Bu habere sevindim , çünkü oyunu almayacağım.Oyunu beğendim ama almak istemiyorum.Belki ucuzladıktan sonra alırım.Çünkü Resistance Serisi bana hitap etmiyordu.
Çıktığı gün alıyorum bu oyunuda.ikinci oyun hoşuma gitmişti ama oyunda cok fazla iğrenç uzaylı yaratıklar vardı acaba Buda öylemi olacak? Videolarda fazla gözükmüyor.aslında korkuyorumda gece rüyalarıma giriyor kocaman yaratıklar , ama multisi sağlam olacak belli :)
quote:
Orijinalden alıntı: uranus666
Vatanbilgisayar ön alım başlatmış,fiyatıda çok uygun yapıkredi ye sadece ve sadece 132tl cik
Bu fiyat kesin vatanbilgisayarın kampanyalı fiyatıdır :))
MP Beta plustan çıkmış indiriyorum hemen
betayi normal us account ile indiriyorum, tek yapmaniz gereken us storedan resistance 3 aramasini yapmak bende plus yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: anil92
betayi normal us account ile indiriyorum, tek yapmaniz gereken us storedan resistance 3 aramasini yapmak bende plus yoktu
Hemen bakayım us hesabından
quote:
Bende indirdim teşekkürler hocam.
Beta nasıl arkadaşlar oynanış falan ? Ben demoyuda oynamamıstım.
Beta'da bazı sıkıntılara rağmen şahsen baya bir sevdim. Sabahtan beri oynuyorum multiplayer maçları gayet zevkli geçiyor. İlk başta insan bir yabancılık çekse bile sonradan alışınca garip bir şekilde sevmeye başlıyor. Kısaca multiplayer çok güzel olmuş, grafikler yeterince güzel olmuş yani kanımca olmuş ya bu oyun.
quote:
Us account dediğiniz amerika hesabımı oluyor? Ben Norveç'te yasıyorum sabah ise gelmeden arattirdim resistance 3 diye bulmadı.bendemi sorun var :( Neyse oynayan arkadaslar multisi nasıl? Uzun süre götürür mü yoksa bir süre sonra bayarmı?
Beta 4 Eylül'e kadar arkadaşlar.
Bende aradığım zaman plusu buluyor tek ben indiremedim forumda oldumu şimdi :S
Oyun güzel bence iki el tdm oynadım fakat düşmanın bir şarjörde ölmesi sıkıntı veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Beta 4 Eylül'e kadar arkadaşlar.
Vay arkadas betayi deneyemeden silecekler Store'den.sadece psn plus üyelerine özel çıkıyor arattigimda :(
quote:
Orijinalden alıntı: blacktower35
Beta nasıl arkadaşlar oynanış falan ? Ben demoyuda oynamamıstım.
Call Of Duty'e çok benziyor . Ben beğendim oyunu killstreakler perkler hızlı akıcı oynanış direk respawn oluyoruz hiç beklemeden
Aynen paypaya tamamen katılıyorum.Şuan 10 11 level falanım ilk başlarda kusacak kadar nefret ettim ama şuan şimdiye kadar oynadığım en farklı multiplayere sahip oyun olarak bakıyorum fikrim 180 derece değişti oyun MUHTEŞEM!
quote:
Orijinalden alıntı: DestroyeR33
Aynen paypaya tamamen katılıyorum.Şuan 10 11 level falanım ilk başlarda kusacak kadar nefret ettim ama şuan şimdiye kadar oynadığım en farklı multiplayere sahip oyun olarak bakıyorum fikrim 180 derece değişti oyun MUHTEŞEM!
tamamen katılıyorum heleki sea side mekanı mükemmel tek kusur humanların kalas gibi olmaları onun dışında çok güzel hadi gelinde oynayalım