hatta taşırıyor merak etme bardak para ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 9 Eylül 2011; 4:23:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.