Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bi seri. Serinin ilk 2 oyununu muthıs bır keyıfle oynadım.Karakterle bütünleşip kendımı gercekten o hikayenin içinde hissettim.
    Atmosfer güzeldi , konunun gectıgı mekanlar güzeldi , hikaye güzeldi , oyun süresü uzunluk olarak harıkaydı. Merakla bekledıgım bi oyun kesınlıkle
  • Resistance 3'ten GamesCom Video ve Görselleri

Çıkış tarihi yaklaşan Resistance 3, Sony'nin GamesCom fuarındaki en önemli yapımları arasında yer alıyordu. Beklendiği gibi Sony, Resistance 3 için yeni bir video ve ekran görüntüleri yayınladı.

Sony'nin GamesCom sunumu sırasında yayınlanan bu tanıtım videosunda daha çok oyunun senaryo modundan bahsedilmiş. Videoda karakterimizin New York'a geldiği, çocuğu olduğu ve yaptıkları nedeniyle başka seçeneğinin bulunmadığına vurgu yapılmış. Tıpkı oyunun sunumlarında olduğu gibi kendine has bir anlatıma sahip olan oyun için ayrıca yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Bu ekran görüntüleri de oyunun senaryo modundan alınmış.

Bu yeni video ve görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Alıntıdır : BSC

• Merhaba Arkadaşlar

Special Edition ve survivor edition gelecekmiş.Special edition 10 Eylül gibi, survivor edition da 15-20 eylül arası gelirmuş bilginize.
  • ilk sayfada Web linkine tıklayınca Killzone sayfası açılıyor.

Sony ve OverGameWEB iş birliğiyle önsiparişler başlamış diye Sony'den mail geldi bana.

http://overgameweb.com/resistance3

Birde merak ettiğim bişey var. Hiçbiyerde göremedim Bu oyunda da Türkçe dil desteği varmı?
    Not: Şimdi gördüm yokmuş. 140 TL çok o zaman :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 17 Ağustos 2011; 11:25:20 >
  • İlk iki seriyi cıktığında oynayıp bitirdim tabıkı bunu da alıcam

Banada az önce aynı mail geldi Türkçe dil desteği yoksa fiyat çokmuş...
  • Çok iyi olacak.

Dublaj olacak mı?

Edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary- -- 20 Ağustos 2011; 10:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary-

Çok iyi olacak.

Dublaj olacak mı?

Edit :

Malesef bırakın dublajı altyazıda yokmuş.Oysa olsa çok güzel olurdu

• Gerçekten oyun çok güzel multi çok zevkli.Oyunun 1 haftaya yakındır betasını oyunuyorum(kapalı beta),beni çok eğlendirdi.Oyunda grafiklerde ilk 2 oyuna göre çok gelişmiş.Oyunu çıktığında alıcam
  • Ön siparişi vermeyi bırak adamlar bir türkçe altyazı koymamışlar.Bu oyunu gider spotdan alırım arkadaş!!!
  • ARKADAŞLAR RESISTANCE 3 ÖN SİPARİŞ ALMAYA BAŞLAMIŞ ÜRÜN 07.09.2011 TARİHİNDE STOKLARA GİRECEK http://www.morfare.com/asp/product/5036/RESISTANCE-3-PS3-Oyunu-On-SiparisSİTESİNDE

BEN OYUNLARI SONY YETKİLİ SATICISI http://www.morfare.com/asp/index.aspALIYORUM HEM FİYAT HEMDE TESLİMAT KONUSUNDA ACAYİP

İYİLER VE GÜVENİLİR BİR FİRMA OYUNU ALMAK İSTEYENLER KAÇIRMAYIN 125 TL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknogen -- 20 Ağustos 2011; 16:02:31 >

• arkadaşlar ilk oyunu oynamadan ikinci oyunu bitirdim hikayede eksiklik olurmu acaba üçüncüyü oynarken
  •  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

• Diğer paketlerinde fiyat bilgisi geldi arkadaşlar.
  • Özgür Kirazcı Ayrılmasa Kesin Alt yazı ile gelirdi. ayrılmadan önce demişti en kötü alt yazı gelicek.görüyoruzki yeni gelen kişi hiçbirşey için ugrasmıyor heralde.
  • İlk satın aldığım PS3 oynu Resistance idi. 2.sini oynamadım ama bunu alacağım gibi duruyor.
  • Murat Gebeceli Twitter dan yazdı :

3D resistance...cook basarili...
  • Resistance 3 ile ilgili ilk incelemeler gelmeye başladi. 2 Çek oyun sitesinin yaptiği puanlama:

Konzolista.cz 9\10
    Vytukej.cz 90\100

Ayrica anonim kullanicalar tarafindan oldukça fazla övülen ve yilin en beklenmeyen bombasi olduğu konuşulan Resistance 3, görünüşe bakilirsa gümbür gümbür geliyor.
  • Arkadaşlar benim bir konu hakkında danışmam gerekiyor ben rezistance 1 ve 2yi aldım 1bitti şimdi 2yi bitiriyorum fakat oyun kutusunun arkasında 2 player yazıyor bunu derken ne dmeek istiyor oyun içerisinde benimle birlikte arkadaşım oynaması gerekmiyor mu 2nci kolu login yaptığım halde oyun 2 kişilik oynanmıyor malesef yardımcı olabilicek var mı konu hakkında bilgisi olanlar
  • Vatanbilgisayar ön alım başlatmış,fiyatıda çok uygun yapıkredi ye sadece ve sadece 132tl cik
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Vatanbilgisayar ön alım başlatmış,fiyatıda çok uygun yapıkredi ye sadece ve sadece 132tl cik

Hepsisony den verdim ben daha ucuz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.