Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bu oyunun bu kadar az ilgi görmesine üzülüyorum. Piyasada şişirilip durulan Killzone 3'ten vs. Çok daha iyi bir oyun geliyor millet neden bu kadar az yazıyor bu konuya?

kesinlikle katılıyorum. killzone'dan her şekilde daha iyi geldi banada. hikaye olarakta ana karakter olarakta multi olarakta. grafiği bilmem zira ilgilendiğim üzerine düştüğüm bir şey değil pek. zevk alma ve eğlence açısında bu katlar killzone'u benim fikrim bu tabi.

special edition'ı aldım neyse ki infected nathan hale akar

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

quote:

Bu oyunun bu kadar az ilgi görmesine üzülüyorum. Piyasada şişirilip durulan Killzone 3'ten vs. Çok daha iyi bir oyun geliyor millet neden bu kadar az yazıyor bu konuya?

kesinlikle katılıyorum. killzone'dan her şekilde daha iyi geldi banada. hikaye olarakta ana karakter olarakta multi olarakta. grafiği bilmem zira ilgilendiğim üzerine düştüğüm bir şey değil pek. zevk alma ve eğlence açısında bu katlar killzone'u benim fikrim bu tabi.

special edition'ı aldım neyse ki infected nathan hale akar

Hayırlı olsun ne kadara aldınız?

Grafik olarak adamların yüzlerinin kalasa benzemesi dışında KZ'den daha iyi bence. Ki bu durumu da Beta ya bağlıyorum. İlk buildlerden/releaselerden biri olmalı.

Umarım oyun çok satar adı duyulur iyi puanlar alır reklamları çok olur gereken ilgiyi görür. Bunu adamların o kadar yıllık emeklerinin boşa gitmemesi için söylüyorum.

• hepsisony'den 159'a aldım kdv dahil filan. zaten yurtdışında 110 lira filandı ve her yerde bulunmuyor special edition'ı(shopto, the hut gibi yerlerde bile) bekleme derdi olmadan elime ulaşacak gelir gelmez o yüzden güzel bir de resmi tr sony'e destek verdiğim içinde içim rahat hem bir sıkıntı olursa daha kolay halledilebilir kaybolma derdi vs yok.. garantisi var çünkü

ve bu benim ilk kez resistance oynayışım olacak daha önceden walktrough'unu izledim hikayeyi okudum filan ama hiç oynadım birincisini bile. beta ile tanıştım resistance 3'ün ve gayet sevdim. gears of war 3 gelene kadar çok rahat akıcaktır yani hem ps3'te oyun oynamayı özlemişim.
  • Bence PS3'ün başarısız exclusive serisidir Resistance. Hiçbir oyununda vay cananı diyemedim, belki yaratık vurmayı sevmiyorum diyedir. Ama oyuna Killzone 3'ten iyi diyenler olmuş adama gülerler yahu. Killzone 3 bu oyundan grafik, animasyon, ses, vuruş hissiyatı, multiplayer olarak çok daha önde. Sadece hikayede Resistance 3 öne çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZafeerTR -- 6 Eylül 2011; 0:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Bence PS3'ün başarısız exclusive serisidir Resistance. Hiçbir oyununda vay cananı diyemedim, belki yaratık vurmayı sevmiyorum diyedir. Ama oyuna Killzone 3'ten iyi diyenler olmuş adama gülerler yahu. Killzone 3 bu oyundan grafik, animasyon, ses, vuruş hissiyatı, multiplayer olarak çok daha önde. Sadece hikayede Resistance 3 öne çıkabilir.

Ben katılmıyorum. Vay canına dememiş olabilirsiniz beğenmemiş olabilirsiniz ama oyuna başarısız bir exc. Serisi demek yanlış olur. İlk oyun PS3 ilk çıktığındaki oyun kıtlığında ilaç gibi gelmişti adam akıllı FPS yokken gayet iyi bir oyundu Resistance. Özellikle oyun 30 saat civarıydı. O dönemde bu kadar uzun bir FPS bulmak çok zordu. Htta şimdi bile bu uzunlukta FPS bulmak imkansız.
    İkinci oyunu pek başarılı bulamadım grafikler haricinde. İlk oyunun atmosferi çok iyiydi.

Resistance 3 grafik olarak KZ'i belki tokatlamaz ama daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyun daha çıkmadı KZ'den daha iyi sözlerine gülmek için erken. Ben beta yı birçok yönden KZ'den başarılı buldum. Ben oyundan umutluyum.

Herkesin fikri farklıdır fikirlerinize saygı duyuyorum. Uzaylı vurmayı sevmiyor muşsunuz bu yüzden hoşunuza gitmemiş olabilir bence. Uzaylı vurmayı sevenler için sayılı oyunlardan biridir Resistance. Uzaylı vurmayı sevseydiniz bence oyunu beğenirdiniz. Bu yüzden oyuna başarısız demek doğru olmaz.

Teşekkürler.

• Resistance 3 beta'nın grafikleri çamur gibi, neresini beğendiniz anlamadım. Arkadaşla açtık oyunu baka kaldık resmen, şaşırdık kötülüğüne. Killzone 3, Uncharted 2-3, InFamous 2 gibi örnekler varken Resistance 3 rezil kalıyor. Bu oyunların hepside in-house sayılır birde yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

http://www.merlininkazani.com/Resistance_3-oyun_inceleme-44506p1.html
    ilk inceleme

Evet bu incelemeyi dün okumuştum.genel olarak iyi denilmiş ve 3D kalitesi inanılmaz olduğu söylenmiş ki bu habere en cok ben sevindim.oyunu yarın yani çıktığı gün alıyorum.betasinda olan hatalar vuruş hissinin biraz zayıflığı , zor öldürebilme gibi olayların full sürümde giderildigini düşünüyorum.sonuçta bu denemek içindi.oyunun ortalamasının 90 civarı olacağını düşünüyorum.bazı arkadaslar killzone 3 ile kıyaslamış.bence bu oyunun multisi beta olmasına rağmen cok cok daha iyiydi.tabi bu zevk meselesi ama hep aynı haritalar hep aynı silahlar filan uzun ömürlü degildi killzone 3.üstelik oyunda inanılmaz bir hantallik vardı.bu durum resistance 3 te yok yani bir cod gibi hızlı ve seri olabiliyorsunuz.üstelik respawn süresi diye birsey yok

• quote:

Az olsun kalite olsun boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: LathspeLL

Resistance 3 beta'nın grafikleri çamur gibi, neresini beğendiniz anlamadım. Arkadaşla açtık oyunu baka kaldık resmen, şaşırdık kötülüğüne. Killzone 3, Uncharted 2-3, InFamous 2 gibi örnekler varken Resistance 3 rezil kalıyor. Bu oyunların hepside in-house sayılır birde yani.

Beta diyince ne anlıyorsunuz? Kaldı ki beta oyunun ilk build lerinden birine ait. Final sürümle hiç bir alakası yok diyebiliriz. Oyun içi görüntülerine ve oyun içi videolarına bakarsanız KZ ile yarışacak hatta yer yer tokatlayacak grafikleri olduğunu görürsünüz.

Oyunun final sürümünü oynamadan kötülemeyin. Ben ilk buildlerden olan bir beta ya göre grafiklerini o kadar da kötü bulmadım. Crysis 2 in nete sızdırılan betasını düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

ilk inceleme

Evet bu incelemeyi dün okumuştum.genel olarak iyi denilmiş ve 3D kalitesi inanılmaz olduğu söylenmiş ki bu habere en cok ben sevindim.oyunu yarın yani çıktığı gün alıyorum.betasinda olan hatalar vuruş hissinin biraz zayıflığı , zor öldürebilme gibi olayların full sürümde giderildigini düşünüyorum.sonuçta bu denemek içindi.oyunun ortalamasının 90 civarı olacağını düşünüyorum.bazı arkadaslar killzone 3 ile kıyaslamış.bence bu oyunun multisi beta olmasına rağmen cok cok daha iyiydi.tabi bu zevk meselesi ama hep aynı haritalar hep aynı silahlar filan uzun ömürlü degildi killzone 3.üstelik oyunda inanılmaz bir hantallik vardı.bu durum resistance 3 te yok yani bir cod gibi hızlı ve seri olabiliyorsunuz.üstelik respawn süresi diye birsey yok

Net paketim var DH Mobilden başka bir yere giremiyorum sizden ricam incelemenin sadece metnini kopyalayıp bana pm atmanız. Ya da başka biri de yapabilir. Çok makbule geçer. Teşekkürler.

@ In Isaac We Trust

Aldığınız pakette içerik olarak neler var hocam? Ona göre alacağım

• quote:

quote:

quote:

ilk inceleme

Net paketim var DH Mobilden başka bir yere giremiyorum sizden ricam incelemenin sadece metnini kopyalayıp bana pm atmanız. Ya da başka biri de yapabilir. Çok makbule geçer. Teşekkürler.

@ In Isaac We Trust

http://www.hepsisony.com/?urun-3519-Resistance-3-Special-Edition.html

bunu aldım içerik olarak.

türkçe'ye çevirirsem.

- Multiplayer booster (xp filan direkt 5 level'dan başlatıyor)
    - SRPA Black Ops Skin( bu ikinci oyundaki black ops elemanlarının skini sanırım human tarafındayken kullanıcaz bunları)
    - Infected Nathan Hale Skin (ikinci oyunun sonundaki nathan hale skini bunu chimera'ların tarafındayken kullanıcaz sanırım)
    -air fuel grenade silahı(özel bu sürüme)
    -sentinel title'ı
    - bir de diskin tipi değişik diğer sürümlerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

quote:

quote:

quote:

ilk inceleme

@ In Isaac We Trust

http://www.hepsisony.com/?urun-3519-Resistance-3-Special-Edition.html

bunu aldım içerik olarak.

türkçe'ye çevirirsem.

- Multiplayer booster (xp filan direkt 5 level'dan başlatıyor)
    - SRPA Black Ops Skin( bu ikinci oyundaki black ops elemanlarının skini sanırım human tarafındayken kullanıcaz bunları)
    - Infected Nathan Hale Skin (ikinci oyunun sonundaki nathan hale skini bunu chimera'ların tarafındayken kullanıcaz sanırım)
    -air fuel grenade silahı(özel bu sürüme)
    -sentinel title'ı
    - bir de diskin tipi değişik diğer sürümlerden.

Güzel. Öbür pakette neler var ve onun fiyatı ne kadar ? Gerçi bundan almayı düşünüyorum ama yine de sorayım.

Bu arada merlinin kazani oyuna oldukça iyi demiş çok beğenmişler sevindim valla

• @NomadCRY,

Paket icerikleri asagidaki gibi:

Special Edition

Steelbook Packaging
    Vinyl effect Blu-ray disc
    SRPA Black Ops skin – DLC Code
    Infected Nathan Hale skin - DLC Code
    Air Fuel grenade - DLC Code
    Special multiplayer title: “Sentinel” - DLC Code
    Multiplayer booster - DLC Code

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Survivor Edition

A canvas bag
    Chimera target practice poster
    Joseph Capelli’s journal
    Hip flask
    Playing cards
    Chimera plastic toy soldiers.
    The Special Edition of Resistance 3 above

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 6 Eylül 2011; 12:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

@NomadCRY,

Paket icerikleri asagidaki gibi:

Special Edition

Steelbook Packaging
    Vinyl effect Blu-ray disc
    SRPA Black Ops skin – DLC Code
    Infected Nathan Hale skin - DLC Code
    Air Fuel grenade - DLC Code
    Special multiplayer title: “Sentinel” - DLC Code
    Multiplayer booster - DLC Code

Survivor Edition

A canvas bag
    Chimera target practice poster
    Joseph Capelli’s journal
    Hip flask
    Playing cards
    Chimera plastic toy soldiers.
    The Special Edition of Resistance 3 above

Sağolun. Şu çanta ve matara çok hoşuma gitti gerçekten.

Son bir sorum olacak sizi uğraştırıyorum kusura bakmayın ama Survivor edition olanının hepaisony deki fiyatı ne kadar?

• @NomadCRY,

- Resistance 3 Survivor Edition: 279,00-TL

- Resistance 3 Special Edition: 159,00-TL

imis.
  • harika bir review Gametrailers'dan.

bu arada oyunda co-op'ta var bütün hikaye boyunca hem de

• quote:

@NomadCRY,

imis.

Bunlarda extra ne sunuluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

@NomadCRY,

imis.

Bunlarda extra ne sunuluyor ?

bir onceki sayfada detaylari yazdim.
  • oyunu biraz once aldim, 656MB update cekiyor su anda,yuh

tam bitmeden mi cikti? kalanini netten cekiyor herhalde

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.