Şimdi Ara

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
1
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oynadığım izlenimlerim pek iyi değil.

Bir kere gözü acayip derecede yoruyor. 5 dk oynadım gözlerim folloş oldu. Ayrıca adamlar havada falan geziyor ve bir an da "ce eee" diye karşıma çıkıyor. Haritanın ufak olmasına rağmen dengeli ve gun to gun tarzında bir oyun değil. Ayrıca bir kaç kere FPS düşmesi yaşadım.
  • FPS düşmelerini falan geç abicim, silah hassasiyeti ve vuruş hissi hangi derece söyle bakalım?
  • Adama sıktığımı kol titreyince bir de kırmızı hud çıkınca anlıyordum.
  • ilk başlarda beğenmiştim bende sonra baydı hemen ayrıca adamlar çok zor ölüyor ona bir ayar şart oyun sarıyorsa devam edeyim ama
  • Grafikler hiç de öyle vidyolardaki gibi değil bulanık ve çok kötü hiç beklemezdim bu kadar kötü olmasını ayrıca fps sorunu da var . Grafik düşkünü değilim fakat o bulanıklık ne ya GTA 4 deki gibi sözde bir de ex. oyun olacak
  •  Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Resistance 3 Ana Konu (Son Diriliş Operasyonu: 6 Eylül)

Kahretsin

• Oyun tam benlik olmus, cok sevdim. Ancak ucuzlayinca veya psn den alirim, malum okullar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

eklermisin DestroyeR3133

Resistance 3 online grubu konusunda psn lerimizi paylaşıp gerek demoda gerek full oyun çıktığında beraberde oynayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 1 Eylül 2011; 1:03:27 >
  • Arkadaslar betayı yeni oynama şansım oldu.Oyun cidden harika olmuş grafik cok iyi oynanabilirlik çok iyi atmosfer ona keza Resistance 3 serileri arasında çıgır açacak resmen.Yukarlarda @şanışer arkadaş bahsetmişti bi şarjörde adam ölüyor diye oyuna baya bi update gelmiş bunu düzeltmişler sanırım kolayca adam ölüyor oyunda hiç zorluk çekmedim yani.Grafiklerde cok iyi geldi bana 102 sony tv de oynuyorum.Oyundan dusmede hıc yasamadım. Kısaca beta böyleyse full sürüm nasıl olur bilemem gercekten serimize sürekli oynayacgımız bir multi oyun daha geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 1 Eylül 2011; 4:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Arkadaslar betayı yeni oynama şansım oldu.Oyun cidden harika olmuş grafik cok iyi oynanabilirlik çok iyi atmosfer ona keza Resistance 3 serileri arasında çıgır açacak resmen.Yukarlarda @şanışer arkadaş bahsetmişti bi şarjörde adam ölüyor diye oyuna baya bi update gelmiş bunu düzeltmişler sanırım kolayca adam ölüyor oyunda hiç zorluk çekmedim yani.Grafiklerde cok iyi geldi bana 102 sony tv de oynuyorum.Oyundan dusmede hıc yasamadım. Kısaca beta böyleyse full sürüm nasıl olur bilemem gercekten serimize sürekli oynayacgımız bir multi oyun daha geliyor..

Evet bende 55" HX920 3D tv'de oynuyorum oyunu bende hiç düşme yasamadım.full sürümde 3D nasıl olacak cok merak ediyorum.Sony yaptığına göre herhalde mükemmel olur..Multisinede gelecek olursak 9/10 puanı veriyorum.full sürümde birçok problem update ile cozulebilir fazla takmayın saygılar :)

• Beyler oyun gözüme güzel gözüktü ama alsam mı bilmiyorum.
  • Survivor Edition'ını hiç bir yerde bulamıyorum? bu konuda yardım edebilirmisinz. veya special edition. Tr'de satışa sunulucak mı?
  • fps çok sevmeme rağmen şu oyunu bir sevemedimm
  • oyunun kapağı süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Survivor Edition'ını hiç bir yerde bulamıyorum? bu konuda yardım edebilirmisinz. veya special edition. Tr'de satışa sunulucak mı?

http://www.hepsisony.com/?urun-3519-Resistance-3-Special-Edition.html

http://www.hepsisony.com/?urun-3520-Resistance-3-Survivor-Edition.html

• Dua edelimde 6 eylul de psn de olsun bu oyunda
  • psn ye gelsede gelmesede oyunu alirim büyük ihtimalle. MW3 çikana kadar multisini oynarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBA

quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Survivor Edition'ını hiç bir yerde bulamıyorum? bu konuda yardım edebilirmisinz. veya special edition. Tr'de satışa sunulucak mı?

http://www.hepsisony.com/?urun-3519-Resistance-3-Special-Edition.html

http://www.hepsisony.com/?urun-3520-Resistance-3-Survivor-Edition.html

harikasın hocam. oh be.

• Bu oyunun bu kadar az ilgi görmesine üzülüyorum. Piyasada şişirilip durulan Killzone 3'ten vs. Çok daha iyi bir oyun geliyor millet neden bu kadar az yazıyor bu konuya?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.